Arama sonuçlarınız

1. Tequ

Üyelik iptali (:

Verilen kararların baskı altında verildiğini düşündüğümden ve mantıklı bulmadığımdan,burada kazanmış olduğum dostlarımın birer birer gitmesinden ve gitmek üzere olmasından,benden rahatsız olan ama bunu kelimelere dökmeye cesareti bile olmayan onlarca insan olmasından bencil olmayıp çoğunluğa...
  2. Tequ

Sıkıldık..E hadi Adana'ya gidelim o zaman (: [komtan,Loft]

Perşembe gecesi şahsımı arayan sedat (Loft) ile olağan geyiklerimizden yaparken muhabbet görüşelim yakın bir zamanda'dan yarın ne yapıyorsunuz ? a kaydı :P Ertesi sabah komtanı kolundan tuttuğu gibi adanaya doğru yola çıktı.. Bize düşen Öz[Adana MT] olarak misafirlerimizi en iyi şekilde...
  3. Tequ

CERRAHİ kişisinin üyeliği 3 gün askıya alınmış

Bunu açmak bana düşmez biliyorum fakat arkadaşları bilgilendirmek istedim.Forum kurallarının herkese uygulandığını böylece görmüş olduk.Umarım artık bunun farkına varıp daha seviyeli yaklaşır insanlara Geçmiş olsun :P
  4. Tequ

Tabuları yıkacak bir oyun.. Sven Bomwollen :D

http://rapidshare.com/files/4817054/Ovcice.rar password:I_love_ProjectDB İş temposundan bunaldığınız anlarda sizi eğlendirebilecek süper geyik bir oyun :P Çoban köpeğine yakalanmadan diğer koyunlara kur yapmaya çalışıyorsunuz Ama çobana dokunamıyorsunuz.Sven serisinin 2.oyunu çıkacağı...
  5. Tequ

[MT] ` nin yeni oyunu.. -Travian- (:

[MT] ` nin yeni oyunu.. -TRAVIAN- (: Facebooktaki Çete Savaşlarında kısa sürede büyük bir çete olduk,seviyelerimizi yükselttik..Ama farkettik ki çok saçma bir oyun :P Herkes herkesin çetesinde..Kavgalarda başarılı olabilmek için 500+ çete mensubunuz olmalı.Bunun için de friendsinize...
  6. Tequ

Helyumda neymiş.. İnceldiği yerden kopsun (:

2 saat önce Realde turlarken uçan balonlar gözüme takıldı oyuncakçıda... -Dayı uçan balon sadece 2 tanemi var ? -Yoo çok var kaç tane istiyosun ? -Kaç para ? -2 ytl -Höh -he? -5 tane ver dayı.. Bu arada Pıstafa geldi aklıma hemen aradım.. Efendim tequ arkadaşım die açtı teli :P -Napıon lan...
  7. Tequ

TekTeker gideceğimize TekerTeker gidiyoruz..

Yeryer geyik,+18 materyaller,cinsel öğeler ve davranış bozukluğuna neden olacak öğelere rastlanabilir. Hamile yada hamile şüphesi olanlar tarafından veya aileyle beraber okunmaması tavsiye edilir.Beklenmeyen bir yan etki görüldüğü taktirde lütfen moderatörünüze başvurunuz. Kısa zaman içinde...
  8. Tequ

Burcu kaza yaptı (Durumu İyi)

Sitemizin Adana kısmına mensup olan,sivri dilli fakat uzun zamandır forumdaki sessizliğini koruyan Burcu nickli Burcu arkadaşımız dün gece 21.oo sularında kaza yaptı. Evlerinin yakınlarında yolda uyuz uyuz seyretmekte olan bir bayanın sağından geçmek isteyen Burcu, yine o bayanın tam bir mal...
  9. Tequ

-3.Yalova MotoFest - `ten ziyade [MT]Türkiye toplaşması-kaynaşması (:

Bu yıl 3.sü düzenlenen ve ilk defa katıldığım Yalova Motofest'in Festivalle pek alakası olmayan,daha çok MT ile ilgili olan kısımlarını ekledim.MTden ses çıkmadı,bir araya gelemediler,kopuktular diye spekülasyonlar çıktı.Sanırım fotoğraflar herşeyi anlatacaktır. Eveeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet :P...
  10. Tequ

Nice Senelere ey denizin_kızı (:

Nice Senelere ey denizin_kizi (: Koca 1 yılı daha geride bırakıp hepimiz gibi ölüme 1 adım daha yaklaştın Ranacım :P Şaka bir yana sevdiklerinle,dileklerinle ve motosikletinle nice nice senelere .. İyiki doğdun:rendeer: Bu da sana özel yaptırdığım doğum günü kartın :P
  11. Tequ

Bana bi yardım daha (: PMR Telsiz

Şu telsizler hakkında en ufak bilgiye bile sahip değilim:P Ama gel görki telsiz lazım bana..Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar Bu motorollanın işe yarayıp yaramayacağı konusunda yardımcı olurlarsa sevinirim.Bana lazım olan özellikler: PMR (Pmr desteği olan diğer telsizlerle konferans görüşme...
  12. Tequ

Google kullanmayı bilen arkadaşlar..

Google kullanmayı bildiğimi zannederdim taa ki bugüne kadar :P Abimler bu gece Parise uçuyorlar.Dolayısıyla oradan side case,akrapovic,navigasyon,elcik koruma vsvs.. gibi şeylerden makul fiyatta olan varsa 1 yada 2sini yaklaşan doğum günüm nedeniyle ısmarlama bir hediye siparişi vermeyi...
  13. Tequ

[Adana MT] 11 Mayıs 2008 Eğner Gezisi

Bugün Adem abinin geyik amaçlı beni ziyareti üzerine Eğnere gitmeye karar verdik.Tabanın kök ve su tavanın yaprak kombinasyonu olan bu güzide rotamızda gayet uygun fiyatları olan Tavuk,balık ve kuşbaşılar yenecek,batak masası kurulacak ve çok geç kalınmadan tekrar dönülecektir.Bu yüzden katılmak...
  14. Tequ

[Adana MT] Çamlıyayla - Muhtarın yerinde yeme-içme,kağıt oynama gezisi (:

Bu pazar diğer arkadaşların gezi yapmamaya karar vermesi üzerine :P Çamlıyayla'ya biraz viraj biraz sucuk ve muhabbet amacıyla gitmeyi uygun gördük motorlu_avukat (Oğuz) Sadece gezinin başında beraberdik :P otoban çıkışı zor olanı başardık ve Niyazi abi yüzünden herkes birbirini kaybetti :P...
  15. Tequ

Continental TKC80 Test ve izlenimlerim

Bu konuyu açmamdaki en büyük etken lastik araştırması yaparken bu lastiği kullanan arkadaşların şahsi görüşlerine ulaşamamam.Her yerde aynı tip yorumlar mevcut. 15bin km kullandığım Metzeller tourance marka lastiklerimi şehir içi yollarda tutmaması,kar,çamur ve kumda felaket bir performans...
  16. Tequ

[Adana MT] Gözne-Ayvagediği qezisi

Katılımcılar: Hasan (Makine) & Sezen - DL-650 Burcu(Bunercu) - CBR125 Volkan(Pazer) - XT660 R Berker(wodka) - Zealsun Cross Memduh(qency) & Anıl - Dragstar 650 Mali(Tequ) - XT660 R Murat (fevri) & Eşi - SuperShadow 250 Celalettin - CBR125 Birkan(Janti) - Zongshen Cross Ahmet(Ahmetnr) - CBF150...
  17. Tequ

Adana [MT] Salbaş gezi duyurusu.

Arkadaşlar yarın için Salbaş tarafına kısa çaplı bir gezi planladık. Bölge pek bilgim yok. olan arkadaşlarımız zaten belirtirler. Gidiş-Geliş toplam 70 km olup enduro tadında bir gezidir. Katılmak isteyen arkadaşlarımızı sabah 9.15 de kulüp önünde görürsek seviniriz. Kalkışımız 9.30 Toplam yol...
  18. Tequ

Tatlı su cross'cularının tatlı anları :)

Tarihini bile hatırlayamadığım gecikmiş bir gezi yazısı :P Yer Kabasakal köyünü geçince biryerler..:) Cross öncesi Parkurdan bir görünüm Isınma turları Isındıktan sonra(ertuğrul) Berker(wodka) Erti(ertuğrul) Ben İnsanların uzaylıymışız gibi bakmasına neden olan kasklarımız...
  19. Tequ

Motor Kazası

Arkadaşlar buqün ilk motosiklet kazamı yaptım.Sabah işe giderken öndeki aracın ani frenine aynı serilik ile cevap veremedim ve kaldırım la refüjün arasında sıkşıp motordan refüje fırladım. Ve full korumanın önemini birkez daha anladım.Inanın böle kötü bi olaydan sonra sıfır yada az hasarla...