Telefon'da ses kaydı yapmak ? yardım

Merhaba arkadaşlar yakında sj4000 action cam almayı düşünüyorum , bilenler bilir dahili mikrofonu var eksra mikrofon takamıyoruz , yani kaska taktığımız zaman sağdece dışarının sesşnş alıyor bende eş zamanlı olarak telefona sesimi kayıt edicem ve birleştiricem , ama bugün telefonda denemeler aptı yaka mikrofonu taktım telefonun kendi ses programı sesimi almadı , kulanlık mikrofonu denedim oda olmadı , ne yapmam lazım harici bir program varmı bu işlem için.

Telefonum lg optimus l7 , Android

Telefona takildim optimus primee.. 10 dkdir transformerssss optimuss prime diorum; ( cok ozur dilerim okuyamadim :(

telefonla kulaklik sayesinde kaydedebilrsin movie maler veya sony sony vegas da birlestirirsn

ben ses kayıt cihazı kullanıoyorum. yurt dışından elektronik parca olarak senhisser mikrofon getirtmiştim onu eski bir biglisayar masaüstü mikrofonun icine yerlestirip ezip büzüp kask içine monte ettim. samsung s5 telefonun ses kayıt cihazındada mükemmel sonuç verdi. sj4000 cam ayarlarında ses kapatma olayı var. sadece video cekimi yapabilecek ayar var. video ve sesi başlatırken biraz dikkatli olmak lazım cunku pc de videoya montaj ederken ses sonradan yada önceden gelme gibi olaytlar olabiliyor. ses ve video birleştirme için imovie, final cut pro, quicktimeplayer gibi mac osx te calısan programları kullanıyorum...

Senkronu kolay yapmak için kayıta girerken parmaklarınızla kameraya sesinizle mikrofona 1-2-3-kayıt gibi bir şey yapabilirsiniz.

url

bu parçayı kullanmanız gerek

http://tr.aliexpress.com/item/3-5mm-AUX-Jack-Mic-Splitter-Cable-Headphone-Earphone-Adapter-Fit-For-Samsung-HTC/32286507006.html

bu sorunun cevabını ben de merak edyorum.samsung note 4 var.orjinal ve diğer mikrofonlu kulaklıklar ile ses kaydı yapılmıyor.ya da ben yapamadım.bt interkom ile bluetooth üzerinden ses kaydı yapıyorum ama onda da cızırtılı ve frekansı çok düşük ses alıyorum.önerisi olanları dinleyebilirim.kulaklığın mikrofonu ile ses kaydı yapmak mümkün müdür?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar