arkadaslar suzukı 125 an scooter mı?kanuni seyhan 150 cc mı?

arkadaslar goruslerınızı ve degerlendırmelerınızı beklıyorum.ıkısıde hemen hemen aynı fıyat.

kanuni seyhan vitesli pek kaliteli olmayan 150 cc olmasına rağmen 100 cc lik cup gibi giden bir motordur titreşimi aşırı fazladır
suzuki an 125 ise fiyatına göre çok kaliteli seri bi scooterdır titreşim yoktur kaliteli dir ben an 125 diyorum

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ne alaka .... :silent: ?

Biri vitesli..Biri scooter,kıyaslaman yanlış..Bu 1 :cyclopsan

Kanuni ile Suzukinin kaltesi aynı olurmu..Bu 2 :mrgreen:

kanuni derim .... suzukinin en küçük scooter ini beğenmedim ama kanuni 150c yide alma derim yerine 125t yi tavsiye ederim fiyatıda düştü...Bir gün scooter alacak olsam kesinlikle burgman 400 ü alırdım.....Tek kelime ile Mükemmel :cat:

birisi scooter diğeri vitesli karşılaştırmak pekdoğru olmaz ama an 12derim bende motosiklet almadan önce biran önce olsun diye ucuzda olsa almak istiyodum markaya önem vermıyodum ama aldıktan sonra bunun önemini dahada ii anlıyorum allah çin malı motoru olanlara sabır versın an125 biraz küçük ama şirin motor ayrıca küçük olmasına ragmen torku çok kuvvetli

Markalarımı soruyorsun,modellerimi? Tofaş mı? Toyota mı? gibi olmuş bence....

S U Z U K İ tabiki de

tabi ne olsa japon. :) bi km teli bile dünya para. :) arkadaşım japon malı alcağın zaman 2 kere düşün. :) japon'la uğraşmak arızalarını karşılayabilmek biraz kasar insanı. :)

Japon ister 50 000 km de bir tel,Çin li ister 5000 km de 1 tel

ben 200 000 km japon a binerken,sen 5-6 çinli değişirsin en az (Bu iş maddi imkan olayıdır,iki tekere gönül verme işidir.Kimse polemik yaratmasın yazdıklarımdan...su an maddi işler dolayısı ile 90 cc lik çin işi işimizi görüyor :) )

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar