Arama sonuçlarınız

1. Yusuf Ziya

Adana Mt 2012 2013 Kış sezonunu açıyor

Merhaba arkadaşlar, Öncelikle gecikmeden dolayı özür diliyorum. Dün gerçekten çok yoğundum. Akşam evde yüklemek istedim evde internet ulaşımında sorun vardı. Bu nedenle ancak şimdi zaman ayırabildim. Uzun bir aradan sonra güzel bir havayı bulmuşken değerlendirmek niyeti ile bir program yaptık...
  2. Yusuf Ziya

Adana Mt Karboğazı Kampındaydı

Arkadaşlar merhaba, 29 Eylül günü 1 gece konaklamalı olarak çıktığımız kamp gezisine ait görseller aşağıda. Az öncesine kadar nerede ise tamamını yükledim. Çok güzelde bir rapor hazırladım. Ama sona yaklaştığımda hepsi silindi. Bir daha yazıp yorumlamaya yüreğim yok. Sizler kendinizce...
  3. Yusuf Ziya

Eskişehir festivalinde Adana Mt den bir kaç kişi

Bir çok arkadaşımız ile aylardır planladığımız Eskişehir festival yolculuğumuz için sabaha karşı son hazırlıklarımı tamamlıyorum. 10-15 Motor ile planlanan gezi şu-bu sebep-bahanelerle 2 motora düştü.:farao:Son anda 1 arkadaşımızın daha eklenmesi ile 3 motor ve 3 kişi yola düştük. Benim...
  4. Yusuf Ziya

Adana Mt Ayvagediği Sucuk partisinde

26 Ağustos günü serin bir yayla pikniği yapmak üzere mola tesislerinde buluşma gerçekleşiyor. Adana' dan katılım 7 motor 2 araba 14 yetişkin 5 çocuk. Piknik alanında ön hazırlıklar otorlarımızdan bir görüntü Hazırlıklar devam ederken bir yandan sohbet renkleniyor. Hanımlarda hummalı bir...
  5. Yusuf Ziya

[ADANA MT] 28.03.2010 Yerköprü, Namrun Gezisi

Bu Pazar programsız ve hazırlıksız bir buluşma ile nereye gideceğimize toplanma noktamızda karar vermek üzere bir araya geldik. Mustafa abimiz bize sıradışı bir parkur önerdi. Karaisalı üzeri yerköprüye gidilecek, oradan Hacıkırı üzeri Çamalana ve at dağında yemek yedikden sonra Namrun...
  6. Yusuf Ziya

[Adana MT] 03/01/2010 Tekir Çiftehan Gezisi

Bora'nın bugünkü güzel havayı degerlendirme önerisi ile saat 10:30 da Mersin yolu mola tesislerinden başlayan gezimiz Gülek mevki Taş altı Restorantta verilen sucuk partsiyle devam edip Şekerpınarı tesislerindeki Çay molamızın ardından Çiftehan ilçe gezisinin ardından Adana'ya...

Yeni mesajlar