burgman150 yada skipper150 arıorum

siteye yeni kaydoldum..scooter tarzı bişi almak istiyorum ilkmotorum olcak yedek parçası zartı zurtu konusunda skipperda ve burgmande sorunlarla karşılaşırmıyım..yardım eden olursa sevinirim :pr:

.

hoşgeldin :p
tabi ki türkiyede suzuki yedek parça olarak daha avantajlı...artı burgmana talep çok daha fazla. Fiyat konusunda skipperların piyasasını tam olarak bilmiyorum ama burgmanların sıfırları 8bucuk falan, eğer 2.el düşünürsende bi tane var bildiğim.
kullanma fırsatın olursa ikisini mutlaka dene...ikiside scooter kategorisinde ama dizayn olarak çok farklılar...

Heeey bu arada JESS burgman sahibi olduğundan seni yanıltabilir :mrgreen: :geek: :king:

.

Valla murat suzukiden komisyon alsam neysede...deneyim deneyim:p

hoşbulduk :queen: ...yaw burgmanlerde çok güzel de az pahalı ya...şimdik ben 2.ci elini 5e bulurmuyum acaba?ve motoru aldıktan sonra artı ne gibi masraflar çıkar ve nekadarı bulur yada daa dorusu daa masraf çıkarmı giysiler falan dışında..

Bence sorun falan diye düşünme. 2. el alırken gösterirsin biryere zaten.
Giysi de çok tutmaz. Ama jess gibi shoei alırsan bilemem :cherry:

Giysi çok da tutabilir.Burda çokun ne kadar çok olduğu önemli.(iyi saçmaladım dimi) :cherry:

.

Burgylerin fiyatı kullanılan malzemelerin özelliklerinden dolayı fiyatlarda biraz pahalıymış diğerlerine göre ...ama uzun km'lerde bile başını ağrıtmıyor en azından...2003 model falan bulabilirsin...bi piyasayı araştırmak lazım...km çok fazla almamaya çalış scooterlarda...ve motora bakarsan mutlaka anlayan birisi olsun bi test sürüşü yapın... Şu anda ölü sezon olduğu için fiyatlar düşük...fuara kadar büyük ihtimal böyle olur...yazın 2.elini bile bulmak zor....başıma geldiği için biliyorum :queen:
Bu arada murrat reklam yapmayalım ltf :king:

Valla reklam falan yaptığım yok. Marka iyi ben napıyayım resimlerde bile en önde çıkıyor. :cherry: :king:

hmm...haklısın tabe araştırmak etmek binmek bilenle gitmek falan lazımda bende öle bi eleman yok :pr: ..siteyide şansa buldum sizden faydalanmaya çalışıom işte :badgrin: :king: ..ya pekim beverly200 ve piaggio x9 ve x8lere ne gibim yorumlarda bulunursunuz??

skıper 150

arkadaşım siteye hoş geldin .gerçi bende senin gibi yeniyim. aradığın motorlardan bir tane bende var .
2 zamanlı 150 lik skıper motor her şeyi ile orjinal,boyası temiz garaj motoru ve istenilen servise gösterilebilir .15 bg motorla şehir içi performansı ile mükemmel ilk başlangıç olarak iyi olabilir. iki zamanlı yakıt olarak dez avantaj gibi görünsede performans olarak hakkını veriyor. satma nedenim gılera ruuner almak istiyorum.fiyatı:2,5 milyar

merhaba, bende piaggio'nun x8-200cc scooter var. kaşmir bej renginde ve aynı renk çantası var. 2004 model nisan çıkışlı 5600km de kazasız garaj motorudur. titiz biriyim şehir içine çıktığımda mutlaka otoparka bırakırım.ilginizi çekerse resmini görüyorsunuz.bir çizik dahi yoktur.

sorun yaşarmıyım demişsin. zaten yeni bir motor ben hiçbir sorun yaşamadım seninde sorun yaşayacağını sanmıyorum. satma nedenim değiştirmek istiyorum endro alıcam.

CEP TEL: 0535 368 12 87 METİN

hoşgeldin bende gilera runner var duymuşundur. Piaggio la aynı fabrikada üretiliyo 180 lik 2 zamanlı 21 bg gücünde en sportif scooter resmini görmek istersen albüm de var . ben motoru satıyorum düşünürsen mail adresim [email protected] bana sorsalar skipper mı runner mı ben runner derim kendim kullanıyorum diye değil skipper da olan hatlar bu motorda yok bu motor skipper a göre daha kaslı duruyor hıza biraz meraklıysan bu motoru düşünebilirsin tanıdığım biri runner la 160 basmış tercih senin ama servis konusu ikisinin de aynı istanbuldaysan sorun değil ama daha küçük şehirlerde sorun olabilir vespa bu motorların servisine bakar o yüzden servis konusunda için rahat olsun

motorumun yenisi 7500 ytl orijinal çantası 1000 ytl. son fiyat 6.800 ytl ye veriyorum.

burgman 400 lük var

gri 2002 model masrafsız hasarsız 12 binde suzuki burgman 400 lük 8 milyar takas olunur

szr

skipper150 nasl bi motor tavsiyeleriniz nelerdir

slmlar piaggio skipper150 nasıl bi motor şöyle 2002 2003 almak istiyorum tavsiyeleriniz nedir activamı satıp skipper almak istiyorum saygılarr

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar