Motosikletimizin vergi borcunu netten öğrenebilir miyiz?

szr

Başlığı tekrarlıyorum bi bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim:pr:

tescil tarihi yanlış yazmışsındır, özellikle 2. el ise sorun yaşabilirsin, satış sözleşme tarihini de deneyebilirsin. Tarih olayı saçma bişey ama tutturabilirsen tüm bilgileri buradan takip edebilirsin, benim çok işime yaradı.

Paylaşım için çok teşekkurler...

Her aracın vergisini öğrenebiliyorum mükemmel...

szr

Hayır mı ya bu ne sinir :silent:

Trafik müşavirliğine vermiştim muayene vs. işleri ni yapması için ama aylar önce şuan satmam gerekiyor 2006 2 dönem ve 2007 borç görünüyor; işin daha aksi tarafı müşavirlikten aldığım evrakları bulamıyorum:pr:

tescil tarihi yanlış yazmışsındır, özellikle 2. el ise sorun yaşabilirsin, satış sözleşme tarihini de deneyebilirsin. Tarih olayı saçma bişey ama tutturabilirsen tüm bilgileri buradan takip edebilirsin, benim çok işime yaradı.

Haklısın bende 3 tarih var 1 aracın trafiğe çıkış tarihi, 2 bnm motosikleti aldığım tarih(2.el almıştım), 3 trafik müşavirine verdikten sonra yenilenmiş ruhsattaki tescil tarihi birde sadece t.c.kimlik giriyorum; vergi kimliği boş bırakıyorum:silent:

Son düzenleme:
Trafik müşavirliğine vermiştim muayene vs. işleri ni yapması için ama aylar önce şuan satmam gerekiyor 2006 2 dönem ve 2007 borç görünüyor; işin daha aksi tarafı müşavirlikten aldığım evrakları bulamıyorum:pr:

http://www.trafik.gov.tr/sorgulamalar/sorgulamalar.asp
sayfasında "araç sorgulama" kısmından aracın hakkında genel bilgileri öğrenebilirsin, orada "sahip belge tarihi" de var. Bu tarih http://www.gib.gov.tr/index.php?id=40 adresinde istenen bilgi. Senin plakaya göre "17/04/2007" tarihinde almışsın. Devamını sen bul artık.

szr

Atlas, evet sağol buldum dediğin tarih doğru bilgileri döktü malesef ödenmemiş:pr:eek:ffff elim cebime gitmek istemiyor
Yardımlarınız için sağolun:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar