Arama sonuçlarınız

1. tuqay

mondial 125 zn

Arkadaslar oncelıkle burada bılgı paylasım tarfıgını saglayan tum aradaslarıma tesekkurlerımı sunarım benımde 1 sorum olacak motorum 950 km de ve arka amortısorden gercekten rahatsız edcı ses gelıyor ufacık tumsekte bunu nasıl cozebılırız arkadaslar. Gercekten yardıma ıhtıyacım var.
  2. tuqay

MERHABALAR ARKADASLAR.KYMCO ve SUZUKI

sanırım eksık bılgı verdım ve bı oncekı kıyaslama kılıtlendı evet arkadaslar hangısını tercıh etmelıyım suzuki hk 125 an kymco agalıty teknık ozellıkler........... AN 125 HK Motor Tipi 4-zamanlı, SOHC, karbüratörlü, 1-silindir Sübaplar 2 Soğutma sistemi Hava soğutmalı Silindir hacmi...
  3. tuqay

MERHABALAR ARKADASLAR.KYMCO ve SUZUKI

arkadaslar ıkı model arsında kaldım lutfen yardım edersenız sevınırım sımdıden tesekkurler. suzukı hk 125 an Kymco Agality 125 sımıdden tesekkurlerımı sunaırm.
  4. tuqay

selam arkadaslar lutfen kusuruma bakmayın.

oncelıkle sızlere tek tek tesekkurlerımı sunarım yorumlarınızdan dolayı ama ılk defa motor alacagım ıcın cok kararsız kaldım arkadaslar evet ıkısıde farklı motorlar ama yınede bana yardımcı olursanız sevınırım ve degerlendırken de daha once motor hıc kullanmadım bılgınız olsun. ıkı secenek...
  5. tuqay

arkadaslar suzukı 125 an scooter mı?kanuni seyhan 150 cc mı?

arkadaslar goruslerınızı ve degerlendırmelerınızı beklıyorum.ıkısıde hemen hemen aynı fıyat.
  6. tuqay

lutfen bakın arkadaslar..!kanuni classic 125

merhaba arkadaslar kanuni classic 125 modelı nı almayı dusunuyorum 500 km de yaslı bı amca almıs sonra denge sorunu yasadıgı ıcın atv almıs ve o motoru 1,300 e satıyor.bende classic modelı hosuma gıdıyordu lutfen yorumlarınızı belırtın.degerlendırmeye alalım.sımdıden yardımlarınız ıcın...
  7. tuqay

Merhaba Arkadaslar.lütfen Yardımcı Olun.

BEN BURSADA İKAMET ETMEKTEYIM VE YAKLASIK 2 HAFTADIR ARASTIRIYORUM AMA DAHA BIR YERE ODAKLANAMADIM :( SEHIR ICI KULLANIM ICIN VE HAFTA SONLARI DAĞ GEZİSİ YAPMAYI PLANLIYORUM YANI HAFIF RAMPA LAR LA KARSILASACAGIM O YUZDEN BANA NEYI ONERIRSINIZ BUTCEM 2000 YTL EN FAZLA ARASTIRDIKLARIM 1-KANUNİ...