Arama sonuçlarınız

1. gugukk

Motorlu araç vergisini yatırmadım

Motorlu araç vergisi olan 30 ytl yi yatırmadım şimdi gidip yatırsam yatırabilirmiyim yada nereye yatırıcam bilgisi olan varmı birde 30 ytl ne kadar faiz gelir?
  2. gugukk

Gösterge ışıkları yanmıyor

Arkadaşlar gösterge ışıkları bir kaç gündür yanmamaya başladı çukurlara girince geliyor sonra tekrar gidiyor sanki bir temassızlık varmış gibi neyi kontrol etmem lazım yardım edermisiniz. Aynı şekilde küçük sis farları öyle çukura filan girince sis farları birden güçlü yanmaya başlıyor 1-2 dk...
  3. gugukk

Susturucu nasıl çıkartılır?

Ben egzsdaki susturucuyu çıkarmak veya matkapla delmek istiyorum nasıl oluyor nerden deliyoruz hiç bilim yok yardımcı olurmusunuz. Motordan hiç ses çıkmıyor vites boştayken gaz veriyorum millet gülüyor ya deldir yada çıkart diyorlar servise gittim çok yoğunuz boş olduğumuz bir gün yaparız dedi...
  4. gugukk

Satılık siemens m55

Fiyat 50 ytl fazla söze gerek yok Boy (boy X en X gen.) 101 x 46 x 21 Ağırlık 83 gram Konuşma Süresi 5 dakika Bekleme Süresi 250 saat Ekran 4096 renk, 7 satır, 101x80 px Zil polifonik zil sesleri, 16 ses (MID) ve örnek ses (WAV) ile birlikte Melodi Programlama Var Hesap Makinesi Yok...
  5. gugukk

Cam yılmazın şiiri

Çok komik gülmekten yarıldım muhakkak dinleyin http://www.duygusuz.com/takil/CemYilmaz-siir.rar
  6. gugukk

Satılık washburn xb100 bass gitar

Satılık washburn xb100 bas gitar siyah ve kız gibi baktığım bir gitar. Artık iş hayatında olduğum için grup bulamıyorum ve zamanda ayıramadığım için değerlendirmek istedim. şuan da piyasada 300$ ben 200ytl istiyorum. Resimleri en kısa zamanda ekliycem aşağıdaki resmin siyahı bendeki gitar...
  7. gugukk

Kask alıcam bu nasıl?

http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=2191245 Bu kask nasıl acaba çok mu kötü fiyatıda uygun ama kullanan varmı acaba
  8. gugukk

Motorunuzu nezamandır yıkamıyorsunuz?

Evet arkadaşlar motorunuzu nezamandır yıkamıyorsunuz ben işim gereği haftada 1 kere yıkayabiliyorum garibim toz ve kir içinde yıkanında sanki yeni gibi oluyor ama zamanım olmadığı için yıkayamıyorum.:salut:
  9. gugukk

vites yerinden çıktı

Merhaba arkadaşlar dün akşam yolda giderken vites değiştirmek için ayağımla vites koluna basmak istedim fakat kol boştaydı hemen gazı kesip frenle durdum vites kolu ayak pedalından çıkmıştı taktım gene çıktı bende tamirciye götürdüm ama gece geç olduğu için kapatıyordu ve yarın gel kaynak...
  10. gugukk

Aşk acısı yüzünden intihar eden köpek

Çok komik muhakkak izleyin http://www.hemenpaylas.com/download/1024699/betreyal.wmv.html
  11. gugukk

Guguk kimdir

Arkadaşlar guguk diye hesap adı almak istiyorum ama alınmış veya yasaklı diyor guguk kullanıcı adını aratınca hiç mesaj yazmamış bu kişi ben bu guguk kullanıcı adını nasıl alırım mecbur gugukk olarak aldım.:pale:
  12. gugukk

0 motor alırken verilen evraklar

Arkadaşlar biliyorum çok soru soruyorum ama daha önce hiç bu tür bir olaya girişmedim. Şimdi ben 0 bir motor alıcam yarın bayiden hangi veraklar verilecek bana fatura filan gibi birçok evrak var galiba bunları tecrübesi olan bir arakadaş sırayla yazabilirmi.
  13. gugukk

Kredi alıcam yardım lütfen.

Arkadaşlar 1 hafta içinde kredi için başvuru yapıcam fakat sormak istediğim bir kaç şey var. Taşıt kredisi için başvuru yapıcam işbankasına % 1,20 faiz var kaskoyu yaptırmıycam "Kasko sigortası Bankamızdan yapılmayan 0 km. ve 2.el araçlar için bu oranlara % 0.05 puan eklenecektir." şimdi...
  14. gugukk

Kursa yazıldım ehliyetsiz yakalanırsam ne olur

Merhabalar ben şimdi kursa yazıldım evden işe işten eve gelirken polise yakalandık diyelim kurstanda yazı aldığımızı farz etsek bu işe yararmı yoksa 600 ytlden kaçış yokmu? Siz nasıl korkmadan dolaşıyorsunuz ehliyetsiz.
  15. gugukk

Gerçek çıkmış sorulardan seçmece çok komik

Ehliyet sınavında gerçek çıkmış sorulardır :mrgreen: 1 - Aşağıdaki işlemlerden hangisi ilkyardımdır? a) Yaralanan kişiyi dövmek b) İtfaiye çağırmak c) Komşuları yardıma çağırmak d) Kanamayı durdurmak 2 - İlkyardım çantası aracın neresinde bulunmalıdır? a) Arka sağ tekerin içinde b)...
  16. gugukk

Kurstaki derslere girmeden olurmu

Merhabalar ben işim gereği kursa yazıldım ama kursa gidemiyorum bana bi kitap verdiler şimdi ben bu kitabı okuyarak sınavları geçebilirmiyim yoksa illa kursa gitmem gereklimi? akşamları geç çıkıyorum haliyle gitme şansım hiç yok. Motor hakkında pek bilgim yok burayı okuyarak bilgi ediniyorum...
  17. gugukk

Geceleri motoru nereye park ediyorsunuz.

Arkadaşlar ben şehire biraz uzak bol konutların olduğu ama kimsenin oturmadığı biraz ıssız biryerdeyim.:) şimdi ben motor almak istiyorum ama geceleri kapı önüne koyarsam çalınacak korkusu var apartmana sokmak için 5-6 merdiven çıkarmam gerekli ama 180 kg nasıl çekerim hergün siz nasıl...
  18. gugukk

hangi Cruiser?

İki arada bir derede kardım lütfen yardım edin öncelikle büyük motor hastasıyım bütçeme yeten motorlar aşağıda bunlardan hangisi iyi.Keeway tipi filan güzel ama biraz küçük gibi geldi.
  19. gugukk

zealsun alıcam yardım

Merhabalar şimdi ben zealsun da 2 model arasında kaldım zs125-6 harley tipi modeli beni cezbediyor ama zs150-55 de seri ve dağda bayırda kullanılıyor bir türlü seçim yapamıyorum ilk defa motor alıcam harley tipli olan çok hoş onu istiyorum ama bizim buraları biraz engebeli sorun yaratırmı hız...

Yeni mesajlar