Arama sonuçlarınız

1. FatihPrLk

Çalıntı olduğunu düşündüğüm Yeşil TVS Apache

Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 2-3 haftadır motor bu halde. Çalıntı olduğunu düşünüyorum.
  2. FatihPrLk

İlk Göz ağrım olan Joyride evo mu satıyorum.. Temiz Sorunsuz Garantili

Hiç bir sıkıntısı yoktur üniversite hazırlıklarına başladığım için satıyorum ilan detayları; http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-sym-ihtiyactan-satilik-sahibinden-temiz-sorunsuz-garantili-joyride-141820113/detay/
  3. FatihPrLk

Enjeksiyon ışığı ne demeye çalışıyor ??

Merhaba arkadaşlar. son 2 gündür motorumda 4 uzun + 4 kısa olmak üzere enjeksiyon ışığı uyarı veriyor henüz sebebini bulamadım motorda yakıt tüketimi biraz arttığını farkettim İşte videosu: https://www.facebook.com/photo.php?v=10200802598167132&set=o.365399796079&type=2&theater
  4. FatihPrLk

Joyride ve Ybr ile Çankırı Gezisi

Merhaba arkadaşlar. İsmail arkadaşım ve ben ani bir kararla 1 gece kalmalı arkadaşın köyüne (erenler köyü/bayramören/Çankırı ) gitmeye karar verdik :) Yola çıkmadan önce eksikleri tamamlayıp sabah 05.00 gibi yola çıktık. Planlanan varış saatimiz öğlen 12-1 gibiydi.İşte rotamız; İlk molamızı...
  5. FatihPrLk

Sym Gts 250 İle İstanbul-Yozgat 750 KM + Devamı Tokat/Reşadiye 350 KM

Merhaba arkadaşlar. Geçen yaz iş yerimden 1 haftalığına izin alıp bu maceraya atılmak istedim ilk defa uzun yol yapacağım için açıkçası heyecanlandım :queen: Resimlerdeki tarihlere bakmayın onlar yanlış :) Resimler çok az ama umarım hoş görürsünüz :) İşte rotam :) Akşam vakti hazırlanıp...
  6. FatihPrLk

Sıfır Araç Trafik Tescil yeri hakkında

Merhabalar. Maltepe İlçesine Bağlı Küçükyalıda Oturuyorum. Sıfır Araç Trafik Tescil Yapacağım Fakat İkametgahımda Gözüken Maltepe'ye Ait Trafik Müdürlüğünden Randevu Alamıyorum. Onun Yerine Kadıköy'den Aldım Bir Sorun Çıkarırlar mı Bilen Birisi Varsa Yardımcı Olabilirler mi :)
  7. FatihPrLk

Sym gts 250i evo Neden Çok Satılık İlanı var ?

sahibinden.com a baktığımda bir sürü 2011-2012 model satılık gts 250ievo var ve çoğu da 10.000 km yi geçmemiş. Neden bu kadar satılık var motorda bilinmeyen bir kronik arıza mı var ve ya başka birşey ?
  8. FatihPrLk

Bujinin önemi :)

Merhabalar Arkadaşlar. 250cc maxiscooter la uzun yolda buji yüzünden yolda kaldım keşke sadece buji patlasa. silindir-piston-segman takımı dağıldı bu yüzden. Her ne kadarda servisler buji yüzünden olmaz desede kanaatimce buji yüzünden olmuştur nedeni ise bujiyi 10 aydır değiştirmemem. Acemi...
  9. FatihPrLk

SYM GTS 250 MotorYanması

Merhaba Arkadaşlar Antalya'dan Aldığım 2.El GTS 250 'im Daha Ben Kullanamadan Uzun Yolda Yandı :( Kardeşim Motoru İstanbul'a Getirirken Motor Yanması Oluştu Toplam Masraf 1.800 TL Maloldu *Marş Motoru *Silindir Piston Takımı *SağlıSollu Bloklar *Komple silindir Ve Contalar. Sanırım Motor...