Arama sonuçlarınız

1. M

600FA(Hornet) yada 600 RR mı, 1000 RR mı mı?

Merhaba motosiklet.net üyesi sakinleri, Bu motorların arasındaki cc farkı dısında yakıt oranları ve konforları konusunda üç motor hakkında bilgisi olan arkadaslardan görüşlerini alabilir miyim ? 600 RR / 600 FA Hornet mi yoksa 1000 RR mı? Sizce hangisi ?:silent:
  2. M

Motosiklet Pazarı - Bakırköy Galeriya'da

Şansa rastladığım bir haber. Ne kadar gerçek bilemiyorum, onu da 5 Nisan'da göreceğiz. Bizlerin desteği ile yaygınlaşabilecek bir olay gibi görünüyor. Motosiklet pazarının olmaması büyük eksikti.
  3. M

Invisible Bike

Biraz gülelim yahu:mrgreen: Bütün invisible (görünmez) hikayesinin başı bu alttaki şapşidir (kedi bayağı bir ünlüymüş meğersem araştırınca öğrendim). Diğerleri bu fotodan türemiş :mrgreen: Görünmez motosiklet Görünmez Motocross Görünmez Motosiklet kazası Görünmez merdiven ile görünmez...
  4. M

Amerika'nın En Hızlı Kadın Motosiklet Sürücüsü: Leslie Porterfield

32 Yaşında ve Texas'taki High Five Cycles adlı motosiklet grubunun üyesi. olan Leslie Amerika'nın resmi en hızlı kadın motosiklet sürücüsü. Geçen yıl da katıldığı AMA yarışında Hayavusa'sı ile 336.35 km/h , CBR 1000 RR'ı ile de 308.99 km/h hızlara ulaşmıştı. Bu sene ise Head's...
  5. M

2006-Bordo-Honda XL 650 TRANSALP

Fiyat düştü 10.000 lira pazarlıksız acil satılık! Yeni motosiklet aldığımdan tosunumu satmak zorundayım. Elcik koruma, orjinal topcase ve koruma demiri mevcut. http://www.sahibinden.com/2006_transalpWQQaXQQ11128667WQQpXQQdisplayitem Az foto var şimdilik. Yenilerini çekince ekleyeceğim.
  6. M

[İstanbul MT] Hızır Acil - İLK YARDIM KURSU Yeni Kayıt

KURSU VEREN KURUM .......... = İBB Acil Yardım ve Can Kurtarma Müdürlüğü KURSUN ÜCRETİ.................. = Kesinlikle ücretsiz. KURSUN BAŞLANGIÇ TARİHİ... = 22 KASIM CUMARTESİ KURSUN SÜRESİ.................. = 2 grup mevcut; 1- Hafta Sonu Grubu: Üç...
  7. M

Honda'nın tüm 2009 modelleri satışa hazır.

Honda'nın global sitesi olan www.honda.com sayfalarını 2009 modellerle yeniledi. CBR1000RR ABS için tek renk kırmızı gibi gözüküyor, belkide kısa süre sonra diğer renkleride eklerler. Ancak en çok dikkat çeken, eğer yanılmıyorsam bizde VFR olarak sunulan, Honda'nın intercaptor olarak dünyaya...
  8. M

İnatçı sürücü ablalar

19/Temmuz/2008 Aynı anda aynı gişeden geçmeye çalışan otomobillerin sıkışmış hali günün konusu oldu. İstanbul Çamlıca gişelerinden birbirine yol vermemekte ısrar eden iki otomobil aynı anda gişelere girince sıkışıp kaldı. Hem sürücülerin hem de çevrede toplananların şaşkınlıkla izlediği bu...
  9. M

Trafik Kazasındaki tutanakta Suç Oranının Yazılmaması

19 Nisan tarihinde motosikletimle bir ford transite çarptım olay yerinde bacağım kırıldığı için etrafta ne olup bittiğini takip edemedim. Kroki, ifade tutanakları vs. her şey tamamlanmıştı bir eksik yok gibi görünüyordu bende bu sebeple motorumu yetkili bayiine yollayıp eksper raporu...
  10. M

Alman markası Hein Gericke eldiven!

Arkadaşlar yurt dışından arkadaşıma aldırtmıştım ama bana küçük geldi..66dolara aldım 1hafta önce.. Yeni gibi hiç bir sorunu yok sadece bir kere motorda denedim rahatmı diye..Ama ufak olduğu için çok rahatsız etti beni ve hiç kullanmadım.. Bedeni M 70 liraya veriyorum almak isteyen lütfen bana...
  11. M

Ybr 125 hakkında

Motoru yeni aldım daha 3 gün oldu ama motor ilk çalıştırıldıında vitese geçirmeden bile gaz verdiim anda stop edio..Jikleyi açıp bi dakka falan bekliyorum sonra kapatıorum bi kaç kez denememe rağmen gene stop edio..Motor ısındıında hala aynı sorunu yaşıyorum bi müddet.Biraz yol aldıktan sonra...
  12. M

yardım edebilirmisiniz???

:pr: 2.el ilanlarında bi motor gördüm ama kaza geçirmiş ve sorunları var. Model:gelly JL150 2001 model ve 14000 kmde özelliklerindede şöle yazıo: "Küçük bir kaza geçirmiş, grenajın ön kısmı arka yan furşlar hasarlı . Motoru yeni, lastikler pirelli, vites kutusu sağlam, Elektrik tesisatı...
  13. M

burgman150 yada skipper150 arıorum

siteye yeni kaydoldum..scooter tarzı bişi almak istiyorum ilkmotorum olcak yedek parçası zartı zurtu konusunda skipperda ve burgmande sorunlarla karşılaşırmıyım..yardım eden olursa sevinirim :pr: