- Konu Yazar
- #1
Şansa rastladığım bir haber. Ne kadar gerçek bilemiyorum, onu da 5 Nisan'da göreceğiz.
Bizlerin desteği ile yaygınlaşabilecek bir olay gibi görünüyor. Motosiklet pazarının olmaması büyük eksikti.
Bizlerin desteği ile yaygınlaşabilecek bir olay gibi görünüyor. Motosiklet pazarının olmaması büyük eksikti.
İstanbul Ataköy Galeria'da 3000 metrekare kapalı alanda,5 nisan 2009 da saat 10.00 ve 17.00 saatlerinde motosiklet pazarı düzenlenecektir.
Ayrıca daha sonra her ayın ilk Pazar günü motosiklet pazarı olarak düzenlenecektir, bütün motosiklet sahipleri ve sevdalıları davetlidir.
Motosiklet pazarımızda yeni ve ikinci el motosikletler ve motosiklet ürünleri alım satımı ve teşhiri yapılacaktır.
Ayrıca müessesemizde her çeşit motosiklet alım satım, servis, yeni ve ikinci el parça satışı,textil ve aksesuar ürünleri, polymer pratik ve prefesyonel olarak motosiklet yıkama yağlama ve servis hizmeti verilmektedir.
Müessesemizde kapalı alanda sürüş dersi ve motosiklet ehliyeti alımına yardımcı ve destek olunur, motosiklet kiralama ve çeşitli aktiviteler ve organizasyonlar düzenlenecektir, aktivite ve organizasyonlarımızı facebook dan motocenter club sayfasından üye olabilir ve takip edebilirsiniz
Firmamız
Bridgestone,Lassa,Pirelli,Michelin,Yokohama Lastikleri satış ve servisi Yuasa ,Cycle,Seleckt,Yiğit akü satış ve servisi
Würth ve Repsol yağ ve çeşitli ürünleri satışı
DiD zincirleri, NGK buji satış ve servis noktasıdır.
Motoral motocenter club
Telefon..0212 559 52 68
Gsm…….0541 337 15 60
Adres…Ataköy galeria c otoparkı İSTANBUL