Arama sonuçlarınız

1. zion1

kaza geliyorum demez gelirrrrrr

basit hatalar zinciri sonu cu oluşan kazalar onların yerinde bizde olabilirdik herzaman dikkat dikkat.(ibretlik bunlar):cyclopsan vOF2sNpxWLc
  2. zion1

1 sorum olacak

arkadaşlar ömründe ilk defa servislerle aşır neşir olan ben:silent: bu gün motosikletimi 500 bakıma verdim motosikleti geri teslim alırken nelere dikkat etmem lazım yani nerelerine neyine bakayım.:silent::rendeer:
  3. zion1

bi bakar mısınız şanzman sorunum var

selam arkadaşlar..motorum daha 300 km de malum havalarda sıcak aşırı ısınma yapıyor,ısındıkdan sonrada vites degiştirmeye kalktıgımda geçmem de gecmem diyor acaba bunun nedeni ne olabilir nasıl giderile bilir,debriyaj diye düşündüm önce ama aşırı ısın mazsa gayet normal çalışıyor..hem bakım...
  4. zion1

tork nasıl ölçülür

ya arkadaşlar merak ettim ama sitede aradım bulamadım bileniniz varmı motosiklette tork nasıl ölçülür :silent:
  5. zion1

mondial 150 kn kullanan arkadaşlar

siz ne dersiniz selam arkadaşlar malum daha çiçeyi burnunda bir üye olarak merak ettim.daha iki hafta kadar olacak mondial 150 kn satın aldım ama çin işi nede olsa nazik davranmak gerekir ama sizlerinde tecrübelerine dayanarak ben bu makinayı nasıl kullanmam gerekir yani nasıl davransam daha...
  6. zion1

tanışma

merhaba arkadaşlar sitenin yeni üyesi olarak herkese selamlar 1999 dan beridir motosiklet kollanıyorum.çin mallarına meyilli olmadığım halde mecburiyetten deyim artık geçen hafta bir mondial 150 kn aldım şuan 200 km de.ve motosikleti almadan önce baya bir araştırma yaptım özelliklede bu siteden...

Yeni mesajlar