Arama sonuçlarınız

1. Levsy

Motur'cular Meydan Muharebesi: Yol Verme Savaşı

Yol verme savaşı! Antalya'da motosikletli iki grup arasında yol verme tartışması nedeniyle kavga çıktı. Birbirlerine kask ile vuran iki grubu polisler ayırdı. ANTALYA 01.10.2009 13:54:53 SÜLEYMAN ELÇİN -ANTALYA Antalya Cumhuriyet Meydanı'nda trafikte yol verme nedeniyle tartışan...
  2. Levsy

Muavenet vurulalı bügün 17 yıl oldu

Konunun motosiklet dünyası ile ilgisi yok. Ancak motosiklet ile ilgili olmayan doğum günlerinin kutlandığı bu bölümde böyle bir konuyu açabileceğimi düşündüm. __________________________ Bugün Türk Denizcilik Tarihinin kara sayfalarından birinin 17. yıldönümü... 17 yıl önce bugün 5 kahraman...
  3. Levsy

Motosikletliyi kovalayan ekip aracı takla attı.

ADANA'da ‘dur’ ihtarına uymayan motosikletli bir genci kovalayan polis otosu, sürücüsünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu 2 takla attı. Kazanın ardından telsiz anonsuyla yardım isteyen yaralı 3 polis memuru, ambulansla kaldırıldıkları hastanede tedavi altına alındı. Kaza, saat 10.00...
  4. Levsy

Motor motora kazalarda artış var. Neler oluyor bize?

Son dönemlerde bu foruma yansıyan ve yansımayan 2 veya daha fazla motosikletin birbirleriyle, hatta kafa kafaya çarpışarak ölümlü kazalar yaptıklarını takip etmekteyiz. İlk etapta motosiklet sayısı çok arttığı için haliyle bu tür kazaların da arttığını düşünmek mümkün. Tabii, uçak sayısıda çok...
  5. Levsy

Çocuk tecavüzcülerine çok ağır cezalar geliyor

AK Parti'li kadın milletvekilleri Alev Dedegil ve Aşkın Asan, uzmanlarla birlikte, çocuklara yönelik cinsel suçlarla mücadele için eylem planı üzerinde çalışmaya devam ediyor . TBMM Dilekçe Komisyonu Başkanı Dedegil, ''cinsel saldırı suçunu işleyen kişinin kimyasal kastrasyona tabi tutulması...
  6. Levsy

Motosikletli Doktorlar

Motosikletli doktorlar hayat kurtaracak Büyük şehirlerde trafiğin yoğun olduğu sabah ve akşam saatlerinde, turizm bölgelerinde ve dar yolların bulunduğu yerlerde kara ambulanslarıyla ulaşılmasında güçlük çekilen vakalara motosikletli doktorlar müdahale edecek. Bunun için oluşturulan ekipler...
  7. Levsy

Domuz Motosiklete Çarptı: 2 Yaralı

Domuz motosiklete çarptı: 2 yaralı Erdem SÜREK / ÇANAKKALE, (DHA) ÇANAKKALE'nin Eceabat İlçesi'nde ayçiçeği tarlasından aniden çıkan domuzun çarptığı motosikletteki 2 kişi yaralandı Motosikletle, Ecaabat'a 10 kilometre uzaklıktaki Yalova Köyü'ne gitmekte olan 31 yaşındaki Mehmet Gürsoy ile eşi...
  8. Levsy

Son ana kadar farkedilmeyen keskin viraj, ve BAAAM !!!

Bir kaza da ben yaptım arkadaşlar. Maksat "Taziye Tebrik ve Kutlamalar" bölümünde hareket olsun :pr: Biraz detaya gireceğim, umarım sıkıcı olmam :) Dün akşam 20:30 sıraları daha önce geçmediğim bir güzergahta ilerlemekteydim. Yeni hareket etmiş ve vites yükselterek hızlanmaktaydım. Hiç bir...
  9. Levsy

Çağdaş Gemik´i vuran polise 16 yıl hapis.

Genci öldüren polise 16 yıl `Dur' ikazına uymayan Çağdaş Gemik´i tabancayla vurarak öldüren polise 16 yıl verildi. Antalya'da geçen yıl 27 Ekim'de ‘Dur’ ikazına uymayan 18 yaşındaki Çağdaş Gemik'i tabancayla vurarak öldüren tutuklu polis memuru 34 yaşındaki Mehmet Ergin'in yargılandığı davanın...
  10. Levsy

Motosikletli genci 25 Km sürükledi

Otomobilin kapısında 25 kilometre sürükledi Manisa'nın Kula İlçesi'nde motosikleti ile evine dönen 16 yaşındaki Ferhat Zeybek kavşakta önüne çıkan otomobile çarptı. Çarpma sırasında öldüğü sanılan genç, otomobilin sağ ön kapı camına sıkıştı. Otomobil sürücüsü, paniğe kapılarak çarpma anında...
  11. Levsy

Bayan motosiklet sürücüsü yaşamını kaybetti.

Kask taksaydı, yaşıyor olacaktı Manisa'nın Selendi İlçesi'nde, bir kamyonun çarptığı ehliyetsiz motosiklet sürücüsü 19 yaşındaki Burcu Çayır, yaşamını kaybetti. Savcı olmak isteyen Çayır'ın Selendi Anadolu Lisesi'nden birincilikle mezun olup, girdiği Öğrenci Seçme Sınavı'ndan (ÖSS) 330...
  12. Levsy

Ehliyetsiz motosikletli, ceza yazan polise saldırdı

Ehliyetsiz motosikletli, ceza yazan polise saldırdı. ANTALYA'da ehliyetsiz motosiklet sürücüsü 44 yaşındaki İbrahim Kaptur, polisin ceza yazması üzerine çılgına döndü. Önce motosikletini yakmak isteyen Kaptur, siniri yatışmayınca Osmal Sevil adlı trafik polisine saldırarak dövdü. Olay bugün...
  13. Levsy

Kaza yaptı, hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaza yaptı, hatıra fotoğrafı çektirdi İzmir'in Çankaya semtinde geçirdiği kazada yaralanan motosiklet sürücüsü, cep telefonuyla arkadaşına hatıra fotoğrafı çektirdi. Çevredeki vatandaşların meraklı bakışları arasında yerde yatan arkadaşının fotoğrafını çeken genç, daha sonra cep telefonunu...
  14. Levsy

Motosiklete kamyon muammalesi yapanlar :)

Bugün hürriyet'in sitesinden derlediğim resimleri sizlerle paylaşmak istedim. Bazıları daha önce yayınlanmış olabilir.
  15. Levsy

Türk Omurga Derneği: Motosikletler Denetlensin

Motosikletler Denetlensin Türk Omurga Derneği Başkanı Prof. Dr. Erol Yalnız "Motosiklet sürücülerinin daha az zarar görmesi için trafik denetimleri yoğunlaştırılmalı" dedi. SON yıllarda motosiklet kullanımının yaygınlaşmasına paralel olarak motosiklet kazalarında artış görüldüğü bildirildi...
  16. Levsy

Bir traji kaza daha.

En trajik trafik kazası Kilis'te bir kadın, ablasının hayatını kaybettiği trafik kazasının meydana geldiği yere giderken, yolda geçirdiği trafik kazası sonucu öldü. Alınan bilgiye göre, İrfan Özkoçak idaresindeki 27 BZ 962 plakalı motosiklet, Kilis-Gaziantep kara yolunun 12. kilometresinde...
  17. Levsy

2007 Mondial 125 KT

Marka: Mondial Model: 125 KT KM: 15.340 Renk: Siyah Fiyat: 1.500 YTL Açıklama: Tüm bakımları düzenli olarak yapılmıştır. İl/İlçe: Ankara / Yenimahalle İletişim: 0555.334 38 67 - 0546.953 26 80 31/05/2007 tarihinde trafiğe çıkmış 15.340 km'deki motosikletimi model yükseltme nedeniyle...
  18. Levsy

Son Gazi'miz Hayata Veda Etti.

Son gazi de hayata veda etti. İstiklal Madalyası sahibi, Kurtuluş Savaşı'na katılan hayattaki son gazi Mustafa Şekip Birgöl, İstanbul'da vefat etti. Çanakkale ve İstiklal savaşlarına katılmış son gazi emekli albay Mustafa Şekip Birgöl, İstanbul'da hayatanı kaybetti. 110 yaşındaki Birgöl...
  19. Levsy

Ben çok mu dalgınım, kör müyüm, aptal mıyım neyim?

Dün saat 4 sıraları Ankara'nın bulvarlarından birinde yaklaşık 70 km hızla seyrederken bir motosiklet-yaya kazasını mucize eseri ucuz atlattım. Bir yayanın kesinlikle olmaması gereken bu yolda (zira şeridi ayıran refüjde yüksek parmaklık var, karşıya geçmek te mümkün değil, nereye gidiyordu...
  20. Levsy

Vietnamda küçük göğüslü ve sinüzitlilere motosiklet yasaklanacak :)

Küçük göğüslü sürücülere yasak. Büyük göğüse kısıtlama yok ama Sağlık Bakanlığı küçük göğüslü sürücülere yasak getirmek istiyor. Küçük göğüslü sürücülere trafiğe çıkma yasağını öngören Sağlık Bakanlığı'nın önerisi gündemde. Vietnam'da Sağlık Bakanlığı, yakın zamanda ister kadın, ister erkek...