Arama sonuçlarınız

1. Garip

Çin Malı Motosikletler Hakkında Görüşlerim - Neden Honda Dio?

Selamlar. Çin malları ile görüşlerimi dile getirdim. 10-15 sene önce elektronik eşyalarını eleştiren ben şu an evimi xiaomi markası ile dordurdum. Çin malı motosikletlerde durum farklı. Umarım zamanla düzelir. Düzelir ki herkes biner.. Motovlog linktedir. Vaktiniz var ise... Selamlar...
  2. Garip

Seneleeer Sonra ilk Kez Motovlog çektim. Honda PCX ile :)

Selamlar Herkese. başlayayım başlayayım derken seneleer sonra motovlog çekimine başladım.. bundan sonra da aktif olarak çekim yapmayı, güncel muhabbet vğideoları eklemeyi düşünüyorum. gopro 10 alıp da devam edebilirim. izlerseniz ve destek aboneliği atarsanız sevinirim. Eleştiri...
  3. Garip

Maxiscooter Marş Basıyor Ama Çalışmıyor (Sym Joymax Z )

Merhabalar. Biraz başınızı şişireceğim , Öncelikle motorum Joymax Z 2020 model 6500 km de , Dün aksam toplamda 3 km yaparak 2-3 yere ugradım. park ettim. bu sabah yağmur yağmış motor ıslak. Çalıştırmaya çalıştım motor tam çalışmadan elimi düğmeden çektim, yarım marş basmış gibi oldum yani...
  4. Garip

SYM den ses yok. Ne durumdalar bilen var mı ?

Merhaba, SYM firmasından ses yok. aylardır web siteleri bile güncellenmiyor. Fiyatları yazmıyor. Bayiler bilmiyor. Joymax yeni model gelecek deniyor ne zaman belli değil. Fuarda olacaklar mı belli değil. Ne durumda olduklarını bilen var mı ? web siteleri 1-2 ay önce birkaç resim ile güncellendi...
  5. Garip

PCX için sıfır Michelin 100/90 14 ve 90/90 14 2020 üretim

Merhaba arkadaşlar. sıfır aldığım daha kargo gelmeden 250 cc ye geçtiğim ve motoruma takmayacağım için kullanılmamış sıfır michelin 2020 üretim lastiklerimi satıyorum. ilgilenen arkadaşlar için Kocaeli ikamet adresim. fiyat olarak 720 tl talep ediyorum. Detaylar için...
  6. Garip

Zgaraj ile ilgili yaşadığım sorun.

Merhaba 10 yıldır sym kullanıcısı olarak 2 sorun yaşadım. 2.el arkadaşımdan joymax z aldım. Garanti belgesi verilmemiş. Aradım firmayı söyledim. bana döneceklerini söylediler 2 gün geçti dönmediler tekrar aradım. Tekrar bilgileri aldılar. Sonra beni sert bir dille konuşan başka bir numara...
  7. Garip

Sym Sym Maxsym 600i ABS Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

MAXSYM 600İ ABS Motor Tipi 4 zamanlı, 4 subaplı, elektroliz yöntemiyle kaplanmış seramik silindir Motor Hacmi 565cc Soğutma Sistemi Su Maksimum Tork 43.2 Nm / 5500 rpm Maksimum Güç 30.3 Kw / 6500 rpm Yakıt Sistemi Elektronik Yakıt Enjeksiyon Şanzıman C.V.T Emisyon Euro 3 Ön Süspansiyon...
  8. Garip

Sosyal medya önceki Dünya

the world before social medya 50 sene sonra ne olur acaba ...
  9. Garip

Sigarayı BIRAKTIM. tiryakisiydim, canım istedikçe bunları okuyorum. Tavsiye ederim.

Size hangisi uyuyor ? yada şöyle sorayım, "Hangisi uymuyor" Lütfen usanmadan okuyun. Ben 2 gündür içmiyorum,ve bu sefer kesin kararlıyım.Bııırakacaaaaaam başka yolu yok.... canım istedikçe açıp açıp okuyorum bu yazıların hepsini usanmadan. Neden mi sigara içmemeliyim ??? Hangileri sizlere...
  10. Garip

Tekirdağ MT Edirne'ye sahura gidiyor - 12 Temmuz gecesi

Merhaba arkadaşlar . 12 temmuzu 13 temmuza bağlayan gece sahuru Edirne'de 5 yıldızdı "Margi otel"de yapıyoruz. Ertesi gün Pazar ve çoğumuzun tatil olması sebebi ile sorun olacağını düşünmüyorum. Menüde Zengin kahvaltı tabağı var. ( Domates, salatalık, beyaz peynir, kaşar peyniri , bal...
  11. Garip

HONDA 200cc üzeri 4 YIL sınırsız KM garanti

Arkadaşlar aşağıdaki gibi mail geldi bana bugun sizlerle de paylaşmak istedim.. " *2 yıl yasal garanti sonrası +2 yıl Honda Motosiklet şartlı onarım garantisidir. Geçmişe yönelik bir uygulama yapılmamaktadır. 27 Şubat 2014 tarihinden sonra faturası kesilen 200cc ve üzeri motosikletlerde...
  12. Garip

satılık 3XL NİC Yazlık mont

merhaba arkadaşlar..yeni takım aldığım için korumalı nic marka montumu satıyorum.. temmuz ayında almıştım. kışın giyilmedi yaz sezonu kullandım.. şu an boş duruyor.. satmaya karar verdim. temiz cünkü. varsa benim gibi iri ihtiyacı olan biri, satabilirim. fiyataa aldanmayın fiyat söz konusu...
  13. Garip

2014 yeni Bajaj Discover 125ST *Detaylı inceleme

Merhaba arkadaşlar.. Yeni motorum bajaj discover anlatmaya çalışacağım biraz.. önce resimler boyum 1.96 m kilom 105 öncelikle motosiklet geçmişim, Mondial Hs150 5.000 km Honda cbf 150 10.000 km Sym Gts evo 13.000 km Honda CB125E 150 km...
  14. Garip

Scooter 3500-4000 tl arası arıyorum

Merhaba arkadaşlar Çin malı olmayan max 4250 tl ye scooter arıyorum. Bilginize
  15. Garip

Satılık CB125E

merhaba.. motorumu satıyorum. Bilgilerinize... detaylı bilgi için iletişim kurunuz http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-5-aylik-cantali-3900-kmde-153518738/detay
  16. Garip

(konuDışı)2.el ipad arıyorum

arkadaşlar merhaba.. konu burada biraz abest oldu ama olsun. Açmak istedim.. Tercihim ipad mini den yana. Ama fark etmez 2.el İpad arıyorum. yurtiçi yurtdışı fark etmez. Varmı satmayı düşünen..
  17. Garip

Tekirdağ'dan Ata'nın Huzuruna... 10Kasım2013

Merhaba arkadaşlar.. Gezi esnasında Tanıdığım Barış hocama Anıtkabir'e gitme fikrinden dolayı teşekkür ederim.. Gezi Raporum, http://anitkabire.blogspot.com/
  18. Garip

ihtiyacı olana cbf150 lastikleri

Arkadaşlar merhaba.. ihtiyacı olana ön arka cbf150 orjinal lastiklerini gönderecem. 2500 km kullanılmış orjinal DURO lastikleri. Michelin lastik aldım fazlalık kaldı. ihtiyacı olanlar, lütfen bu konuya cevap vermeyin özelden yazın.. saygılar
  19. Garip

250'lik scooter kayış yıpranması en çok uzun yol? şehir içi?

Arkaşlar merhaba motorum SYM GTS EVO 250i 3 aylık 9.500 km de. bunun %98 i uzun yolda yapıldı. Kayışı Bazı arkadaşlar 12.000 km bakımda bazı arkadaşlar 15.000 km bakımda değiştirmem gerektiğini söylüyor. Ama tavsiyede bulunan bu arkadaşlar genelde şehir içinde km yapanlar. Ben uzun yol...
  20. Garip

Kymco G Drink 250 ( Altın Elbiseli Adam İnceleme )

Arkadaşlar Abimiz incelemiş. Yorumları alalım.. http://www.izlesene.com/video/kymco-g-dink-250/7034845