Arama sonuçlarınız

1. MotorKafa1

Derya BÜYÜKUNCU Motosiklet Kazası Sonucu Hayatını Kaybetti !

Milli yüzücü Derya Büyükuncu motosiklet kazasında hayatını kaybetti. Milli yüzücü Derya Büyükuncu geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybetti. Gelibolu'da motosikletiyle yaptığı kaza sonucu Gelibolu Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Derya Büyükuncu yapılan müdahalelere kurtarılamadı. Kaza...
  2. MotorKafa1

Düne Bakıp Bugünü Hatırlamalı Yarını Düşünmeli...

Bugün 2 Temmuz. Faşizmin, cahilliğin, iki kolu, iki ayağı olup aynı zamanda konuşan herkesin, insan olamadığını kanıtlayan yeni bir yıl dönümü... IzCiYmLq-hQ
  3. MotorKafa1

Hayatımı değiştiren Ege turu...

Selam herekese... Arkadaşlar yıllık izinde Ege turuna çıktım motorumla ve hayatımın akışı değişti. Olayı şöyle anlatayım. Uzunca zamandır Ege turu planım var motorla. Yıllık iznimi aldım 24 Haziran için ve 25 sabahı yola koyuldum. Gayet güzel bir şekilde herhangi bir sorun yaşamadan...
  4. MotorKafa1

Sizcede Bu Hız Normal mi ?

Selam herkese. Arkadaşlar benim internet bağlantı hızım 1 Mbps. Fakat download yaparken inanılmaz bir hızla iniyorr dosyalar. Şimdiye kadar kime söylediysem inanmıyor yoktur o kadar diyor. İnananlarda vardır bi bit yeniği diyor. Ben anlayamadım nedendir :silent: İşte buda örnek bir...
  5. MotorKafa1

Ucuz Amortisör Borusu

Arkadaşlar Hyosung GV 250 de kullanmak için ucuz bir amortisör borusuna ihtiyacım var. Fakat amortisör için kullanmayacağım :) O yüzden marka model farketmiyor ucuz olması yeterli. İstabul anadolu yakasında temin edebileceğim bir yer biliyorsanız yardımcı olmanızı rica edeceğim. Teşekkürler...
  6. MotorKafa1

Bil Soruyu Doldur Depoyu !

Tüketiciler Birliği'nden ilginç bir uygulama! Tüketiciler Birliği, 95 oktan kurşunsuz benzinin litresinin 5 lira olacağı tarihi bilen tüketicinin aracının deposunu dolduracak. Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Nazım Kaya, yaptığı açıklamada, birlik olarak ''BEŞ'i bilmek sizden, depoyu...
  7. MotorKafa1

Hyosung ST-7 (650 cc - Cruiser ) / Türkiye' ye ne zaman gelir ?

Biraz önce bir arkadaş gt125 diye bir başlık açıp link atmıştı arkadaşlar. O linke bakarken gördüm st-7 diye bir model çıkarmış hyosung. Bence oldukça hoş bir makine 250 den çokta farklı değil görünüş olarak ama tüm cruiserlar benzemiyormu zaten :P Benim size sormak istediğim bu st-7 denen...
  8. MotorKafa1

İSTANBUL MOTOR-Hyo GV 250 servisi fiyat hakkında

Herkese merhaba. Ben 17 Temmuz 2010 da ilk motorum olan gv250 yi aldım. Aldığım gün servisten yeni çıkmıştı. Bende aldığım günden bu yana 6000km yaptım fakat yağ değişimi veya herhangi bir müdehalede bulunmadım motoruma teknik olarak. Artık bakım zamanı geldiğini düşünüyorum. Bu nedenle...
  9. MotorKafa1

Uyku sorunu ! :(

Arkadaşlar ben sabahları ikiside uyuz bi sesi olan iki tane alarm kurmama rağmen uyanamıyorum ve her sabah işe geç kalıyorum... :salut: Çalan alarm sesleri rüyama giriyo rüyamda bi olay esnasındaki sesler gibi geliyo bana :pale: Uyanmak için değişik taktikleri olan arkdaşlar varmı acep :silent:
  10. MotorKafa1

2. El Hyosung GV250 Arıyorum Arkadaşlar Lütfen yardımcı olun :(

15 temmuz dan hemen sonra almak üzere temiz 2.el hyosung gv250 almak istiyorum aranıza yeni katılacağım... bilgileriniz paylaşımlarınız için şimdiden teşekkürler...
  11. MotorKafa1

Yeni Başlıyorum Keeway mi yoksa RR mi?

Arkadaşlar öncelikle herkese selam. Umarım bende Temmuz ayında aranıza katılmış olcam. Ancak İlk motorum olcak. Sıfır almayı düşünüyorum ve sizin tecrübenizden faydalanmak istiyorum. Özellikle kullanıcı yorumlarının kafamı daha netleştireceğini düşünüyorum. Belirttiğim gibi ilk motorum olcak ve...

Yeni mesajlar