Arama sonuçlarınız

1. regal

Bu Gün Kahraman Maraşın Kurtuluş Günü 12 şubat

ARKADAŞLAR BU GUN MARAŞ IN KENDİ KENDİBNİ KURTARIB madalyalı tek şehir olduğu gün bu gun resimler birazdan işte bizim çete bayramımızdan bir kaç kare
  2. regal

en karlı gezi oldu bana

en karlı gezi oldu bana dizlik için gezdik mont aldık arkadaşlar bu gün araba ile antebe öyledendizlik bahanesi ile gezmeye gittim arkadaşımın yanına motorcuları gezerken tabi açık olanları bi baktımki mont bayada ucuz en azından ben öyle sanıyorum bakın bakalım haklımıyım armode mont
  3. regal

ilginç tesadüf kaza kahraman maraş mt den

arkadaşlar dün acayib bir tesadüf oldu arabama antifiriz koymak için sanayi ye gittim benim ustanın arabasına (araba tata pikab bu arada) yandan bir motosikletin çarptığını söyledi bana konuştuk sohbet ettik konuyla ilgili tabiki iyi yönde oldu konuşmalarımız motorcu dan yana işte tesadüf...
  4. regal

kış gelsede toparlanmaya devam

evet kahraman maraş mt olarak lobi laçalışmaları devam bekle yaz biz de varız bu yaz resimler geliyorrr eh şimdilik buda iyi murat abi ben yani mustafa ve mustafa toparlanıyoruz ya şimdilik kışl mevsimi kapalı mekanlar daha devamı nı bekleyin neler olacak neler ha buarada sencer de...
  5. regal

kahraman maraş mt bayramlaştık

eh sağolsun mücahit abinin gelmesi sebeb oldu mt miz bayramlaştı tekrardan nice mutlu bayramlara benim evde buluştuk daha sonra dışarı çıktık çay içmeye ev hali eşofman falan idare edin artık daha sonra kaleye çıktık çay içmeye bayramlaşmaya katılanlar regal) mustafa spedy)...
  6. regal

kadirli mt kahraman maraş taydı

kadirli mt günümü güzelleştirdiniz teşekürler inşallah sağ salim varırsısnız kadirliye yaz sonu tanıştık ama belkide iyiki tanıştık içimdeki gezi hevesini sizlerle paylaşmak güzel olacak bu yıl gecti ama seneye heb varım sizinle bundan sonra bu arada ahmet abi beni mahcub ettin kendimi borçlu...

Yeni mesajlar