Arama sonuçlarınız

1. MotorKafa1

Yavru Sokak Köpeği

Genç ve genç kalmasını bilen motorcular ! Sokakta yavru bir köpek buldum çoook tatlı sevimli bir minik. Ancak bütün gün işte olduğum için, eve kapatamıyorum şekeri. Ağlamaya başlıyor hemen. Bugün mamasını suyunu bıraktım bahçede işe giderken, ancak apartmandan şerefsizin biri mamasını suyunu...
  2. MotorKafa1

HGS Etiketinde 30TL den Az Olan, 'devlet'e Ceza Ödeyece

Buyrun efenim Şu haberde insanlara küfrediyorlar http://ekonomi.haberturk.com/makro-ekonomi/haber/773594-30-lirasi-olmayan-gecemeyecek Bunda ise küfürlerinin gerekçesini açıklıyorlar (Son başlıkta) http://www.haberturk.com/yasam/haber/773597-suruculere-mujde Ha bu arada elimizdeki KGS...
  3. MotorKafa1

Dönüşler Hakkında Doğru Bilinen Yanlışlar...

Geçenlerde rastgele karşıma çıkan eğitici bir video... Sizlerle paylaşmak istedim. Tamamını dikkatle izlemenizi tavsiye ederim. VTC7f6M2L1E
  4. MotorKafa1

Muayene Alanı Dolan Ruhsat

Merhaba. Motorumu muayeneye götüreceğim, fakat ruhsattaki muayene alanı dolu. Aynı zamanda 5 kişilik yazıyor. Bugün emniyete gidip muayene alanı için ve 5 kişilik yazısı için ne yapmam gerektiğini sordum. "Muayeneye gittiğinde bir kağıt verecekler, o kağıtla buraya geleceksin öyle alacaksın boş...
  5. MotorKafa1

Biz Kuşa Bakmıyoruz

Merhaba herkese... Bir şey soracağım aynı zamanda içimi dökeceğim. Salı günü arkadaşımla beraber topkapıya gidiyordum. Barbaros bulvarına geldim, yokuşu iniyorum. 50m ilerde sağdan bir kuş fırladı yolun ortasına. Ayakları yalpalaya yalpalaya koşmaya, uçmaya çalışıyor. Kuş arabaların arasından...
  6. MotorKafa1

150/80/15 / GV 250 Lastik

Arkadaşlar GV250 için; 150/80/15 160/80/15 140/80/15 lastik arıyorum. Sıfır metzeler ve dunlop bulabildim sadece. Dunlop fiyatı 370 TL civarıydı. Metzeler ise 210 € ! Bu rakamları ödeyemem ne yazıkki. O yüzden Duro, shinko, gibi modellere bakıyorum ama bulamıyorum... Sıfır veya çıkma lastik...
  7. MotorKafa1

İstanbul Beşiktaş'taki Motosiklet Kazası İle ilgili Merak Edilenler

Beşiktaş Barbaros Bulvarında SS motoruyla kaza geçiren carpe diem nickli arkadaş taburcu olmuş. Kendisine tekrar geçmiş olsun. Fakat kaza haberi ile ilgili konu altında bi ton tartışma yaşandı. Kimisi gazlamıştır dedi, kimisi de kedi köpek çıkmıştır önüne vs. dedi. carpe diem tarafından kaza...
  8. MotorKafa1

Mutlu yıllar BBelt

Nice mutlu yıllara abicim :) Her zaman destekçim olduğun gibi, ben de seninleyim her zaman unutma :) Çaktırma yaşını söylemiyorum...
  9. MotorKafa1

Hudson Deri 2.El Robocop Mont / Temiz

Arkadaşlar 2010 Temmuz'unda aldığım Robocop model deri mont satılıktırç Montrum kusursuz kullanılmış, yağmur çamur görmemiş, güneş altında beklememiş steril ortamlarda muhafaza edilmiş isnsan üstü montlardan DEĞİLDİR. Kar, yağmur, çamur, güneş ve bilimum hava şartlarında kullanılmıştır. Kışlık...
  10. MotorKafa1

Eski 45 likler... MT Nostalji

Netten olsa bile 45 liklerin tadı bir başka be :) Güzel başlayıp kötü biten 2011 yazının ortalarında çok dinlerdim 45 likleri... Şimdide bu şarkıyı keşfettim ve sabahtan beri sürekli dinliyorum. Sizlerin paylaşımlarınızı da görelim :) _CbK1SAjBe0&feature Şu versiyonuda bir başka güzel :)...
  11. MotorKafa1

15 Nisan Pazar MT Benzin Zammı Protestosu !

Evet arkadaşlar. Benzin zamları artık canımıza tak etmiş durumda. Dünyada petrolün varil fiyatı düşerken, biz 3 haftada 3 zam birden yiyoruz ! Yediğimiz bu zamlar, sadece motorlu taşıt kullanıcılarını etkilemiyor. En basit örneği; benzine zam yapılınca buğdayın nakliye fiyatı otomatik olarak...
  12. MotorKafa1

CBR 1000 RR - Kolpa İlan !

Bu sabah iş yerinde bir arkadaş yanıma geldi heyecanlı bir şekilde, "14.500 e 1000 RR buldum hacı" diyerek :) Motor galeridenmiş bu arada. 15.750den satışa çıkarmış adam. Zar zor iki saat pazarlık ederek 15000e düşürmüş en son fiyatı. Ama benm çıkabilcem max. rakam 14500dü dedi. Öyle olunca...
  13. MotorKafa1

Forum İstanbul'daki Motorcu Arkadaşlar !

Arkadaşlar bugün (an itibarı ile dün) forum istanbula gittim kız arkadaşımla beraber. Güzelce yemek yedikten sonra üstüne bir sigara keyfi yapalım dedik. Ancak malum 2.sınıf vatandaş muamelesi gördüğümüzden dolayı :cherry: Açık havaya çıkmak zorunda kaldık. Bir grup motorcu arkadaşta az ilerde...
  14. MotorKafa1

Altın Elbiseli Adam - Astral Seyahat

Astral seyahat nedir kısaca özet geçeyim bildiğim şekilde. Kişinin kendi istekleri doğrultusunda yada başka birisi tarafından yönlendirilerek, ruhun bedenden ayrılmasıyla farklı mekanlarda serbestçe dolaşması olayıdır ( Kendi tanımım olduğundan dolayı eksik yada yanlış bilgi varsa affola )...
  15. MotorKafa1

A Rh (+) Kan İhtiyacı. Lösemi Arkadaşımız İçin

Arkadaşlar apartmanda bir komşumuzun 16 yaşındaki lösemi yeğeni için A Rh(+) kan ihtiyacı oluyor. Kan tedavi sırasında alınabiliyormuş ancak. Yani stoklanmış üniteler olmuyor ne yazıkki. Kartal'da Lütfi Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ve Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi...
  16. MotorKafa1

Ratbike Harley Davidson vs. CBR 1000 RR

Muhteşem bir kapışma olmuş çok eğlendim izlerken. Kesinlikle tavsiye ederim http://www.gaskrank.tv/tv/motorrad-fun/hildos-harley-ratbike-chopper--17998.htm siyahatmaca abimiz kadar olmasada bende güzel gaskrank videoları bulabiliyormuşum bunu farkettim:cherry:
  17. MotorKafa1

Nice Yıllara acayüp

Bir başkadır acayüp Eyüp abi :) Her nekadar facebook sayesinde öğrensemde iyiki doğdun abicim, nice V motorlu senelere :)
  18. MotorKafa1

Merve'nin İşaret Ettiği Yere İyi Bakın !!!

Yer: Kadıköy Uzunçayır metrobüs durağının hemen yanındaki otobüs durağı... 27 yaşındaki anne Ülküye Kaya, 4 yaşındaki kızı Merve ile otobüs bekliyor... Bir halk otobüsü ile bir minibüs, yolcu kapma hırsıyla hızla durağa doğru aynı anda yanaşıyor... Anne ile küçük kızı panik yapıyor, kaçmaya...
  19. MotorKafa1

Nereye Gidiyoruz Böyle !

Biraz önce bir kaza haberi okudum ve canımı sıktı biraz. Sonra altındaki yorumlara gözüm çarptı. İşte haber ve yorumları Büyükçekmece'de, doğum günü partisinden dönen genç yaşdaki 5 kişinin bulunduğu aracın aşırı hız yüzünden takla atması sonucu 2 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. Olay, dün...
  20. MotorKafa1

Tüm Motosiklet Aşıklarına

http://www.youtube.com/watch?v=qer6eFQzg5Q&feature=related Bir Orhan ATASOY klasiği:cat: