Hyosung ST-7 (650 cc - Cruiser ) / Türkiye' ye ne zaman gelir ?

Biraz önce bir arkadaş gt125 diye bir başlık açıp link atmıştı arkadaşlar. O linke bakarken gördüm st-7 diye bir model çıkarmış hyosung.
Bence oldukça hoş bir makine 250 den çokta farklı değil görünüş olarak ama tüm cruiserlar benzemiyormu zaten :p
Benim size sormak istediğim bu st-7 denen makinenin Türkiye'ye gelip gelmeyeceğini yada ne zaman geleceğini nasıl öğrenebilirim?
Gerçi normal koşulları düşündüğümüzde, x bir modelin avrupa ülkelerinde satışa çıktıktan 3 - 4 sene sonra Türkiye'ye geldiğini hesaba katarsak, bu model gelecek olsa bile 2014 ten önce gelmez heralde güzel ülkemin güzel motorcusuna...

Uploaded with ImageShack.us

sa

güzel makinalar ama gv 250 nin daha güçlüsü tam abisi gibi gv 650 kuzeni gibi duruyordu daha spor bence 250 daha uygun kullanım rahatlıgı bakımından güçlü olsun diyorsan vde yakışıklı gv 650 daha yakışıklı bundan çizgileri daha çok dikkat çekiyor gv 650 nin degilmi

makina 700 cc ise vergi diliminden dolayı fiyat 20-25 bin arası olurki kimsenin almayacagını bildikleri için getirmezler. yada getirseler bile özel siparişle getirirler.

niyeki? suzuki orta siklet intruder cruiserlarında 800 cc kullanıyor,Honda Shadow 750 cc mesela.

Bunlar o biçim alınıyor sonuçta...

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...kanuni-st700cc-kayalarmotorda-49166095/detay/

Sanırım bir adet gelmiş ama sıfır fiyatı bence pahalı.Motor çok hoşuma gitti umarım türkiye pazarına girer de sayı artar.Bize de bir ikinci el düşer belki :D

Evet ilk mesajda yazdığım fiyat tutmuş hemen hemen.
Bende gördüm oradaki ilanı 21.000 TL çok fazla bence.
Tamam diyecek birşey yok gerçekten hoş ve klasik bir makine yapmış adamlar ama yine kronik sorunlar çıkabilir ortaya ve buda can sıkmak için yeterli bir sebep.

Hyosung ST700
st7rojo530.jpg

21.000TL

Yamaha XVS 950 A
xvs-950-midnight-star-vermelha-1.jpg

26.500TL

Daha ne diyim ben???

Al şu parayı git bir tane XVS 950 al diyebilirsin. Bende "nasıl yani "gibi sorular sorup seni kendine getirmeden parayı alabilirim :queen:

Bende o para olsa gider kendime alırım o makineyi çoccum... Ama benimkini de sana hediye ederim çok tutturursan :bounce: Kesmez mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar