Arama sonuçlarınız

1. adanalı1

Zeugma/belkıs antik şehri,birecik'te,kelaynaklar ve g.antep gezisi

Aylardır,NİZİP'li,sevgili motorcu abimiz,güzel insan,SABRİ USTA'nın,israrlı davetine,bir türlü fırsat bulup da gidemiyordum.P.tesi sabah,ani bir kararla,yola çıktım,önce NİZİP'te,SABRİ USTA'yı,sonra da,BİRECİK KELAYNAK KUŞLARI'nı,ZEUGMA'nın çıktığı yerleri görmek istiyordum.Ayrıca G.ANTEP'teki...
  2. adanalı1

Adana [mt],ceyhan/yumurtalıkta Yine Coştu

Bugün havanında güzel olması nedeniyle,YUMURTALIK'ta balık keyfi yapalım dedik.14 motor,24 kişi ve bir araba ile yola çıktık.Orada bizi bekleyen 2 motor ve 3 kişi daha vardı.Güzel havanın da eşliğinde,çok keyifli bir gün geçirdik.Katılan,emeği geçen tüm arkadaşlarıma,özellikle de şimdi...
  3. adanalı1

Hayat Kurtaran Bilgi ( önemli )

ALINTIDIR. Ceptelefonu abonelerine bir servis yapıldı. Şu an aktif. Herhangi bir şekilde kaybolan kişi; ACIL yada NEREDEYIM yazıp 7777 veya 2222 numarasına mesaj gönderirse, kendisine BULUNDUGU YER GAYET AYDINLATICI BIR SEKILDE mesaj olarak gönderiliyor. Normalde 2sms/4 kontör. Fakat kontörünüz...
  4. adanalı1

Adana (mt) Bu Hafta Da Gezdi.(15.03.2009)

sevgili arkadaşımız MUZAFFER'in arzusu üzerine,bu hafta yörük çadırına kahvaltıya gittik.ardından da narlıkuyu lokma keyfi.katılım oldukça iyidi.12 motor,1 araç,19 kişilik bir gezi oldu.çok şükür sağ salim gittik-geldik.her zaman ki gibi,doyumsuz bir gezi oldu.katılan tüm arkadaşlarıma...
  5. adanalı1

Adana (mt)'nin Pazar Murat'ın çiftliğinde Buluşması

Adana mt.bu pazar havanın yağışlı olması nedeniyle,motosiklet kullanamadı.Ama,bu bizim birlikte olmamız için engel değildi.Gurup arkadaşımız sevgili MURAT kardeşimiz,sağolsun bizi,yine çiftliğinde ağırladı.buradan hepimiz adına,kendisine teşekkürlerimizi iletiriz.yine 25-30 kişilik dev bir ADANA...
  6. adanalı1

(adana Mt)demirgürsel'in Yeni Motoru,cbf 500 Hayırlı Olsun

sevgili DEMİRGÜRSEL kardeşimize,yeni motorunu almak üzere,bugün K.MARAŞ'a gittik.sabah 7.30'da beni evden aldı ve yola çıktık.3 saat süren zorlu bir yolculuktan sonra K.MARAŞ'a geldik.OSMANİYE-BAHÇE arasında her zamanki gibi sert bir rüzgar vardı.zavallı ybr zaman zaman 60 km.hıza düştü.ortalama...
  7. adanalı1

Adana [mt]tekir / şekerpınarı Gezisi

Güzel havaları değerlendiren biz ADANA'lılar,yine bir geziye daha gaz açtık.buluşma yerinden ilk fotolar. yoldan fotolar...
  8. adanalı1

Adana [mt]yörük çadırı/yapraklı Koy/narlıkuyu Gezisi

Adana [mt]bu hafta,yine güzel havayı değerlendirip,güzel bir geziye gaz açtı... önce mola'da toplanma ve toplu resimler. otoban çıkışı küçük bir mola, ve yoldan görüntüler, ve yörük çadırına varış.eveeet ziyafet başlıyorrr. HÜCUMMMM susanoğlu turunun...
  9. adanalı1

Kozan'da Sac Kavurma-adana/mersin/ceyhan/kadirli/gantep/osmaniye Mt'liler Davetlidir.

arkadaşlar,bildiğiniz gibi,daha önceki ziyaretimizde bizleri ağırlayan ve bizi tekrar kozan'a davet edeceğinin sözünü veren sayın belediye başkanımız bu hafta sonu,pazar günü (12,10,2008) bizleri sac kavurmaya davet etmektedir.adana/ceyhan/kadirli/g.antep/osmaniye/mersin mt.liler...
  10. adanalı1

Adana [MT]'nin Marmok Macerası

Arkadaşlar sağ salim geldik. :) Çok güzel bir geziydi. Resimleri az sonra :) :)
  11. adanalı1

(09-03-2008) Adana Mt-kadıncık Barajı,çamlıyayla,tarsus Gezisi

her gezide olduğu gibi,yine buluşma yerindeyiz.hep beraber bu rotayı kararlaştırıyoruz.aramızda çok sevdiğimiz arkadaşlarımız,hasan,sezen,erhan,okan,niyazi,iso,cengiz ve ahmetin yokluğunu hissederek yola çıkıyoruz. ilk molamız,mola benzin istasyonu ve sabah çayı keyfi, yolda; çam...
  12. adanalı1

(09-03-2008) Adana Mt-kadıncık Barajı,çamlıyayla,tarsus Gezisi

her gezide olduğu gibi,yine buluşma yerindeyiz.hep beraber bu rotayı kararlaştırıyoruz. ilk molamız,mola benzin istasyonu ve sabah çayı keyfi,
  13. adanalı1

2007 Corvus

arkadaşlar,bir motor daha aldığım için satıyorum.2007 model / 6.600 km.de / gümüş / hiç bir kaza,darbe,yatması olmayan / komple boya korumalı ve çizilmezlik (şeffaf)film kaplı / su soğutmalı / 250 cc./ 18 hp. / üzerinde orjinal radyo,teyp,mp3 çalar,alarm,uzaktan çalıştırma var / ön-arka...
  14. adanalı1

Acil Satilik / Takasli Dorado / Corvus

2007 Model, 3300 km.de, 250 cc.su soğutmalı (18 hp.), 5,000 ytl. 2006-2007 temiz YAMAHA YBR 125 ile farkı alınarak takas olabilir. İRTİBAT:[email protected] 537 / 249 94 49
  15. adanalı1

Satilik 4 Aylik Dorado / Corvus

6 Aylik Dorado/corvus Marka:Dorado/Corvus Model:2007 Renk:Gümüş KM:4500 Fiyat:5.000 YTL. İletişim:537/249 94 [email protected]
  16. adanalı1

Dorado Corvus yardım!!!

Lütfen Beni Corvus Hakkinda Bilgilendirin SEVGİLİ DOSTLARIM,ben bir süredir DORADO/CORVUS'a takmış durumdayım.Şekli şemali,özellikle dik konumda sürüş konumu,250 cc.olması ve benim tarzıma her yönden uyması beni cezbediyor.lütfen bildiklerinizi,duyduklarınızı benimle paylaşın,çok...
  17. adanalı1

satılık 2 aylık arora 150[U]

satılık 2 aylık arora 150-2,200 ytl.[U] sevgili dostlar,2 ay önce aldığım ARORA KS-150 Mİ SATIYORUM.Henüz 1500 km.de.Nedeni de DORADO/CORVUS ALMAK İSTEMEM.Motorun resmini görür görmez resmen aşıkoldum.Birazcık inceleyince dahada vuruldum.Bu arada CORVUS ile ilgili her türlü bilgiye de...
  18. adanalı1

Merhaba Ben Adanali

Merhaba Arkadaşlar Ben Az önce üye Oldum.hepinize Adana'dan Sevgilerimle.