Iş ilanı!!

arkadaşlar İstanbul avrupa yakasında (PTT) görevelendirilmek üzere A 2 ehliyetli elemanlar aranmaktadır 700 tl + ssk.
benim gibi iş arayan arkadaşlara yardımı olacaktır sanırım 0541 561 01 10
(Şirinevler):cat:

Umarım ihtiyacı olan arkadaşlar bu konuyu görürler. Paylaşım için tşk:cat:

şu zaman da çoğu kişiye iyi gelebilir...saol kardeşim...

Sanırım bunlardan

312.jpg

PTT%2001.JPG

ben trafikte gördüm böyle adamlar peki bu PTT bu adamların hiçbirine neden kask vermio? bu keşmekeşi kim çözecek?

Benim de değinmek istediğim bir diğer konu buydu. Bu vatandaşlara eğitim bile verilmiyor bildiğim kadarıyla. Belki ehliyetsizi bile vardır. Bisiklet kullanmayı bilen adamlara ptt scooter vermiş işte...

ptt taşıyıcıları kpss sınavı önlisans mezunu merkezi yerleştirmeye göre aldığını biliyorum ben bu ilan 657 ye tabi memur alım ilanı değil dimi , bu ilanın detayı nedir acaba yok mu internet sitesi falan detaylar ..

Benim de değinmek istediğim bir diğer konu buydu. Bu vatandaşlara eğitim bile verilmiyor bildiğim kadarıyla. Belki ehliyetsizi bile vardır. Bisiklet kullanmayı bilen adamlara ptt scooter vermiş işte...

eğitim ? :queen:

hadi canım sende o kadarda değil... veriyolardır abii

örn ;

aha bu gaz.. bu arka fren buda ön fren.. burdan çalıştırcan motoru.. hadi bakıyım dikkatli git motoru çarpma sağa sola.. maaştan keseriz..

al bak eğitim.. yetmezmi? :queen:

kendi önlemimizi biz kendimiz alalım.
biz , bizi ilgilendiren kısımda kalalım :) 700 + ssk

Kaskları var ama çoğu takmıyor.Hoş kasklarda lazımlıktan hallice,oda ayrı konu.Fakat ortam çok kötü olduğu için armudun sapı üzümün çöpüne bakmamak lazım."stubborn",bilgilendirme için teşekkürler.:cat:

Bir iş arayan olarak bu ilanı sabah gazetesinde gördüm; sanırım ptt nin kendi ilanı değil, yani bir telefon bayii gibi özel bir ye rolabilir, çünkü ptt gazete ilanıyla eleman almaz sanırım. Eğer iş yerine motosikletle gidip gelmeye izin veriyorlarsa ben bu işe talibim aslında.

yok hayır ptt nin değil.
sözleşmeli görev yeri ptt devlet memuru gibi ama dediğim gibi sözleşmeli
özellikle bugünlerde birçok arkadaşım ızın ihtiyacı vardır sanırım :)
bugün kıyafetlerimizi aldık ve güzel olan şuki görülmesi gereken tarafından bakan 2 arkadaşımızda
işe başlıyor :)
halen geçerli oln bu ilan umarım başakalarınada yarar....

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar