"sonax" ile deri temizliği.resimli uygulamalı anla

arkadaşlar bu ürünü tüm deri yüzeylerde kullanabilirsiniz. motorumu sattığım için motorun selesinde uygulayarak gösteremedim,umarım seneye nasip olurda yeni motorumada uygularım.bu nedenle bende arabama uyguladım
deri parlaklık katıyor, temizlıyor ve koruyor. yani çatlamasınada önlem alıyor.
tek kutusuna praktikerde 12 ytl verdim. DİKKAT !! internette aynı ürünü 25 ytl ye satıyorlar . KİPA da da 23 ytl!!! ben arabama yetmez işim yarım kalmasın diye 2 kutu aldım ama 1 kutu çok rahat yetti.
uygulama: öncelikle benımkı gibi aracınızın koltukları çok kirliyse arapsabunuyla güzelce silin. ama sabun kalmaması için mutlaka temız ıslak bezle duruların çünkü sabun derilerin çatlamasına neden olur. daha sonra kuruduktan sonra ister bu ürünü beze dökün , ister koltugun üzerine, yumuşak yumuşak ovalayın. eğer kir hala duruyorsa bastıp kiri çıkartın. sonra tekrar yavaş yavaş yedirmek üzere sonaxı derinin üzerine dökün ve nazikce yayın.
benden size bir tavsiye sadece motorunuza uygulamak için koca bir kutu almayın. bir kutu 20 moottora bile yeter.buluşmalarda ortak bir kutu alın ve uygulayın.

sonax ı sürdükten sonra arkadaşlar farkını görebileceksınız. derıde bulunan damarların içi bile temizlendi, deriparlaklık katmıyor ama derini güzelliği ortaya çıkıyor ve azıcık ışıltılı oluyor.

ve son olarak arkadaşlar. ilk aşamada arap sabunu kullanıp kiri çıkarmama rağmen sonaxın bu kimysal özelliği kiri kökünden temizledi ^alkış

arabanın içi hoş bir deri kokusuna sahip oldu ve temizlendi . her keze tavsiye ederim.

asm

Bizim dayıda da Sorento var.

Kendisi de benzer bir ürün uyguladı.

Çatlamaya yüz tutmuş derilere iyi geliyor hakkaten bu deri bakım kremleri.

Çatlamış deri koltuğa oturmak insanı rahatsız ediyor.

Deri koltuklardan pek haz etmem ama bakımlı(yumuşak) olursa rahat oluyor doğrusu.

Motor selesi gerçek deri değil uygulanabilir mi ki acaba, gerçi uygulanmasa bile Deri montumun güzel bir temizliğe ihtiyacı var, yarın bauhausa bakayım var mı diye.

Bende tavsıye ederim bizim mersoya 4 kere yaptım full deri olan her yere corsanında direksiyon vites topuzu el freni ve kõrüklerine yani ayda bir uygularım motorada iki kere yaptım kayma falan yapmıyor kesinlikle bende hala bir kutu bitmedi megtede var aynısı ama o daha pahallı gerek yok bence ona:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar