Arama sonuçlarınız

1. 2move

debriaj çok sert.trafikte çok yoruyor.sorun nedir? 600RR

Başlık baya açıklayıcı oldu.debriaj kolu çok sert.trafikte çok yoruyor.sorun nedir? servise gösterdim normal dedi ama tatmin olmadım.
  2. 2move

2006 600RR a koruma takozu seçmeme yardım.ltf.

Forumlarda okudum araştırdım. motorun takla atmasına sebep oluyor diyenler var. Yarışlar için yapılmış. Motoru pistten uzaklaştırmaya yarıyormuş ama aynı zamanda dururken yan yatırdığımızda ciddi koruma sağlıyor. Benim de en büyük korkum dururken yan yatırmak. En kötü ihtimal park halindeyken...
  3. 2move

2 sene bekledim yeni motorumu aldım.600RR

Allah herkeze nasip etsin. Önceden kawasaki er6n vardı. 2 sene önce sattım. Alacaktım alamadım malum kriz... Geçen hafta kafaya koydum ve tanıdıklarım vasıtasıyla yeni kızımın sahibi oldum. Trafiğe çıkış 2007. ruhsatta model 2007 yazıyor. henüz 7800 km. Çelik fren hortumları, puig siyah cam, leo...
  4. 2move

Araç muayenede(tüv) gecikme faizi rezaleti.

Aracımı yarın muayeneye götürmek için randevu aldım. 126 tl araç muayene masrafı çıkardılar altında şöyle bir yazı geldi "Seçmiş olduğunuz araç ve hizmet tipine göre muayene bedeli 126,26 TL'dir. Muayene için alınan randevu tarihi, aracın son muayene geçerlilik tarihinden ileri bir tarih olduğu...
  5. 2move

1000RR için Lüleburgaz-Kırklarelinde tanıdığınız usta varmı?

arkadaşlar, 1000rr var Lüleburgazda 2006 model 18000km de. satın almayı düşünüyorum bu hafta. fiyatı uygun. motorun ilk sahibi yan yatırmış. kuyruk ve yan grenajda çizikler varmış. 2 .sahibi (şimdiki sahibi) hondadan orjinal full grenajları sıfır değiştirmiş. şimdi üzerinde çizik bile yok diyor...
  6. 2move

2005 zx6 arıyorum 13500 nakitim var.

foruma yazmamın sebebi, tanıdık olması her zaman iyidir. sahibinden.com da aradım buldum 2-3 motor var. fakat varsa tanıdığınız bildiğiniz km 25-30 bin arası olan temiz bakımlı. motordan anlayan ve özellikle serseri olmayan birisi tavsiye ederseniz sevinirim.
  7. 2move

mondial ft 110 parça fiyatlarını listeledim.sizce işçilk ne tutar?

Arkadaşlar, mondial ft 110 motorumun bu parçalara ihtiyacı var. Parça fiyatlarını listeledim sizden öğrenmek istediğim tahmini işçilik ne kadar tutar? Toplam parça maliyeti 130 tl yi buluyor. Tahmini işçilik ne kadar tutar? Ayrıca bu işleri hakkıyla yapacak İstanbul Anadolu yakasında servis...
  8. 2move

7500 ytl ye 2003 R1 !!! Şakamı bu?

http://www.sahibinden.com/bu_paraya_kacmaz_kriz_motoru_bu_yamaha_r1WQQaXQQ11673001WQQpXQQdisplayitem ilan sahibini tanımam, reklam mı bu diye garip mesajlar yazanlar olur. ihtiyacı olan bence kaçırmasın.
  9. 2move

"varmısın-yokmusun" daki yarışmacı,motor için yarı

sanırım adı arzu, az once hamdi beyin 14 bin lik teklifini red etti. motosiklet almak için burdayım ve teklifi kabul etmıyorum dedi. hadi hayırlısı.. ne alacak acaba
  10. 2move

"sonax" ile deri temizliği.resimli uygulamalı anla

arkadaşlar bu ürünü tüm deri yüzeylerde kullanabilirsiniz. motorumu sattığım için motorun selesinde uygulayarak gösteremedim,umarım seneye nasip olurda yeni motorumada uygularım.bu nedenle bende arabama uyguladım deri parlaklık katıyor, temizlıyor ve koruyor. yani çatlamasınada önlem alıyor...
  11. 2move

youtube yasağı kalktı...

cnnturk te izledim. yasak bugun kaldırılıyor.. hadi hayırlı olsun. bol video lu günler
  12. 2move

noterden satısı yapıldık sonra ruhsat sorun yaratırmı?

arkadaslar, motorumu satıyorum. alıcı motoru sadece yaz sezonu boyunca kullanmak ıstedıgı ıcın ben noterden satısını yaptıktan sonra ruhsatı uzerıne almayacagını soyledi. tekrar masraf yapmak ıstemıyormuş. sonuc olarak satısı resmı sekılde noter yapacak ben paramı alıcam pekı bu kısı kazaya...
  13. 2move

B rh - kan lazım.. ANKARA...

arkadaşlar Brh negatif kana ihtiyaç vardır. hastanın adı İSMET TAHMAN . Ankara NUMUNE HASTAHENESİNDE YATMAKTADIR. müsayit olan arkadaşlara duyurulur. herkeze teşekkürler şimdiden. iletişim no: 05324577952 , kan ihtiyacı giderilirse tekrar buradan bildiricem.
  14. 2move

636 nın fiyatına bakın :) 140.000ytl

http://www.sahibinden.com/displayitem.php?a=4684571
  15. 2move

açık arttırmada Kawasaki, bence bi bakın..

sahibini kesinlikle tanımıyorum ama ilanını daha önce görmüştüm. http://urun.gittigidiyor.com/KACIRMAYIN-000-SIFIR-000-KAWASAKI_W0QQidZZ4552177 fiyatı çok uygun ,düşünen olursa,bence kaçırmasın _________________
  16. 2move

ixon marka mont nerde satılır?

ankarada veya en kötü istanbulda ixon marka strado modeli bayan montu arıyorum. nerelerde satılır? veya ikinci el satan varsa görüşebiliriz
  17. 2move

19 Mayıs ATA 'ya ziyaret

evet arkadaşlar az önce 14 Nisan Cumhuriyet yürüyüşünden geldim ve böylesine harika kalabalığı görünce geçen sene "19 mayısta 1000 motor ile Anıtkabirdeyiz" etkinliğini hatırladım. Nisanın ortasına gelmemize rağmen henüz bir başlık açılmadığını farkkettim,ister 10 ister 100 motor olalım ama...
  18. 2move

z-moto ya çok teşekkürler.. :)

az önce evime gelen büyükcene bir zarfın içinden 1adet 2007 kawasaki modellerinin olduğu katalog ve 2 adet motoshow2007 davetiyesi çıkmıştır.bu kadar ince düşünen Z-moto ya sonsuz teşekkürlerimi sunarım. :rendeer: müşteri memnuniyeti diye ben buna derim :cat: :cat:
  19. 2move

12000ytl ye cbr600f arıyorum..2004 ve üstü

12000 600f arıyorum beyler bayanlar,2-3- gun içinde karar vericem.tercihim Ankaradır ancak İstanbulda olabilir.mumkunse çizik bile olmasın.hasarsız diyipde el kadar çiziği göstermeyin bana. sahibinden.com a da bakınıyorum.sizlerden hbr bekliyorum. not :km si 8000 i geçmezse sevinirim. varmı...
  20. 2move

wild hogs filmi geliyor.motorcular kaçırmasın

3martta sinemalrda sanırım,,komedi bir film. http://wildhogs.movies.go.com/ buyrun izleyin fragmanı

Yeni mesajlar