- Konu Yazar
:salut: Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır uğraşıp duruyorum sonuç maalesef hayallerde kaldı. REd cevabı yiye yiye motordan soğumaya başladım ama vazgecmicem.
ilk önce istanbul aygunmotordan hyosung Gt 250 R için basvurdum anadolu cetelem red cevabı verdi.
2-Şirinevlerdeki Honda Otosever CBR 125 için Koçfinans dan red cevabı aldım.
3-İstoç daki Honda Özen motor 10.000 ytl nin altında motorlara Kredi vermiyormus oda yattı.
Bankalara yalvarmaya başladım.:queen: kefil bile var?
4-Garanti -Red 6000 ytl
5-Fortis - Red + profarma fatura bile verdim 8000 ytl
6-Oyakbank -Red 8000 ytl
7-Denizbank -Red 8000 ytl
ve ineternette Garanti,finansbank,hsbc,akbankdan onlarca kez red yedim
8-İstanbul Motor Bagdat cad. Hyosung Gt 250 R için yine red Akbankdan
9-Akbulut Oto Üsküdar Zealsun 250 GS anadolu cetelem Red
ya hiçbir yere borcumuz yok kredi kartı borclarımı düzenli ödüyorum sabıkam yok sebep bu iki olay dısında son 6 ay içerisinde birden fazla basvuru yaparsakmısız bankaların prosedürü geregi hepsi red cevabı veriyormus hay ben sizin kredinize... denizbank daki bireysel pazarlama müdürü acıkladı...
artık nisan ayına kadar para biriktirip alıcaz anlasılan.
r:
ilk önce istanbul aygunmotordan hyosung Gt 250 R için basvurdum anadolu cetelem red cevabı verdi.
2-Şirinevlerdeki Honda Otosever CBR 125 için Koçfinans dan red cevabı aldım.
3-İstoç daki Honda Özen motor 10.000 ytl nin altında motorlara Kredi vermiyormus oda yattı.
Bankalara yalvarmaya başladım.:queen: kefil bile var?
4-Garanti -Red 6000 ytl
5-Fortis - Red + profarma fatura bile verdim 8000 ytl
6-Oyakbank -Red 8000 ytl
7-Denizbank -Red 8000 ytl
ve ineternette Garanti,finansbank,hsbc,akbankdan onlarca kez red yedim
8-İstanbul Motor Bagdat cad. Hyosung Gt 250 R için yine red Akbankdan
9-Akbulut Oto Üsküdar Zealsun 250 GS anadolu cetelem Red
ya hiçbir yere borcumuz yok kredi kartı borclarımı düzenli ödüyorum sabıkam yok sebep bu iki olay dısında son 6 ay içerisinde birden fazla basvuru yaparsakmısız bankaların prosedürü geregi hepsi red cevabı veriyormus hay ben sizin kredinize... denizbank daki bireysel pazarlama müdürü acıkladı...
artık nisan ayına kadar para biriktirip alıcaz anlasılan.