Arama sonuçlarınız

1. stubborn

marş rublesi sorunu nasıl anlaşılır?

Arkadaşlar merhabalar,2gündür motorum sabahları vurdurarak çalıştırmak zorunda kaldım Dünden beridirde marşım sadece vınlama ,boşa çevirme sesi var '( Acaba rublemidir yoksa kömürlermi ? Motorum 2000 pegaso.
  2. stubborn

Yardım lazım..(soru)

Arkadaşlar motorum 650 cube pegaso ve bana acil tarafından sübap ölçüleri lazım :silent:
  3. stubborn

Ben ve sorun?

Dün sabah işyerine giderken süratiim 80 km civarıyken vitesimi 4 ten 3 e çekeyim derken debriyaja basmamla birlikte motorum stop etti,tekrar çalıştırmak için marşa bastığımda motorda kompresörün çok dülştüğünü gördüm ve malesef motorda artık çalışmıyordu :( gelip bakan ustada motorun üst...
  4. stubborn

Bir sorunum var ?

Bir sorunum var ? iyi akşamlar beyler,dün akşam eve giderken motordan gaz verince sübap vuruntusu gibi bir ses geldiğini farkettim evim uzak olduğundan elimden geldiğince giderebildiğim sorunlardanmı diye sabah motoru inceledim,aklıma ilk gelen egzostun manifolt bağlandısı olan bölgede bir...
  5. stubborn

PTT de çalışan varmı?

Çalışan motosikletli kargo elemanı olarak , başka çalışan varsa lütfen bana mesaj atabilirmi,sormak istediğim bazı özel sorular var..
  6. stubborn

eksoz sorunu!

:silent:iyiakşamlar resimdeki bölgede olan (susturucu boruyu bağlayan bölgedeki)kelepçeyi sıkmama rağmen halen kaçırmakta ve elimle kontrol edince alt kısımdan üfler vaziyette olduğunu gördüm. acaba bu ek yerinde bir conta mevcutta omu yandı?:silent:
  7. stubborn

Kavrama sorunu..

bugün bir bakırköy yaptım giderken değilde gelirken artçı olduğundanmı yoksa trafiğin yoğun olmasındanmıdır nedir ? aracım küçükçekmece civarında kavramada kalkış esnasında kavramadan bir uğultu duydum,aracın yağını ve bujisini yeni değiştirdim bir alakası olabilirmi :silent: birde dikkat ettim...
  8. stubborn

Hava ayarı ile ilgili...

Arkadaşlar motorum kompresöre binince ,egsozt patlamaya başlıyor :silent: ve motor bazen geç çalışıyor,acaba hava ayarını açmammı yoksa kısmammı gerekiyor :silent:
  9. stubborn

Yaklaşık 1 aydır çalışmadı ve !!!

arkadaşlar merhaba yaklaşık 1 aydır çalışmamış olan motorumu takviyeyle çalıştırdım , takribi 15 dak.çalışmış olmasına rağmen halen gri(yağ)dumanı atmakta oysaki önceden yağ yakması gibi bir durum yoktu :(:silent: bu durum sonucu baktımki 15 dakka çalışmış olmasına rağmen akü halen boş ve yağ...
  10. stubborn

Motordan anlayan varsa yardım lazım..

motosikletim sabahları ilk marşta almazza gaza bamadığım halde boğuluyor:( hemde okadarki,bujiyi benzinle ıslatıp ateşleme yapmasını engelleyecek kadar. acaba hava ayarını açmammı gerek yoksa kısmammı?:silent:
  11. stubborn

Çalışmıyor , yardım :(

motorumda herşey normal gözükmesine rağmen , çalışmıyor :( marş basıyor , alacak gibi yapıyor :( buna benzer bir sorun yüzünden geçenlerde zar zor çalıştıktan sonra Fercoya götürüp ayarlarına baktırdım yardımcı olup tüm ayarlarını yaptırdım takribi 1 aydır sorun yoktu.. şimdi eve erken geldim...
  12. stubborn

3.8 lt/100km sizce normalmi ?

3.8 lt/100km sizce normalmi ? -------------------------------------------------------------------------------- birçoğunuzda bildiği gibi x8 200 kullanıyorum,son zamanlarda bana biraz fazla gelen yakıt sarfiyatını ölçtüm ve 3.8 lt çıktı takribi 120.000tl/km de gibi bana biraz fazla gibi geldi...
  13. stubborn

Iş ilanı!!

arkadaşlar İstanbul avrupa yakasında (PTT) görevelendirilmek üzere A 2 ehliyetli elemanlar aranmaktadır 700 tl + ssk. benim gibi iş arayan arkadaşlara yardımı olacaktır sanırım 0541 561 01 10 (Şirinevler):cat:
  14. stubborn

scooter için yardıma ihtiyacım var !

arkadaşlar pıaggıo x8 kullanmaktayım bu akşam farkettimki motorum 80 km yi geçince belirgin bir şekilde arka taraf yalpalamakta(lastik patlat gibi) merak ediyorum sorun ne olabilir acaba ?:silent:
  15. stubborn

skutur ön fren ?

arkadaşlar ben skutur tarzı motorların yabancısıyım kısmetse muayeneye gideceğim ama aklıma takıldı ön frene basınca arka fren lambası yanmıyor :pale: acaba sadece arka frendemi yanıyor :silent:
  16. stubborn

Muayene takriben kaça patlar ?

2004 model motor sahibiyim muayene süresi doldu bana kaça patlar ?
  17. stubborn

kawasakı gpx 600 nasıldır ?

arkadaşlar sahibindende bir makina var , ama bilgim yok bu makinayı artılarını eksilerini bilen varmı , girilirmi ? http://www.sahibinden.com/takaslik_ucuza_makinaWQQaXQQ11097370WQQpXQQdisplayitem :silent::silent:
  18. stubborn

kawasakı 900 gpz hakkında?

arkadaşlar 2006 model 250 cclik yukı marka cruıser sahibiyim , uzun zamandır büyük makina peşinde koşuyorum , ve bu akşam kısmetse takas amaçlı 1990 model gpz 900 ü olan bir arkadaşla görüşeceğim bidiğim üzere 4 cylındır ve 6 vites olan bu aletin ne yaktığı ve yaşından ötürü bir problemle...
  19. stubborn

Ümmet abimiz kaza yaptı!

arkadaşlar şimdi almış olduğum bir habere göre sevgili Ümmet abimiz bir kaza geçirmiş genel olarak durumu iyi tek bildiğim ayağının kırık olduğu :( çok geçmiş olsun Ümmet abim., kendisi kağıthanede okulda telefon nosu 0542 762 43 03 buarada yalovaya malesef gelemiyor bilginize...

Yeni mesajlar