Arama sonuçlarınız

1. gugukk

katalanabilir plakalık

http://www.flipaplate.com/ bu adreste çok uygun fiyata katlanır plaka kiti mevcut belki işinize yarar :P
  2. gugukk

Ünü sınırları aştı Fransız kanalına belgesel oldu

GİYİM ve yaşam tarzı ile dikkatleri çeken, motosikletiyle yaptığı hareketler nedeniyle ’Tek teker imam’ lakabıyla tanınan imam Tarık Balkı’nın ünü ülke sınırlarını aştı. Fransa’nın ’Canal +’ televizyonu ekibi, Balkı’nın görev yaptığı Muğla’nın Bodrum İlçesi’ne gelerek, genç imamla röportaj...
  3. gugukk

Motosiklet garajı

Arkadaşlar önümüz malum kış herkesinde garajı yok bizim apartmanın arkası otopark ama yağmurdan koruyacak bir yer olmadığı için moto garajlara bakıyorum bakarken bunu gördüm gerçekten çok işlevsel gözüküyor kar da yağsa sorun olmaz gibi rahatlıkla bırakılabilir gibi siz nedersiniz...
  4. gugukk

Deri tulum sizce nasıl

Arkadaşlar kendime mont arıyordum nette bunu buldum http://www.mototr.com/default.aspx?_Args=ProductImage,1671,MotoTR,1878 fiyatı 576 tl şaşırdım bu fiyata deri ceket vermiyorlar almayı düşünüyorum sizce nasıll
  5. gugukk

Kuyumcudan Satılık olunca ne oluyor :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-diger-markalar-kuyumcudan-satilik-49327474/detay/ ilan kuyumcudan satılık deniyor kuyumcudan olunca ne oluyor :P eskiden doktordan veya öğretmenden ilanlar vardı bune abi kuyumcudan satılık yakında kasaptan satılık filanda çıkar :mrgreen:
  6. gugukk

Jinlun 250 chopper modifiye

Arkadaşlar gezerken şöyle birşey gördüm jinlun 250lik yazıyor. çok hoş olmuş arka çamurluk kanuni seyhana benziyor. Eğer çamurluklar uyuyorsa bende arka çamurluğu değiştirmek istiyorum.
  7. gugukk

noter hk

Merhaba arkadaşlar ben bir tane jinlun 250-5 aldım 2. el bunun noter devir ücreti nekadar tutar? Birde motorun sigortası ve muayenesi yok noter devrinde sigorta ve muayenesinin olmaması sorun çıkartırmı? üstüme aldıktan sonra 1 ay içerisinde ruhsatı çıkartmam lazım onu biliyorum ama 1 aylık...
  8. gugukk

jinlun 250-5 egzoz arıyorum

jinlun 250-5 için egzoz arıyorum satmak isteyen olursa mesaj atarsa sevinirim. teşekkürler
  9. gugukk

el yapımı egzost hk

Slm arkadaşlar el yapımı egzost Ucuza yapan bir yer varmı biliyorumusunuz egzos üstünde varda bağlantı yerinden kesilmiş belliki başka egzos takılıp çıkartılmış şuan öyle duruyor orjinalide 400tl civarı belki el yapımı daha ucuza gelir. bendeki motor jinlun 250 lik
  10. gugukk

satış için vekaletname

Arkadaşlar birşey sorucam bendeki motorun satışını yapabilmem için motor sahibinden vekalet name gönderildi noter onaylı ama kağıtta MPS yazılacağına MPZ yazılmış yanlışlıkla haliyle noter kabul etmedi şimdi tekrar noterden satış vekaletnamesi göndericek ama aklıma takılan bir konu var satış...
  11. gugukk

Satılık gt250r 5000ytl

arkadaşlar kredi kartı borcundan dolayı motorumu acil satmak zorundayım tüm bakımları yapılmış durumda hiçbir sorunu yoktur binip gidiceksiniz sadece km:17000 model:2006 renk: kırmızı Fiyat:5000 ytl Tel:536 4869185 mail:[email protected]...
  12. gugukk

Günde 2 KonuşGönder den Sonra Gün Boyu Konuş Gönder BEDAVA!!! TURKCELL

Mesajlaşmada yenilik! KonuşGonder servisiyle telefon tuşları yerine sesinizi kullanıp mesajlaşabilirsiniz. Telefon numarasının başına 0 yerine * koyup arayın, mesajınızı bırakın. (Örnek: *53XXXXXXXX) Üstelik 1 Eylül-25 Eylül 2008 süresince günde 2 ücretli KonuşGönder'den sonrası günboyu...
  13. gugukk

95 oktan kurşunsuz benzinde 7 YKr indirim

Petrol ürünlerinde yapılan fiyat ayarlamaları sonucu bazı dağıtım şirketleri, 95 oktan kurşunsuz benzinin fiyatını 7 YKr düşürdü. Yeni ayarlamayla Ankara ve İzmir'de 95 oktan kurşunsuz benzinin litre fiyatı BP, Opet ve Shell bayilerinde 3,53 YTL'den 3,46 YTL'ye, İstanbul'un Avrupa ve Anadolu...
  14. gugukk

egzos ile igili bir soru

Arkadaşlar ben motorun orjinal egzosunu çıkartmıştım çıkartma derken yuvarlak halka şeklinde vidaların tuttuğu yerden kesmişti oraya yeni egzos kaynak yaptırmıştım şimdi eski egzosu taktırmak istiyorumda nasıl olucak acaba o vida yerlerini tutan yuvarlak halkayımı kaynak yaptırmam lazım. Eski...
  15. gugukk

Satılık HJC ZF9 Kask

arkadaşlar ablam yurt dışından gelirken kullandığı HJC ZF9 kaskını getirdi bana küçük geldiği için satıyorum kask sıfır gibidir resimleri yakında ekliycem kask XS dur kesinlikle pazarlık vardır :queen: http://www.sahibinden.com/hjc_zf9WQQaXQQ9407722WQQpXQQdisplayitem
  16. gugukk

motosiklet.net sticker lazım

arkadaşlar motosiklet.net sticker lazım nerden bulabilirim yuvacık gezisinde almıştım ama o motoru satınca şimdi yeni motora yapıştırmak için lazım
  17. gugukk

hyosunguma kavuştum

evet arkadaşlar zealsun 150-19 chopperla motor hayatıma başladım ve tarzımın chopper olmadığını farkederek gt250r aramaya başladım bugün itibari ile 2. el 13.000 km de kırmızı hyoma kavuştum ilk başlarda alışık olmadığım için 2. viste kullandım ve biraz zorladı bir yerde arkadaşlarla otorup çay...
  18. gugukk

Bisiklete hiç binmemiş motor kullanmak istiyor

arkadaşlar bir kız arkadaşım var motorda motor diyor bende destek oluyorum ama daha önce bisiklete dahi hiç binmemiş direk motorda öğrenmek istiyor ben önce bisikletle öğren sonra motora binersin diyorum ama ikna edemiyorum sizce nasıl bir yol izlemem lazım direk motorla başlaması sizce doğrumu
  19. gugukk

gt250r krank kırılması hk

arkadaşlar @playboy_77 ile de görüştüm gerçi sağolsun yardımcı oluyor ama merak ettiğim ben 2. el bir hyo gt250r almayı düşünüyorum bir tane buldum fakat adam krankını kırmış ve yenisi ile değiştirmiş şuan sorun yok diyor ama sizce ilerde problem yaratırmı yoksa hiç bulaşmıyayımmı?
  20. gugukk

aranıyor hyosung gt250r

arkadaşlar parayı denkleştirdim hyosung gt250r arıyorum 5500 ytl nakitim var bu fiyatlarda satmak isteyenler irtibata geçerse çok sevinirim hemen yarın gelip alabilirim motoru direk nakit para vericem

Yeni mesajlar