Arama sonuçlarınız

1. marten1907

GT 250 R'a Mondial 150 ZC Egsozu:)) Geyik!

Arkadaşlar benim eski egsozu bildiginiz gibi HFC üyesi ve iş arkadaşım mondiemin'e verdim Mondial 150 KN'ye takmıştı... oda egsozun kaynak yerinden hava kaçırdığı için egsozu borusuyla birlikte iş yerine getirdi vede kendince Egsoz Tüpünün içine katalitik konvertör yaptı egsoz dahada sessiz...
  2. marten1907

GT 250 R 'a Neon Lamba ve Sticker aldım !

Modifiyemiz devam ediyor Neon lambamızı aksaraydaki oto aksesuarcılarından aldım 20 ytl tesisatını ben yaptım aküden yeni hat cekip anahtarlı istediğim zaman acıp kapatabilirim sticker da fiyatları degişiyor Şaseye yapışık olan GT-R racing oil tanesi 4 ytl digerleri sayfa halinde bunlar tanıdık...
  3. marten1907

Dunlop Lastik ve Stebel marka havalı korna aldım !

Bugün Sirkecide Özen motordan Dunlop Sportmax D220 ST 160/60 ZR17 M/C (69W) 180 Euro ya aldım Advantage karta 5 taksit vade farksız Aslında Sportmax Qualifier aynı ölçülerde alacaktım yoktu Vatan cad. good year bayiisine taktırdım 30 ytl takım ücreti Aksaraydan da stebel kornayı 35...
  4. marten1907

Mondial 150 KN & Hyosung Yılın Egsozu ???

Yılın Egsozu ??? Mondial 150 KN & Hyosung Arkadaşımın Mondial 150 KN Motoruna Benim Hyo nun Orjinal egsozunu taktık Arkadaş Hyosung fan clube üyedir Mondiemin nicki :DD: Arada bir girer foruma Favori motoru GV 650 :eek: Ses Olarak biraz toklaştı o kadar 2200 ytl lik motora orjinal fiyatı...
  5. marten1907

GT 250 R 'a Tiger egsoz aldım !

Arkadaşlar Egsoz'u Floryada'ki Murat Şennik den aldım Suzuki yetkili servisi 200 Euro+KDV fiyatı. Ben Taktım Takarken Biraz uğraştırdı Oval oldugu için sağ arka pegi sökmem gerkiyordu anca öyle takabildim... :cat: Videosu http://www.youtube.com/watch?v=TKhCpftmiP4 GT 250 R No Exhaust...
  6. marten1907

YZF R6 İLE FZ 6 FAZER arasındaki fark nedir?

Arkadaşlar ikiside aynı motor hacmine sahip 600cc 4 silindirler biri supersport digeri touring arada niye 28 hp lik bi fark var r-6 da ne gibi teknik üstünlük var fz 6 fazer a karsı
  7. marten1907

Motosiklet Sevdamız Ne yazıkki başlamadan bitti!

:salut: Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır uğraşıp duruyorum sonuç maalesef hayallerde kaldı. REd cevabı yiye yiye motordan soğumaya başladım ama vazgecmicem. ilk önce istanbul aygunmotordan hyosung Gt 250 R için basvurdum anadolu cetelem red cevabı verdi. 2-Şirinevlerdeki Honda Otosever CBR 125...

Yeni mesajlar