Arama sonuçlarınız

1. superboycu

Debriyaj'sız vites attırmak motovlog 3

Zor durumda kalmadığınız zaman bunu denemeyin. https://www.youtube.com/watch?v=w9UPLHOqUOs Yorumlarınızı bekliyorum.
  2. superboycu

İş Dönüşü muhabbet [ Kaza anım ve hastane ortamı ]

Bu kadar basit olacağını sanmazdım , ama oluyor işte. Ses kayıtını düzenli yapamadım cızıltı ve düşük ses var , yüksek seste izleyebilirsiniz. Yorumlarınızı bekliyorum.
  3. superboycu

Eldiven Önerileriniz ?

Arkadaşlar orta halli işe yarayan eldiven önerirmisiniz kışlık ve yazlık.
  4. superboycu

Yeni geldim [ Şehir içi muhabbet ] ilk sesli motovlog'um

İlk video'nun vermiş olduğu heyecan yüzünden biraz saçmalamış olabilirim kusuruma bakmayın. Arkadaşlar iyi kötü tüm yorumlarınızı bekliyorum.
  5. superboycu

İlk kask'tan görüntü çekişim

Deneme olarak çekim yaptım arkadaşlar sizce nasl olmuş. https://www.youtube.com/watch?v=XMhiGrilU3o&feature=youtu.be
  6. superboycu

next aee sd21 aksiyon kameraso sonunda elime geçti.

Merhaba arkadaşlar 1 ay önce sipariş verdim ve anca elime geçti. Birazdan işe gidicem bugün gececiyim malum garson işindeyim :) çok yakında kamera hakkında düşüncelerimi artı ve eksilerini anlatacağım.
  7. superboycu

son sürat için dişli değişimi

Merhaba arkadaşlar motorum 100 lük iken 125cc yükseltim ve motor baya rahatladı ve dişli ufak deliyor yani her viteste motor aşır rahat gazı verdimi rahatlkla alıyor ben uzun yola gitdiyim için son sürati yükselmesini istiyorum ön dişlimi arka dişlimi kücültmem lazım bilemiyorum. Bu arada...
  8. superboycu

Online alışverişte yine kötü hizmet

Merhaba arkadaşlar ben 2 seferdir internetten aksiyon kamerası alıyım diyorum 2 seferdir alamıyorum bıktım artık. hepsiburadan aldığım aksiyon kamerası hızlı kargo olmasına rağmen 7 gündür gelmedi , kapıda ödeme yaparak alacaktım fakat mesaj atıyorum cevap bile vermiyorlar ve bende ürünü iptal...
  9. superboycu

Telefon'da ses kaydı yapmak ? yardım

Merhaba arkadaşlar yakında sj4000 action cam almayı düşünüyorum , bilenler bilir dahili mikrofonu var eksra mikrofon takamıyoruz , yani kaska taktığımız zaman sağdece dışarının sesşnş alıyor bende eş zamanlı olarak telefona sesimi kayıt edicem ve birleştiricem , ama bugün telefonda denemeler...
  10. superboycu

Motosiklet Nasıl Subap Keser , nasıl güvende gidebiliriz ?

Merhaba arkadaşlar ben çin malı 135 cc motosiklet kullanıyorum. Subap kesme olayını cok duydum neden keser , ne yaparsak keser , kesmemesi için ne yapmalıyız. birde ben cc yükselttim üst kapak değiştirmedim çabuk ısınıyor , bu subap kesmesine neden olurmu ?
  11. superboycu

cc yülkselttikden sonra muayene'de sıkıntı olurmu.

Arkadaşlar biliyorsunuzki ben cc yükselttim 100 lük motosikleti 135 yaptırdım. muayenede sıkıntı olurmu acaba. ruhsata işletecem ama muayene çok yakın yardımlarınızı bekliyorum.
  12. superboycu

Telefona şarj cihazı taktım , sizler'de yapmak isterseniz buyrun.

Merhaba arkadaşlar bugün telefon şarj cihazı monte ettim motosikletime sizlerlede paylaşmak istedim, https://www.youtube.com/watch?v=JtznYCwQdZc
  13. superboycu

motor'dan yağ sızıyor , yardım

İyi günler arkadaşlar , baya süredir yağ sızdırıyor fazla kafaya takmadım , çünki kontrol ediyorum yağ'da okadar eksilme olmuyor , ama bugün motoru yıkadım ve 43 km mesafeye gitti baktım gene yağ olmuş, yağ marş dislisinin oradan geliyor acaba kapağı söküp ıslak conta sıksam olurmu,
  14. superboycu

egzoz'dakş delikler nasıl kapatılır.

Merhaba arkadaşlar , eski egzoz kaza sonucu kullanılamaz hale geldi, bende gittim 2 el egzoz aldım , bu egzozda tornavida ile delinmiş 6 delik var bunları nasıl kapabilirim , kaynak olurmu acaba. ?
  15. superboycu

Üretim aşamasın'da fabrikanın motoru test etmesi ?

İyi günler arkadaşlar. Bugün büyük kitlelerin tercih ettiği motosiklet markalarının üretim aşamalarını ve belgesel tarzın'da fabrikalarında çekilen tanıtım görüntülerin'de kafama takılan bir konu oldu. Rodaj düzgün yapılmaz ise yada yüksek devirde kullanır isek motosiklet'in motorunun ömründen...
  16. superboycu

Kış geliyor , nasıl giyinmeliyiz.

Merhaba arkadaşlar kış yaklaştı , Samsunda oturuyorum hava 15 dereceye kadar düşüyor. Motosiklet'i kullanmayı sevdiğin için binmediğim gün olmuyor ve soğuk gerçekten çok etkiliyor. Alınan motosiklet montları sizce yeterlimi yoksa eski motor sürücülerinin kullandığı taktikler (Vücuda gazete...
  17. superboycu

Sanki körüz arkadaş :) ehlitet'de gözlük meselesi

Merhaba arkadaşlar a2 ehlitetim mevcut onuda bundan 4 ay önce aldım , şuan b ehliyeti için kursa yazılacaktım sağlık raporu almaya gittim ve bana gözlük tak diyor , gözlük al öyle gel diyor. benim sorum şu acaba b ehliyeti için gözlük takacamda ehliyeti aldıkdan sonra 4 ay önce aldığım a2 iptal...
  18. superboycu

Çok gaz verince far patlıyor ?

Merhaba arkadaşlar mondial 100mg superboy kullanıyorum motorda yüksek devire cıkınca ön far patlıyor ve tekrar far takınca yüksek devre cıkınca gene patlıyor zenon taktım bu sefer duy'uda yaktı sizce niçin olur. Motorum çin malıdır 135cc yükseltim ama yükseltmeden öncede bu şekilde olay oluyordu.
  19. superboycu

Mondial 100mg superboy tanıtım videomuz.

Arkadaşlar amatör olarak bulunduğum bölgede superboy kullanıcıları ile çekmiş olduğumuz tanıtım videomuz. İçeriği coğunlukla önerilerim ile dolu iyi seyiyler :) ::karma::::karma::::karma::::karma::::karma::::kar ma::::karma::::karma::::karma::::karma::::karma...
  20. superboycu

ön zincir dişlisi lazım

İyi günler arkadaşlar 100mg superboy motorum var ve ön zincir dişlişi 15 sanırım ben bunu 17 yapmak istiyorum fakat hangi motorun dişlisini takmam lazım , nereden bulabilirim. Motorumu 125 cc yaptırdım , işe gitmek icin ortalama 6km otobanda gidiyorum , değiştirme amacım bu yardım edecekler...