Arama sonuçlarınız

1. DarkSeleCT93

benzin zamları protestosu noldu? ;d

arkadaşlar 2 hafta önce fln bı konu acılmıstı benzin zamlarını protesto etmek icin noldu bu is yine yattımı
  2. DarkSeleCT93

Cub mu Debriyajlı mı ?

evet saygıdeğer arkadaşlar 1200 tl bütçem var bir bayide çelik cub100 var 1100 tl diyor birde tanıdıkta mondial 150 kn var oda 1000 tl ye bırakırım diyor lütfen şu kadar daha eklede şunu al demeyiniz bütçe bu kask var ehliyet var tavsiyede bulunan arkadaşlarıma tesekkürler ha bu arada cub 2010...
  3. DarkSeleCT93

Temiz Full Orjinal Doğan S

ilgilenenler ilan numarası: 72736485
  4. DarkSeleCT93

2004 Model Honda TİTAN 125 almalımıyım

s.a arkadaslar geçen motorcunun tekine ugradım 93bin km olmus titan ama ne kırık ne cıkık var bu motordan alınırmı işte link arabam.com/ikinciel/Ilan/Detay/3370578
  5. DarkSeleCT93

motor açımı nasıl yapacaz

merhaba arkadaşlar 100lük motor alıcam 0 km motorun gücünü en verimli kullanmak icin dip gaz gitmelimiyim yoksa 1000 km sakin kullanmam sartmı herkese tesekkurler kalın sağlıcakla Not : admın diger konuyu kapatırmısın telefondan actığım için konuyu yanlıs oldu
  6. DarkSeleCT93

motor açımı nasıl yapacaz

merhaba arkadaşlar sıkır km lifan tay 100 almayı dùsünüyorum ama motoru 1000 km içersinde nasıl kullanmalıyım ki motor son hızına ulaşsın atik olsun bi arkadaş diyo sonuna kadar yüklen yoksa pişman olursun 70 i geçmez diyo ben 110 u en azından bulsun istiyorum bunun için şöyle 5-10 km yavas...
  7. DarkSeleCT93

Motosiklette ses sistemi olurmu

Sa arkadaşlar motosiklette ses sistemi olur mu olursa nasıl olur sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-diger-markalar-sifir-ayarindaaaa-temiz-motor-kacirmaa-63735557/detay
  8. DarkSeleCT93

Hangi motosiklet türü daha zevkli

sa arkdaşlar ben 1 ay sonra fln motor alacam yalnız kullanmış arkadaşlara sorum olacak cub motor sürmesimi daha zevkli örn: lifan tay 100 debryajlı 125 lik motor sürmesimi daha zevkli örn:mondial 125 mg deluxe japon motorlarını karıştırmayalım lütfen 2.el fln lütfen...
  9. DarkSeleCT93

125 lik motorda çift krank varmıdır

bizim burdaki bayide kuba çita 125 sport modelinde çift krank var dedi doğrumudur bana pek mantıklı gelmedi bi motorda cift krank olması
  10. DarkSeleCT93

İlkokul Mezunlarına Yeni Bir Şans

âkedeşler bugün bi tanıdığımın telefonuna sürücü kursundan mesaj geldi aynı böyle başlıkla ilkokul mezunları için büyük şans ama ne zamana kadar kalır belli olmaz:cyclopsan:cyclopsan
  11. DarkSeleCT93

2500 e en az yakan motorsiklet

arkadaşlar herkese kazasız belasız iyi bayramlar maximum 2500 tl ye kadar 125 veya 150 lik çok az yakan bi motor istiyorum titresim fln hic önemli değil az yakan çok kaçan motor lazım tavsiyelerinizi bekliyorum
  12. DarkSeleCT93

2200 tl ye kadar motor tavsiyesi

değerli arkadaşlar 6 ay taksitle 2200tl ye kadar motor alıcam 2.el japon alamam çünkü nakit yok taksitle alcam ayda 1 kere 100-200 km lik yola çıkarım genelde şehiriçi kullanacam amortisörü rahat kullaışı rahat ve vitesli motorsiklet tavsiye edermisiniz
  13. DarkSeleCT93

Mondial 125 Mg Deluxe mi Mondial 100 Mfh mi

arkadaşlar bu iki motor arasından hangisini önerirsiniz benim bütçe bunlara yetiyor şuanlık ve hemen motor almam lazım:cat:
  14. DarkSeleCT93

MT ailesine selamlar

merhaba arkadaşlar üstadlar ben ömer balıkesirden motordan pek anlamam ama cok almak istedim 3 aya kadar alıcam 1900-2500 maxımum butce herkese saygılar