Arama sonuçlarınız

1. marten1907

2013 Model Aksesuarlı Yamaha XJ6 Diversion F

Merhaba Arkadaşlar https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2013-model-aksesuar-li-yamaha-xj-6-diversion-f-534405007/detay/ Motosikleti 21/07/2016 tarihinden itibaren kullanıyorum 4. sahibiyim Tramer kaydında 18/05/2014 tarihli kaza kaydı olup fiyat yazmamaktadır (2. sahibi)...
  2. marten1907

Yamaha R1 M 2016 Model A4 Kağıt Maket Modeli

Yamaha R1 M 2016 Model A4 Kağıt 160 gr dan yapıldı toplam 917 parçadan oluşan R1 in yapımı 2 ay sürdü boyu 41 cm günde ortalama 3 saat uğraşıldı daha önceden yapmış olduğum R1 2007 model ile boyut olarak kıyaslamasıda mevcuttur Şimdi ise Yamaha MT 10 üzerinde çalışıyorum MT 10 u A3 kağıt...
  3. marten1907

Gaz Kilidi

Yamaha XJ6 Diversion F motosikletim için TR pazarında olmayan ürünü Çin'den Aliexpress'den sipariş ettim , başta şüphe duyduğum ürün gayet başarılı çıktı. İlgili resimler aşağıdadır. 25 $ civarı fiyatı var kargo ücretsiz , 3 haftada elime ulaştı. http://i.hizliresim.com/ZYP43z.jpg...
  4. marten1907

GT 250 R Yedek Parça Kafa Grenajı Ön Çamurluk

http://www.sahibinden.com/gt_250_r_yedek_parca_kafa_grenaji_on_camurluk-84WQQaXQQ21794839WQQpXQQdisplayitem
  5. marten1907

Revit Air yazlık mont

http://www.sahibinden.com/revit_air_yazlik_mont-46WQQaXQQ21445371WQQpXQQdisplayitem 200 TL Selim Yakupoğlu 0534 302 00 92 - 0555 620 67 02
  6. marten1907

Hyosung'a Yeni İmaj !

Cuma günü işyerinde Motoruma karşı dükkandaki Fiat doblo geri geri park etmeye çalışırken gelip benim motora bindirmiş ::angry2::::angry2::::angry2:: Nasıl ehliyet aldıysa artık :P Ben yoktum işyerinde o sıra dışarı çıkmıştım gelip ne göreyim motorun aynası yok ilk göze çarpan ulen kim...
  7. marten1907

Global Motorun elinde olmayan arka fren diskini 50 YTL ye hallettik !

Global Motorun elinde olmayan yaklaşık 2 ay sonra gelmesi beklenen (Kesin Değil Gemi buz dağına çarpmadıysa tabi :queen::queen::queen: ) Arka fren diskini kendi çapımızda küçük maliyetle hallettik Gelelim asıl meseleye 2250 km deki bi motorun arka fren balatası bu kadar kısa sürede nasıl biter...
  8. marten1907

Motorumu Satıyorum GT 250 R

..........
  9. marten1907

Hyosung Kullanıcıları için müjdeli haber !

HFC Dün akşam Barnies cafe'de Global Motor A.Ş nin Genel Müdürü Sayın Cengiz Özkul ile görüştü . Bu yazıyı hazırlayan HFC moderatörü Gökhan'a(Trasher) sonsuz teşekkürler:rendeer: Cengiz Beyin açıklamaları ; Bu akşam anadolu yakası toplanma mekanımızda Global Motor Aş'nin Genel Müdürü Sayın...
  10. marten1907

Satılık Shinko Lastik 150/70 17''

Shinko Lastik 150/70 17'' boyutundadır Sıfır ayarında sadece 300 Km kullanılmıştır Fiyatı: 100 Ytl İletişim: 0555 620 67 02 E-mail :[email protected]
  11. marten1907

Şu ilana bi bakın !!!

Arkadaşlar izmir/bolçovadan semih aksu adlı kişi benim motorun fotografını kullanarak milleti keklemeye çalışıyor motorunu satmaya çalışıyor cep tel bile vermemiş :farao:::angry2::::angry2:: ilandaki yazısı süper makina çok temiz acil satılık manita garantisi var 5250 ytl kazası yoktur çok...
  12. marten1907

Cem Yılmaz'ın yeni motoru R1 !!!

Arkadaşlar başlık için kusura bakmayın :pale: Piaggio 3 tekerli scooterdan sonra cem R1 almış vayyy be simdide motosiklet koleksiyonu yapcak :P:P:P Bundan 3 hafta önce murat gergerli abimizin açmış oldugu bi topik vardı ondan yola cıkarak yaptım R1 i bide bende peluş bebek olunca makaraya...
  13. marten1907

210 KM/H Hız yapan bir Hyosung GT 250 R daha ortaya çıktı. Aman Allahım !

Sahibinden .com dan alıntıdır:cherry::P:cherry: Linki:http://www.sahibinden.com/2008_model_max_hiz_210km_super_kiz_gibi_makinaWQQaXQQ5135459WQQpXQQdisplayitem?&keyword=sadece ÖZELLİKLER :flower: MOTORU 30 AĞUSTOS 2007 DE ALDIM. RODAJINI UZUN YOLDA TAMAMLADIM (İSTANBUL-MERSİN ARASINDA)...
  14. marten1907

Xenon Far Uygulaması GT 250 R !

Xenon Farımız H.I.D Conversion kit sadece kısa H3 tipinde 8000K fiyatı 200 ytl Uzun Far içinde Philips'in Diamond Vision Beyaz ampulünü aldım oda 5000 K fiyatı 75 ytl 2 adet Xenonu takmak kolay ama kafa grenajını sök ayna,sinyal yan grenajlar ile ugraşıyla birlikte 1.5 -2 saati buluyor...
  15. marten1907

Hangi Jant Şeridi daha güzel ? Gusso & Marten :))

Arkadaşlar bugün yine gussonun yanına gittim xenon takacaktık H3 H.I.D sadece kısa uzun için Philips Diamond Vision in beyaz ampulü yarın eger takarsam xenon resimlerini gösteririrm gelelim bugünkü aktivitemize Gusso MT ye de üye daha cok HFC de takılır :cat: Gussonun jantına bende fazla...
  16. marten1907

GT 250 R'a Strobe Light (Çakar Lamba)

Strobe Light ı aksaraydan aldım herzamanki yerimiz :P Beyinli olan Çakar lambamız 25 ytl 6 renk yanma secenegi mevcut Yellow-Blue-White-Green-Purple-Red 5 çeşit modu var yanıp sönme olarak beyini dijital gösterge nin o tarafa yerleştirmek istedim ama büyük oldugundan tahminim tutmadı...
  17. marten1907

Kırılan Sağ Gidonu Mondiemin ve Marten ortaklığı ile yaptık !(Resimli)

Pazar günü akünün boşalması ile başlayan talihsizlikler zinciri motorun kendini intihar etmesi ile son bulmuştu :P Kırılan sağ gidonu kendi çabamız ile yaptık.(Mondiemin HFC'den-Marten) İlk başlarda Bayrampaşadan alüminyum parça alarak yapmak istedik ama sonuçta o parça tornacıdan...
  18. marten1907

Motor olduğu yerde düştü + Aküde boşaldı ???

Motorun düşmesinin sebebi akünün boşalması diyeceksiniz neden :pr: Arkadaşımın dükkanından kredi kartı ödemem için bankaya gitmem gerekiyordu akbank'ın BTM sine neyse yolda gidiyordum mesafe yakındı kask yoktu gözüme toz v.s bişey kaçtı saga cektim motoru stop ettirdim aynaya baktım gözüme...
  19. marten1907

CBR 1000 RR ile lastik yakma ve tekteker şovum!

Hyosungdan sıkıldım CBR 1000 RR alayım dedim Ama Super Bike Riding Challenge oyununda :queen::queen::queen: http://www.youtube.com/watch?v=fAwQG6aj6v8 Videonun sonunda komik olay gercekleşiyor arka tekeri havaya kaldırıyorum sonrası malum kafa üstü yere cakılıyorum:P :P

Yeni mesajlar