kaza geliyorum demez gelirrrrrr

basit hatalar zinciri sonu cu oluşan kazalar onların yerinde bizde olabilirdik herzaman dikkat dikkat.(ibretlik bunlar):cyclopsan

[YT]vOF2sNpxWLc[/YT]

Moderatör tarafında düzenlendi:
linki kaldırıp bendeki benim gibi youtube koyarsan daha iyi olur.böyle reklam gibi oldu kanımca

[YT]vOF2sNpxWLc[/YT]

Allah korusun bu ne ya:cyclopsan

Otomobilden ziyade motosikletin suçu var gibi geldi bana. (Eğer ışık ihlali yoksa)

araba suçlu. dikkat ederseniz motosikletin geldiği taraftaki trafik ışığında çarpışmadan sonra sarı ve kırmızı yanıyor. Bu durumda arabanın geldigi yönde kırmızı yanacagından ışık ihlali ve sonuçç ortada...
Allah'ım sen bizi koru..

HRC

adam bumerang gibi havada 6 kere dönüyor saydım :cyclopsan, allah tüm 2 tekerleri korusun böyle kazalara karşı

valla içim daraldı bu ne yaa! allah korusun diyecem ama kardesim insan kavsağa gelirken ne olursa olsun biraz yavaslar bee. motorcu baya sağlam girdi kavsağa, bakmadı hiç olmaz ki ışık olsa noolur olmasa nolur ! her ihtimali göz önüne alıp kavsaklara dört yol bağlantılarına hep yavaş ve etrafı kollayarak girmekte yarar var hele türkiyede....

elemanda kaskta yok heralde yoksa bana mı öyle geldi birde iki sürücü de firen yapmadı motosiklet sürücüsüne yeşil yanıyodu ama her araç icin gecerli kural ışıklara yaya yollarına vs... yaklaşırken hız 30cıvarı olmalı

Son düzenleme:
arkadaşlar linkin sagın daki menüye bakmıyonuz heralde orada daha ikginc videolar var tavsiye ederim hepsi ibretlik :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar