Arama sonuçlarınız

1. Atahualpa

Regal Raptor Zincir kaç bakla ?

Forumda aramama rağmen yanıtını bulamıyorum. Zincir değiştirmem gerekli. Ancak kaç bakla olduğunu bilmiyorum. Bilen var mı ?
  2. Atahualpa

Plaka sorusu. Olabilecek en küçük yasal plaka ?

Yaptırabileceğim en küçük yasal plaka boyutunun ne olabileceğini bilen var mı ? Mevcut plaka plakalığın sağından solundan taşıyor ve sinir oluyorum buna. Daha usturuplu bir şey yaptırmak istiyorum
  3. Atahualpa

Çok acil Ankara da BMW ustası ihtiyacı

Arkadaşlar; Can dostum izmir den çıkıp kapadokya vs yi kapsayan bir anadolu turu yaparken motosikletinde meydana gelen bir arıza nedeni ile Ankara da mahsur kalmış durumda. Acil tarafından BMW F650 den iyi anlayan temiz bir usta ihtiyacı hasıl olmuş durumda. Önerebileceğiniz bir usta mevcut...
  4. Atahualpa

Nasıl oldu da düşmedim ?

Az önce geldim eve. Gelirken yol süpürme aracının önünden fırlayan bir köpeğe 50-60km hızla çarptım. Hayvanın ortasından çarptım ve büyük olasılıkla da üstünden geçtim (anımsamıyorum) dikiz aynama baktığımda toz olmuştu bile köpek. Ancak çarparken kesin düştüm dedim. Değil düşmek çizgim bile...
  5. Atahualpa

Farımı değiştirdim, bence hiç fena olmadı.

Hem aydınlatmasından hem görünümünden şikayetçi idim Regal in orjinal farının. Xenon işine girmeyi de düşündüğümde orjinal far tasının derinliği yetmeyecekti , bunun için ne yapsam diye düşünürken Kanuni Seyhan ın farını gördüm ve taktım bence gayet güzel durdu. Before After
  6. Atahualpa

Pirelli MT66 ve MT 65 Kullanan var mı ?

Regalim için Duro , İrc vs gibi lastikler yerine iyi bir lastik arıyorum ancak bir türlü istediğim ölçülerde ön arka lastiği aynı markalardan bulamıyorum. Ancak ön ve arka için Pirelli MT65 90/90 18 Pirelli MT66 130/90 15 bulabildim. Bu lastiği kullanan var mı aramızda ?
  7. Atahualpa

Lastik ebadı hakkında bir soru.

Motosikletim bir cruiser, önceki açtığım başlıkta lastiklerimin bıçaklandığını söylemiştim anımsarsanız. Şimdi bir sorum var. Memlekette 130/90-15 ve 90/90-18 boyutlarında ancak IRC, DURO tarzı lastikleri bulabiliyorum. Ön arka aynı desen olsun istiyorum. Metzeler ME77 var 130/90-15 olarak...
  8. Atahualpa

Lastiklerimi bıçaklamışlar.

Geçen akşam gece 2 de eve geldim, her zamanki yerime park ettim zincirledim. Hiç bir arabanın parkını engellemeyecek bir yerdedir motosikletim. Otoparkımız yok ne yazık ki. Sabah bir baktım iki lastik birden delinmiş. Delirdim resmen. Lastikler de yeni idi. Usta getirip sökülüp sıcak yama ile...
  9. Atahualpa

Regal in yeni modeli gören kullanan var mı ? SPT350

Enteresan alet olmuş biraz oynama ile güzel bişi olabilir sanki. Emre motor getiriyor. 0 ı 7.700TL müş. 350cc 26Hp Su sogutma. Ön çift disk. Arka tek disk. Mondial MR250 nin büyük abisi mi sanki ?
  10. Atahualpa

30.04.2011 İzmir-Bergama-İzmir

Son dönemde fazlaca gerildik dellendik konu dağıtalım biraz. Kadim dostum Malina ile motosikletlerimize atlayıp Bergama (Pergamon) ya doğru bir yollanalım dedik. İkimiz de "daş" görmeyi sevdiğimizden gördüğümüz sarı levhalara dalmak gibi bir adetimiz var. Ancak; nasıl olduysa ikimiz de otuz...
  11. Atahualpa

Egsoz boyama ama nasıl ?

Krom egsozuma sürekli olarak botumun değmesi ve bir şeylerin yapışmasından fena halde daral geldiği için siyah a boyatmaya karar verdim. Ancak bu nasıl yapılır bilmiyorum. Bir fikir alayım dedim sizlere. Susturucu dahil boyatmayı planlıyorum. Bu işin bir püf noktası var mıdır ?
  12. Atahualpa

Devrilen motosiklet nasıl kaldırılır ?

Devrilen motosikleti kaldırmak bazılarımız için sorundur. Yanlış kaldırma şekilleri nedeni ile kaldıramayan, belini inciten arkadaşlarımız da vardır elbet Bu video çok doğru ve güzel bir kaldırma tekniği sunuyor izlemenizi öneririm. Buraya yazmaktan çok daha efektif...
  13. Atahualpa

BMW R1200C Kullanıcıları

Var ise bu motorun kendilerince artı ve eksi yönlerini yazabilirler mi ? 98 Model oldukça temiz görünen bir adet buldum edinmeyi düşünmekteyim.
  14. Atahualpa

Nikelajlı egsozdaki plastik lekesi nasıl çıkar ?

Efenim; Benim Regal in eksozları hali ile yere yakın. Benim bacak boyu da fazlası ile uzun olunca bazı durumlarda benim motosiklet botlarının topuk kısımları eksozlara değiyor arada sırada. Egsozlar da sıcak olunca topukları sert plastik olan bu botların bir kısmını eksozların üzerinde...
  15. Atahualpa

Regal Raptor 250E-9 a hangi ampul ?

Merhaba Arkadaşlar, Yeni bir 3500km de Regal aldım 250E-9 kısa far ampulum dün patladı. Zaten aydınlatmasından memnun değildim. Araştırdığımda genel bir memnuniyetsizliğin olduğunu gördüm fardan ve ampullerden. Siz farlarını ve ampullerinizi değiştirdi iseniz neleri önerirsiniz ? Mümkünse...
  16. Atahualpa

Lastik rodajı ne kadar sürer ?

Bugün yeni lastikler aldım asfalt lastikleri. Kuru zeminde bile biraz kaydığını hissediyorum. Kaç km daha temkinli kullanınca düzelecek bu ? Fikri olan var mı ?
  17. Atahualpa

Bu disk frenler arasındaki fark nedir ?

Klasik bildiğimiz disk fren Diğeri de bu; Teknik açıdan farkları nedir ? 2.nin bu şekilde üretilmiş olması sadece imaj olamaz değil mi ?
  18. Atahualpa

Motorsuzluk tak etmişti canıma.

Bir süredir motorsuzdum. Dostumun F650 sini ortaklaşa kullanıp duruyorduk. Ya da beraber çıkıyorduk artçı olarak. Maddiyat fena halde sakat olduğu için motor da alamıyordum. Sonunda tak etti canıma dedim bütçeye uygun ufak çin min farketmez diyerek arayışa girdim. Odur budur şudur derken, Regal...
  19. Atahualpa

Android sistemli cep telefonları için tavsiye (Gps yazılımı)

Progrmamızın adı My track, Yaptığınız yolu Google Map üzerinde gösterip kaydedip, yol sonunda detaylar verip bunları saklamanıza arkadaşlarınız ile paylaşmanıza vs ye izin veriyor. Hoşuma gitti. Basit kullanışlı. IBmjJrgUGdE Bu benim bugün yaptığım bir yolun detayı http://goo.gl/maps/4L9E
  20. Atahualpa

Elektro Hidrolik orta sehpa

BMW K1200LT ve Piaggio X9 500 de bu aparatın olduğunu biliyorum. 200Kg üstü motorlarda çok konforlu bir şey bence bu zımbırtı. Acaba diyorum, çıkma vs bir yerlerden bulursak bunu F650 tarzı bir şeye uydurabilir miyiz ?

Yeni mesajlar