Arama sonuçlarınız

1. piyanist_irf

araç turbosu hakkında bilgiye ihtiyacım var.

selam arkadaşlar benim aracımda bu gün itibari ile farkedip ve onaylanmasıyla alakalı bir sıkıntı oluştu , lakin daha önceden farketmemiştim çünki motosikletimi aldığım günden beridir yani yaklaşık 1 yıldır doğru dürüst kullanılmamaktaydı ,uzatmayayım :) 2000 cc peguot partner...
  2. piyanist_irf

Motosiklet römorkuna süspansiyon ve disk firen için fikir yardımınızı bekliyorum

hepinize selam arkadaşlar umuyorum , hepiniz iyisinizdir :) öncelikle tüm mt gönül dostlarına şimdiden fikir beyanında bulunan, bulunmayan dostlara teşekkür ederim , konuyu kısaca izah edeyim , hatta bu işi daha sağlıklı anlayabilmeniz için iyi kötü çizerek anlatmaya...
  3. piyanist_irf

yaza hoşgeldin

Hepinizi her zaman olduğu gibi saygı ve sevgiyle selamlıyorum sevgili gönül dostları :) Malum bu hafta sonu güneşin yüzünü göstermesiyle zaten havaların sert ve yağışlı geçmesi vesilesi ile iyiden iyiye kurtlanmış olan bizler, bu hafta sonununda güneşin yüzünü...
  4. piyanist_irf

mt operasyonu ve piyanist_irfan :)

tüm mt dostlarını en içten dileklerimle selamlıyor hepinize saygılar sunuyorum :) yaklaşık 15 gün önce yıllık iznimi kullanmak üzre izne çıktım lakin havaların aşırı soğuk ve yağışlı oluşundan sebep motorumla aslında çok kapsamlı ve geniş bölgeye yayılan bir mt dostları...
  5. piyanist_irf

kocaelinden motosiklet,hurdalığı

yine her zamanki gibi tüm mt dostlarımı en içten sevgilerimle selamlıyorum :) belki artık sıradan, monoton gelecek ama büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerimden, içimden gelerek öpüyorum :) merak etmeyin arkadaşlar bu sefer bir icad yok , hatta 15 günlük yıllık iznimi en...
  6. piyanist_irf

motosiklet artçı kol dayama yapımı :)

öncelikle tüm mt gönül dostlarını en içten saygı ve sevgilerimle selamlıyor büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öpüyorum :) geçenlerde yine malzeme tedarikçim (hurdacı ) arkadaşın pires makinası bozulması üzerine beni çağırmasıyla başladı her şey :) makinanın gereken...
  7. piyanist_irf

başkasının penceresinden bakabilmeyi biliyormuyuz ?

Hepinize hayırlı akşamlar diliyorum sevgili mt gönül dostları , aslında anlatacağım şeyler hepimizi ilgilendiren lakin benimde dikkatimi çeken ve merak ettiğim önemli bir konudur . hemen lafa mt ile başlamayacağım çünki bu konu gerçekten yaşamımızın her anında sosyal...
  8. piyanist_irf

her şey kediler için :)

selam arkadaşlar umarım iyisinizdir :):rendeer: biliyorum biliyorum tamam kızmayın daha önceleri defalarca bu tarz konu açıldı emme hele bi dinleyin beni daaaaa sora kızın...:cherry::P konumuzun özü motorumuzun üzerine çamurlu ayaklarıyla çıkıp oturabildiği her...
  9. piyanist_irf

ihmal mi, teknik hatamı, yeter artık !!!

hepinize selam sevgili arkadaşlar... geçenlerde yine merkez karamürsel, ışıklarda bir sebepten dolayı beklemek üzereyken havanın yağmış olması nedeni ile zaten asfalt olmayan (beton dökülmüş) yol ıslak bir vaziyette yaya geçidine yakın yaya olarak bekleme yaparken...
  10. piyanist_irf

sis farı uygulaması ( CBF 150)

Hepinize selam arkadaşlar umuyorum iyisinizdir :) uzun zamandır elimde duran ve zamanında benim (buggyy) ye takılı olan mercekli farları zamanında çıkarmıştım, bir gün lazım olur diye , hatta bir ara hurdalıkta gezinirken ayağıma aynısından birtane daha takılınca...
  11. piyanist_irf

motosiklet römorku yapımı (piyanist_irf) dan. :)

Evet sevgili gönül dostları , yine ayrı bir konu , siz değerli dostlarla bu konuda hem tartışacak, bilen üstadlardan bir şeyler öğrenecek , fakat bunu yaparkende bilmediğim noksanlarımı tamamlama düşüncesiyle zihni sinir procemle karşınızdayım :) şimdi aramızdan ...
  12. piyanist_irf

jiminin jibi nihjayet bitti :)

hepinize kucak dolusu selam ve sevgilerimi sunuyorum arkadaşlar , bilen arkadaşlarımın bir çoğu biliyorlar, gerçiii bilmeyenler için ve özellikle kameramanlık yapan sevgili arkadaşlarımıza, bir anlamda fikir olacak bir konu olduğunu düşünüyorum , uzun zamandır bu alet...
  13. piyanist_irf

skarya zirvesi gezi fotoğrafları ...

hepinize selam arkadaşlar :) şaka biryana kış geldi havalar soğudu derken neredeyse yazın olduğundan daha hareketli günler geçirmekteyiz :) bu gün yine içimizdeki birikmiş kurtları atma ve dostlarla buluşma eylemimizi aynen gerçekleştirmiş bulunmaktayız öncelikle ...
  14. piyanist_irf

peguot partnerimi satıyorum

hepinize selam arkadaşlar uzun zamandır düşünüyorum ve işlerimin artık eskisi gibi gitmediği ve kredi çekip ev almayı düşündüğümden dolayı (peguot pertner) aracımı ilk defa buradan satılığa çıkardığımı söylemek isterim . aracım hakkında teknik bilgileri vermem...
  15. piyanist_irf

şeytan ince ayrıntıda gizlidir :)

hepinize günaydın arkadaşlar , geçenlerde izmit baumax izmitte, gezerken çok ilgimi çeken bir ürün gördüm ve aldım , bir adı varmı bilmiyorum ama bu güne dek kimsenin kullandığını görmedim:) adamlar yememiş içmemiş kafayı çalıştırıp böyle bir ürün yapmışlar allah razı...
  16. piyanist_irf

10 km lik pazar gezisi :)

herkeze selam arkadaşlar umuyorum hepiniz iyisinizdir , havaların soğumasıyla soğuğa karşı alerjisi olan ve soğuk havada motür sürmeye pek hevesli olmayan bir kardeşiniz olarak, pazar gezilerini bu havada ,soğuğa meydan okuyarak , yüzlerce km yapan arkadaşlarımı...
  17. piyanist_irf

azmin ve emeğin hikayesi ...

merhaba gönül dostları umuyorum hepiniz iyisinizdir :) bir kaç zamandır buraya pek giremiyordum , malum uğraşacak meşgalenin fazlalığından son bir kaç aydır jimmy jib dediğimiz bir elet üzerine yoğunlaşmıştım , kameraman bir arkadaşım için.. şimdi irfancım hoş geldin sefa getirdin...
  18. piyanist_irf

karamürsel,kobra harekatı :)

selam gönül dostları umarım hepiniz iyisinizdir :) yaklaşık 6 aydır buraya üyeyim , bu zaman zarfında (ameller niyetlere göredir) çok güzel dostluklar kurup birbirinden değerli arkadaşlar edindim maddi manevi imkanlarım dahilinde tüm gönül dostlarının yanında bulunabilmeye...
  19. piyanist_irf

yalova cınarcık videosu piyanist_irf penceresinden her mt sostu izlemeli ..

açıklama yapmadan evvel tüm mt dostlarına saygı selam ve sevgilerimi sunuyorum güzel insanlar... 18 eylül pazar günü mt can dostlarıyla gerçekleştirdiğimiz geziyi acizane dilim vardığı , kabiliyetim elverdiği ve mekaniğimin izin verdiği kadarıyla piyanist_ irf in gözüyle ...
  20. piyanist_irf

aranacak dost olmak :)

öncelikle tüm mt dostlarını saygı ve sevgi ile selamlıyor hayırlı günler diliyorum ...:) dedik ya , bende paylaşım bitmez fakat bunu yaparken birilerinin işine yaraması, bilgi, görsel bir tüyo dahi, almış olması bile beni oldukça sevindirir, eşime dostuma ,arkadaşlarıma...

Yeni mesajlar