Arama sonuçlarınız

1. zenon

Dev Brahma ( Tavuk ) Arıyorum

Herkeze merhabalar, annemlerin bahce için Dev brahma arıyoruz. Nerden buluruz bilen var mı? YSr4QEf8iow ORİJİNİ ............................................... HİNDİSTAN 1840-1850 RENKLERİ.............................................. BEYAZ-SİYAH-SARI SENELİK YUMURTA ADEDİ...
  2. zenon

Kilitlerin Açılması

Antalyada motor çalınma girişimi haberinden sonra merak ettim taktığımız kilitler ne kadar güven li diye :queen: http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/73876-tum-motorcular-ve-ozellikle-antalya-okuyun.html Disk Kilidi - yada zincirlerin kilitleri. j_tjYgczzkg Asma Kilit ( şifreli )...
  3. zenon

Uzaktan Kumanda ile motoru ateşlemek.

Altaki videoyu gördüm ve bir anda uzaktan kumanda ile motosikleti ateşlemek bana çok anlamsız geldi . yDN4H79kZp4 ve anladım ki ben eski tip bir kullanıcıyım üzerine oturup kontağı cevirenlerden ve hafif gaz verip bundan mutlu olan biriyim :mrgreen: Sizin fikriniz nedir? Belkide ayak marşı...
  4. zenon

Arkamdan bağıran öküz!...

Dün eve dönüyorum, döner kavşağa girdim cıkarken yandan gelen bordo renkli bir şahin yada doğan tam bilmiyorum hiç hızını kesmeden yanaştı bende gazı actım kavşaktan çıktım yoluma devam ettim. Arbadaki öküz kavşağın ortasında durdu ve nerdeyse ben 100-200 metre uzaklaşana kadar şöförün...
  5. zenon

Bisikletle Dağdan Serbest iniş (Downhill Mountain Biking)

İlk Sofya vitosha da gördüğüm bu olaya hayran kalmıştım. Teleferiklerle dağa cıkılıyor sonrada gelişi güzel aşağı iniyorlardı 3000 metre yükseklikten deligibi iniyorlardı. Ölmeden önce yapmak gereken birsey olarak düşünmüştüm super manzara super bir doğa ve sadece iniyorsun crooscular buna...
  6. zenon

Mezara kadar aynı plaka

Emniyet Genel Müdürlüğü, yıl ortasında "tek plaka" uygulamasına geçmeye hazırlanıyor. TC kimlik numarasına göre verilecek plaka ölene kadar aynı şahsın üzerinde kalacak ve devredilemeyecek. Trafikte mezara kadar "tek plaka" uygulamasına geçilecek. Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından çalışmaları...
  7. zenon

Allah dayımdan razı olsun!...

Dun eve gitmeye calışıyorum. 6 da işten çıktım Mecidiyeköy'den ikiteliye gidecem kar fırtına tipi var. Eve 8:50 girebildim suyun soğuğun girmediği yerim kalmamıştı. Hava resmen adamı kesiyor. Bende motoru yeni aldım ve sokağa direğe bağlamıştım. Pazarda dayıma gittim yeni motorumu göstermeye...
  8. zenon

Motorla Nehirden gecme.

iDj7UBiDcpo http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=504942&page=2
  9. zenon

Anes Motordan Çoşkun abiye çok teşekkürler.

Genelde burda herkez firmaya teşekkür ediyor ama ben firma çalışanına teşekkür etmek istiyorum. Elbete firmanında ona verdiği yetkiler doğrultusun da yardımı oluyor ama sözünde durup ilk verdiğin fiyatlardan zarar etmek basına bana Honda CBF 150 sattığı için, ödemede kolaylık sağladığı için, iş...
  10. zenon

Bahçeli eve bekçi köpaği arıyorum.

Merhaba arkadaşlar, Bahçeli eve bekci köpeği arıyorum. Dobermanımız vardı ama annemler akşam biraz gezsin diye dışarı salmışlar herhalde biri caldı geri gelmedi. Alman kurdu yada yine doberman 6 aylık gibi köpek arıyoruz. yardımcı olacak olan var mı? Ücretsiz yavru vermek isteyen olursa...
  11. zenon

Motosiklet sesli zil sesi.

Ya aklıma takıldı mp3 olarak start ederek ara gaz vercek bir zil sesi varmıdır elinizde mümkünse shooper tarzı bir motosikletin sesi olsun :mrgreen:
  12. zenon

Land Cruiser 250 mi GV250 mi

Bu kıyaslama yapıldımı bilmiyorum bulamadım da ama fikiriniz nedir? 2006 model GV250 ile 2008 model Keeway Land 250 aynı fiyat gibi. GV250 nin Gösterişli yapısı cezbediyor ama land 250 yıl olarak daha yeni olmasından dolayı daha cazip gibi Boyum 1.78 Kilom 80-85 ve land altımda cok cılız...
  13. zenon

Ehliyet sınavına girilcek yerler

Arkadaslar bu cumartesi Ekliyet sınavına giriyorum nihayet ama sınava nerden gircegimi birseyden ogrene biliyormuyum? Yoksa ehliyet kursunu falan mı aramam lazım. ---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:13 ---------- Ya gereksiz bir konu acmışım biraz...
  14. zenon

GV250 Artcı Koltuğunu çıkarmak.

Bu GV 250 nin arka koltuğunu çıkarınca cok güzel olcak gibi geliyor bana ana cıkar mı? yada cıkmış halinin resmini göremedim. sizin fikriniz nedir? Benim istediğim artcı koltuğunu cıkarıp arkasına bagaj demiri koymak istiyorum. Ornegin :http://www.theliberator.be/liberator5.htm Burdaki...
  15. zenon

29 Ekim den ne yapılır acil yardım.

28 Ekim yarım gun tatil ondan sonra da pazartesiye kadar izinliyim. Eşimle birlikte birşeyler yapmak istiyoruz ama ne yapsak karar vermedik. Motosikletimiz yok olsa super gezi olurdu ama ne yazık ki. İstanbul'da yasiyoruz. yakin iller yada uzak ama pahali olmayan ne önere bilirsiniz. Benim...
  16. zenon

KPSS kitabı hangisini önerirsiniz?

Arkadaşlar, Eşimiçin KPSS kitabı alıcam ama hangisi daha iyidir bilmiyorum. Murat yada Tasarı olabilir ama karşılaştıracak bilgi ve tecrubeye sahip değiliz. Sizden kpss ye hazırlanan ve bilgileri paylaşan olursa memnun olurum.
  17. zenon

Güzel lastik yakıyor :)

http://www.youtube.com/watch?v=E4vwOdn26Bk&feature=related Velete bakın :D Link
  18. zenon

Uluslararası kız( bayan ) isimleri nelerdir?

Arkadaslar bana her dilde ayni olan kız isimleri gerekli? Neden mi? İngilterede yasayan halamin kızının kızı olcak. Kendisinin adı Yıldız ve orada cok sorun yaşıyor nasil derseniz, telefuzda, yazarken, bir belge almasi gerektiginde hep sorun oluyor o yuzden isimini İngiliz ismi koymayi...
  19. zenon

Fethiye'de yaşayan MT üyeleri var mı?

Herkese merhabalar Fethiye'de yaşayan MT üyesi var mı? Varsa yardıma ihtiyacım olacak haftaya tatil iç,n Fetiye'ye gidecem ( motosikletle değil ) ve ordaki turların yamac paraşüdünün fiyatları nelerdirhangisi iyidir nereden nasil yapilir. Arac kiralama Sakli kente gitmek icin ne yapilir, kaya...
  20. zenon

Bunu biliyormuydunuz?

http://www.milliyet.com.tr/galeri/yeni/goster.asp?prm=0,8246021&id=22&galeriid=7076#galeriStart Bunun gibi ilginc şeyleri biliyorsanız burda paylaşalım. Benim ilgimi cekti. Verildiysede görmedim kusura bakmayın.

Yeni mesajlar