Domuz Motosiklete Çarptı: 2 Yaralı

Domuz motosiklete çarptı: 2 yaralı
Erdem SÜREK / ÇANAKKALE, (DHA)

ÇANAKKALE'nin Eceabat İlçesi'nde ayçiçeği tarlasından aniden çıkan domuzun çarptığı motosikletteki 2 kişi yaralandı

Motosikletle, Ecaabat'a 10 kilometre uzaklıktaki Yalova Köyü'ne gitmekte olan 31 yaşındaki Mehmet Gürsoy ile eşi 26 yaşındaki Şenay Gürsoy'a tarladan koşarak çıkan domuz çarptı.

Dün akşam saatlerinde meydana gelen talihsiz olay sonucunda, çarpmanın etkisiyle devrilen motosikletteki çift yaralandı. Yalova köyü girişindeki kazayı gören bir başka sürücü, Gürsoy çiftini arabasına alarak Ecaabat Sağlık Ocağı'na getirdi. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Mehmet ve Şenay Gürsoy Çanakkale Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Mehmet Gürsoy'un yaralı bacağına pansuman yapılırken, eşi Şenay Gürsoy'un ise sol bacağının diz altı ve ayak bileği kısmında kırık olduğu belirlendi ve ayağı alçıya alındı. Talihsiz karı kocanın Ortopedi Servisi'nde tedavisi sürüyor.

Kazadan ucuz kurtulduklarını belirten Mehmet Gürsoy, “Yalova köyüne girmek üzereyken çiftçi bir arkadaşımın yanına uğradım. Ayak üstü sohbet ettikten sonra yola devam ettik. Tam köyün girişinde sol tarafta bulunan ayçiçeği tarlasından büyük bir karartının üzerimize geldiğini fark ettim. Ancak, alakaranlık olduğundan ne olduğunu tam olarak seçemedim. Büyük bir domuz bize çarptı, adeta çiğneyerek üzerimizden geçti ve yoluna devam etti” dedi.

Kaynak: Milliyet

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ee hayvanı asırlardır kötülüyosunuz ilk hediyesi ( bu bir anarsi eylem ) :p saka bi yana gecmis olsun ....

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kaza tam görünmez kaza dediklerinden.... Neyse ki ciddi bieşey yok.....

Domuza bişey olmamış mı?..... :silent: Tam hayvan.... Gece stoplarını ve faarlarını yakmamış.... :queen::queen:

Köpeksavar'dan sonra o bölgedeki arkadaşlara Domuzsavar da gerekecek :mrgreen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
domuz mu motora çarpmış? motormu domuza carpmış ?
:queen:
domuzamı gecmiş olsun diyecez? motorcuyamı ?
:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ohaaaaaa....
way hayvan vay:p:cherry:
ŞAKA Bİ YANA GEÇMİŞ OLSUN,
acil şifalar diliyorum...!

Geçmiş olsun kötü bir durum,
gecenin 2 sinde benim önümede aile olarak bir sürü halinde çıkmışlardı,
sen misin gece gezisi için kırsal alanı tercih eden:p:p:p

İlginç bir kaza örneği demekki kazanın nerden geleceği belli olmuyor çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim Bursa MT...:rendeer:

Arkadaşlar koyunlara saldırıyor diye çakalı kurdu telef edersen olacağı bu. Bir zehirli yem atıyorlar çakal kurt ölüyor onu yiyen leş yiyici yırtıcıda ölüyor. Bu olay soyunu kurutuncaya kadar devam. Tabi domuzlar azıtır doğal düşmanı olmayınca.

Arkadaşlar koyunlara saldırıyor diye çakalı kurdu telef edersen olacağı bu. Bir zehirli yem atıyorlar çakal kurt ölüyor onu yiyen leş yiyici yırtıcıda ölüyor. Bu olay soyunu kurutuncaya kadar devam. Tabi domuzlar azıtır doğal düşmanı olmayınca.

Kardeş sen olayın ekolojik bölümüne girdin olayın olacağı varmış olmuş artık inek koyun gibi hayvanlarda çarpabilirdi . Dün İzmirin göbeğinde evka 2 girişinden serinkuyuya doğru gidiyorum bilenler bilir hızım yaklaşık 80 Hayvanın biri araba ile sellektör yapıyorum korna basıyorum yok tahli yolda önüme bir çıktı frenlerim allahtan iyi tutuyordu yoksa arabaya arkadan yada yandan girecektim . Yani bu domuzlardan İzmirin göbeğinde bile var önüne geçilmez yaratık bunlar motoru taşıttan saymıyorlar . Camı açık yanına kadar gittim suratına bakıyorum hatalı olduğunu biliyo yüzüme bakmıyo suratıma bir baksa icabına bakacam ama bakmadı işte . Çok sinirlendim çoook .
Saygılar ..

Domuzdan hayatta hazzetmem... :farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar