Arama sonuçlarınız

1. soner_kep

üyelik iptali...istegi

arkadaşlar uzun zamandır siteye yazmıyorum...nedenide site artık site motosikletle alakası kalmadıgı için..örnek olarak şu tarz başlıklar okudugumdan beri yok diş fırçası öneriniz ..yok efendim..kol saati öneriniz ..yok efendim ..cep telefonu öneriniz ..moto sohbetten çıkmış olay başka yerlere...
  2. soner_kep

indirim!!! shell 10w40 motosiklet yağları

piyasa da 25 lira olan shell 10w-40 yağları mt üyelerine 20 tl den veriyorum almak isteyen olursa kargoyla gönderrim... yada gebzeye yolu düşen olursa haber verebilirler... iletişim için özelden mesaj atabilir..saygılar SENTETİK FORMÜLLÜ Her türlü yol ve trafik koşulunda güçlü...
  3. soner_kep

yüksek gidon için tellerin uzaması..yardım

arkadaşlar yüksek gidon için bu debriyaj ve fren tellerini uzatmasını için nerden bulabilirim..yani gidona debriyaj ve fren telleri olmuyor bi 10 cm uzaması lazım bu telleri nerden temin edebilirim gülsuyunda biyer duydum ama tam yerini bulamıyorum..bilen gören varsa lütfen yardım
  4. soner_kep

kawazaki vn900 hakında

baştan söyleyeyim topik kirliligini sevmem ama başka bi topikte buldum fakat çok az bilgi ve bayada eski bi topik oldugu için bu topigi açtım..vn 900 klasik hakında görüşler kullanan arkadaşlar varsa bilgilerine başvurmak isterim..servis olayına hiç girmiyim zaten servis kawazakide(eski bi en...
  5. soner_kep

sadce motosiklet.net üylerine 8 binde 1500.tl. kenway 150

ewet arkadaşalar sadece 1500 tl ye sadce sizlere kenway 150 çok temiz sorunsuz sadece aküsü bitmiş dir.bi ürün takasıyla kayınbiraderime almıştım ama oda alma gücü olmayınca bende kaldı.bende de 3 motor var bunu koyacak yerim kalmadı elimde kalmasın diye bu fiyata çektim normalde 2250 ye...
  6. soner_kep

kawasaki vn 800 kitapcık isteyen varsa

arkadaşlar eger işine yarayan olursa vn 800 kullanım klavuzu kaldı elimde isteyen varsa göndereyim adresini versin yoksa atıcam en azından bi kardeşime yarasın
  7. soner_kep

satılık kawasaki cobra egsoz

ürün bir kere yada ikikere kullanıldı fiyatı 850 tl dir 1100 tl ye almıştık tel 0536 840 84 08 URL=http://img709.imageshack.us/i/20420512uwz.jpg/][/URL]
  8. soner_kep

izmirli arkadaşlar.. kan a ihtiyaç var !!!

Arkadaşlar Ege Üniversitesi İç Hastalıkları Anabilim Dalında yatan bir arkadaşımızın annesi için (A RH +) kana ihtiyacımız var. Başlayan tedavi ile birlikte kan ve trombosite ihtiyacımız olacak. Desteğiniz için şimdiden teşekkürler... Tel: Sibel Yıldız 0533 745 55 05; Emre Yıldız 0535 517 90 64
  9. soner_kep

honda shadow vites ve sorunu

bana bu sorun hakkında lütfen yardım..benim 2006 model 6 bin km de shadowumda vites geçişlerinde sorun var yada bana öyle geliyo..sorun şudur ki sürüş esnasında hiçbi sorun yok sorunsuz geçiş var ama durdugum zaman boş vitesi bulmak sorun yaratıyo bunun hafif debriyajı bırakıp gaz verince boşu...
  10. soner_kep

honda shadovda vites aralıgı nasıl olur

2005 shadovum için ... sitede baya aradım ama tam anlamıyla net bi bilgi bulamadım..konu şu devir saatim olmadıgı için vites degiştirme aralıgı nedir yani 1. vites şu km ye kadar 2.de şu km 3. 4.de şu km gibi dir...tabi bide cobra egsoz taktım bilmem etkisi oluyomu ama yinede söylemek istedim bi...
  11. soner_kep

egsoz performanz düşürürmü..yardım

arkadaşlar honda shadowuma bi sesli egsoz düşünüyorum bunların markası ya cobra yada higway egsoz olacak ...yani performansda,yakıtta,motorun ömrü için faydası yada zararı varmıdır formda aradım fakat bulamdım..bilgisi yada taktıran arkadaşlar varsa yardım ederse sevinirim...yardımlarınız için...
  12. soner_kep

honda shadow için egzos arıyorum

arkadaşlar honda shadowum için ikinci el egzos arıyorum cobra olabilir yada başka markada olabilir..sıfırı baya pahalı oldugu için şöyle temiz bi egzos eşinizde dostunuzda kendinizde varsa yardımcı olursanız sevinirim..şimdiden teşekkürler
  13. soner_kep

honda shadow aldım

arkadaşlar yeni aldıgım en 500 verip istedigim cruiser motoruma kavuştum istedigim kalın teker bi makinaydı ve bi takasla en 500 ü verip üste bi miktar nakit verip bugün aldım:cherry:
  14. soner_kep

fotolar agva şile ve kumbaba gezisi

gece - 1 derece olmasına ragmen kararlıydık ve güzeldi herşeye ragmen haydi fotolara ve sabaha karşı heryer don olmuştu motorların üstü buzdu çok soguktu ve şimdiki rotamız ise şile ve kumbaba motorla geçiş olmadıgı için motorları bırakıp salla geçiyoruz dereyi ve kimse...
  15. soner_kep

agva şile ve kumbaba gezisi

evet hava gece -1 derece olmasına ragmen karralıydık ve güzel bi geziydi haydi fotolara [img=http://img372.imageshack.us/img372/500/phto0001im9.jpg] [img=http://img372.imageshack.us/img372/6236/phto0003qk0.jpg] [img=http://img372.imageshack.us/img372/4216/phto0010rh8.jpg]...
  16. soner_kep

ilginç takas teklifi nasıl ama? :))

arkadaşlar bi arkadaş bana benim 2004 model 8 bindeki en 500 için ilginç bi teklif yaptı.gülüyümmü adamı bulup dövüyümmü anlamadım ne lan bu yarın birgün birde size sünnet kasetimle takas edermisiniz diye mesaj atarsa şaşırmayın:mrgreen: linke bakın...
  17. soner_kep

drag starın hava sogutmalı olması

arkadaşlar merak ettigim için ve bu aralar en 500 ü satıp büyük bi makina almayı düşünüyorum şimdi honda şadow yada drag star ama drag starın hava sogutmalı olması nasıldır beni biraz düşündürüyo hani yani kullanan lar bana bi yardım ederse nemutlu bana tabi vulcan 800 ü de katalım hangisi daha...
  18. soner_kep

abart egzos yasakmı

bugün arkadaşımın motorunu aldım en 500 biraz gezdim dükkanım önüne bitane trafik polisi geldi..bu egzosu çıkarıyosun dedi niye dedim çok ses ses kirliligi yapıyo dedi yoksa baglarım motorunu ceza yazarım dedi tabi okadar güzel türkçesi varki ne dedigini anlamadım..:mrgreen:neyse bende bu...
  19. soner_kep

mct 250 1000 km

arkadaşlar motoru alalı 2 ay oldu 500 de bakıma girdi 1000 km de yagını tekrar degiştirdim...fiyat 2.750 tl dir

Yeni mesajlar