Arama sonuçlarınız

1. Z

KTM 390 Duke donatmak

Eşim KTM 200 Duke ABS'sini 2 yıl ve 25000 km kullandıktan sonra satıp KTM 390 Duke aldı. Hafta sonları gezilerimizde kullanıldığı için aksesuarlar eklemek ihtiyacı vardı. Biz de eklemeye başladık. SporMoto'dan ön cam (bunu sanayide yaptırmışlar bence) SporMoto'dan KTM elcik korumalar...
  2. Z

Acil durum frenini becerememek

Geçen gün, bölünmüş karayolunda 140 km/s civarında bir hızla giderken önüme bir kediyi kovalayan iki köpek çıktı. Uzaktan görmeme ve hemen yapabildiğim kadar güçlü bir şekilde ön ve arka frene basmama rağmen çarpışmanın olacağı noktaya geldiğimde yavaşlamıştım ama hızım 0 olamamıştı. Köpekler...
  3. Z

Neden Arkadaşım Benden Hızlı? (Motoron Makale)

http://www.motoron.com.tr/HaberDetay.aspx?ID=1030
  4. Z

Satılık - V-Strom 650

Sahibinden ilan no;231597141 http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1597141/detay/
  5. Z

Bir OMM Methiyesi

A2Teker dergisinde, iki günlük bir OMM yol eğitimine methiye yayınlanmış. İnceleme demek isterdim aslında ama methiye çünkü yalnızca memnun kalınan yönlerden bahsedilmiş. Herhangi bir gelişime açık alandan bahsedilmemiş. Eğitim incelemesi yazılarını forumlarda ve dergilerde görmek umuduyla...
  6. Z

Motosiklete Başlamak Üzerine Düşünceler

GİRİŞ Ben iki yıldır toplam 40000 km’dir motosiklet sürüyorum. Yani hem beceri hem de tecrübe olarak henüz yolun başındayım. Motosiklet hayatım esnasında öğrendiklerimin bazılarını kolay yoldan bazılarını ise zor yoldan öğrendim. MT forumunda anlıyorum ki pek çok usta, tecrübeli kullanıcı...
  7. Z

Bir motosiklet güncesi de ben açtım

Motosiklet üzerine yaşadığım, düşüğündüğüm ne varsa bu blogda paylaşmaya niyetliyim. Eşimle gezilerimizi de paylaşmak istiyoruz. Ankara çevresi günübirlik güzergahlardan başladım yazmaya. motosiklethayatimiz.blogspot.com.tr/
  8. Z

Honda NC700X denedim

10 000 km'dir v-strom kullanan, toplam 28 000 km tecrübesi olan birinin bir günlük nc700x sürüş izlenimleri... Oturuş pozisyonu çok ergonomik. Bu motora yanlış oturmak neredeyse imkânsız. Benim v-strom'uma oturunca birazcık öne eğilmem gerekiyor. Dolayısıyla, benim bir gidon...
  9. Z

Zaferce'nin Not defteri

Ankara'dayım MT-03 kullanıyorum. Aranıza yeniden katıldım. Merhaba :)

Yeni mesajlar