Arama sonuçlarınız

1. mettoxin

ehliyet kursu hakkında ....

s.a öncelikle herkeze günaydın. Simdi ben dün ehliyet sınavına yazıldım ama kafama takılan sorular var yardımcı olanlara şimdiden tşkler. 1. kayıt oldugum yerden çalışma kitabı aldım fakat kitabda motorsikletle ilgili bi konu yok sorular burdan cıkacak dedıler bana ama internetn a2...
  2. mettoxin

abilerim kardeşlerim yardımlarınızı beklıorum a2 ehliyet hakkında

daha demin a2 ehliyet başvurusu yaptım kurs ücreti 300 tl ve banka sınav ücreti istendi 45 tl bu kurs ücretine dahil deil mi dahil die biliorum dün gıttıgımde pc başında bi bayan vardı o bana 45 tl banka sınav ücretinden bahsetmemişti. bu konuda bilgilerdirirseniz çok sevinirim ve başka bi...
  3. mettoxin

2.el motorsiklet ruhsat değişim vergisi vs.

arkadaşlar 2.el bir motorsiklet almayı düşünüyorum.Motorsiklet için noterde işlemler vs.dahil kaç paraya tutar? yardımlarınız için tşk
  4. mettoxin

rodaj ile ilgili yardımlarınızı beklıorum

öncelikle s.a şimdi ben mondial 150 zc almayı dusunuorumda abimin arkadasınında 150 zc si var 1,300 tl istiyor fiati uygun oldugu için 2. el düşünüorum. daha 6000 km de araba aldıgı için arada bi kullanıorum dıor ama motorun rodajını nasıl yaptıgını bılmıorum nasıl anlaya bılırım motoru üzmeden...
  5. mettoxin

Mondial sizce mondial 151 rs mi yoksa 150 zc ( nedenı yazarsanız sevinirim)

eet arkdaslar bu 2 motor arasında takılı kaldım yardımlarınız için sımdıden tsk edrım .
  6. mettoxin

arkadaslar yardımlarınızı beklıorum

şimdi ben ehliyet kursuna yazıldım ve allah kısmet ederse 1 hafta sonra motoru alıcam ama ehliyetim şuan yok ve 4 ay sonra anca elime geçecek daah erken ehliyet alabılırmıyım yada motoru alıp trafiğe çıksam polis kontrolune yakanırmıyım kask ve yelek kullandıgım halde ceza yermıyım...

Yeni mesajlar