Arama sonuçlarınız

1. 2move

Motordan inmeden benzin ödemesi. Hangi istasyonlarda var?

Motordan in içeri gir, sıra, bekle, terle benzin ödemekten fenalık geldi. Petrol ofisinde var biliyorum ama birde opetten görmüştüm , turuncu bir anahtarlık şeklinde ama web sitelerinde bilgiye rastlayamadım. Hangi istasyonlarda var acaba öde geç? Motordan inmeden kredi kartından ücreti çekmesi.
  2. 2move

Mototal da 4000 km bakım, 1 litre yağ 102 LİRA!! öpmece..

Arkadaşlar, başıma geldi, beni öptüler sizide öpmesinler diye başlık açma gereği duydum. Paranın zor kazanıldığı şu devirde CBF 150 motorum 4000 km bakımına yalnızca 102 lira ödedim. Bakım sadece 35 dk sürdü. Faturada zincir yağ falan yazıyor, hikaye!! azıcık yağ sürmüşler. Gitmeden önce 8 sekiz...
  3. 2move

Cree led sis farı

Arkadaşlar, yeni teknoloji cree led sis farı sipariş vericem. Şu an el fenerini kullanıyorum böyle bir aydınlatma mümkün değil hiç bir şeyde yok. Sis farı olarak ebayde araştırma yapıyorum. Akü rahat rahat kaldıracak V gücünde. çifti 20W . Tavsiyesi olan varsa beklerim. Buyrun linkler...
  4. 2move

Araç satışında HGS kartım ne olacak? Yeni motora geçiremezmiyiz?

Arkadaşlar böyle birşeyler oludum, gerildim yine. HGS aldım, hemde kart olanlarından 10-15 lira para verdim, içinde de bakiyem var. Aracımı satışa çıkardım, eli kulağında satılacak. EEE ne olacak benim HGS kartım, bakiyem ne olacak? HGS yi yeni araç sahibine mi verecez? onun cezaları bize mi...
  5. 2move

Shoei GT AİR incelemesi (yeni model)

Selam arkadaşlar, Yeni kaskımı sizlere tanıtmak isterim. Kısa özeti şudur; Shoei xr 1100 ün içten güneş vizörlüsü. -1465 gr -beyaz ve siyah renk seçenekleri bulunuyor -pin lock dahil -kendinden güneş vizörlü -iki adet hava giriş, 1 adet arkada hava tahliye kanalı bulunuyor. -intercom için...
  6. 2move

Bu nasıl xenon, yardım edermisiniz? (ampul 2 girişli)

Arkadaşlar Hüner motordan xenon aldım, motora monte ettirdim, montajıda Hüner motor yaptı fakat xenon aldınlatması vasat. El feneri daha çok iş görür. Kardeşim, ampul dandiktir değiştir dedi, xenon ampulü aldım fakat 3 çıkışı var. Xenonlarda 3 çıkış olurmuş. Benim xenon motorunda 2 giriş var...
  7. 2move

Bebekte motosiklete çarpıp kaçan konsolos eşine mektup

SD RIDER GURUBUNUN KONSOLOSLUĞA YOLLADIKLARI MAIL 5 Şubat 2013 Tarihinde İstanbul Beşiktaş, Bebek, Cevdetpaşa Caddesi numara 5 önünde saat 15:00 sıralarında gerçekleşen kazada Doğan Durmuş İnal(49), arkada oturan eşi Filiz İnal(41) ile birlikte 34 JS 2612 plakalı motosikletle Arnavutköy yönüne...
  8. 2move

Bağırsak enfeksiyonu çektiklerim ve motorsiklet

Arkadaşlar, 6 senedir binerim ikitekere, yaz kış kar yağmadığı sürece binmeye çalışırım. Her gün işe gidip gelirim, ne zaman metrobüse binsem motorumun gözünü seveyim derim. Geçen gece şiddetli karın ağrısı ve ateş ile acile gitmek zorunda kaldım, yapılan iğneler sabaha kadar idare etmeme...
  9. 2move

Çanakkale 1915 filmini şiddetle tavsiye ederim. Kesin izleyin.

Arkadaşlar, dün gece Çanakkale 1915 e gittim, bu toprakların nasıl kazanıldığına dair en küçük bir fikri bile olmayan adamı ağlatır bu film. Şehitlerin, gazilerin bu topraklar için nasıl canla başla savaştığını, ne şartlar da hayatta kaldığını anlatan muhteşem bir film. Emeği geçenlere...
  10. 2move

Metzeler Z8 mi, Michelin Pilot Road 3 mü?

Beyler yaz kış kullanmak için ne tavsiye edersiniz? Özellikle ıslak zeminde havada. Metzeler 750 lira takım, Michelin 1000 lirayı buluyor. 250 lira fark var. Kullananlardan tavsiye isterim... Kawasaki er6n Front tyre dimensions: 120/70-17 Rear tyre dimensions: 160/60-17
  11. 2move

5bin-7bin devir de gaz kesiyor.(Kawa) Problem ne olabilir?

Arkadaşlar 1 hafta önce yoğun yağmurda seyire devam ettim. Motorun ıslanmadık yeri kalmadı.Eve gelince üzerindeki çamur aksın diye hortumla hafif yıkadım. Sanırım ondan sonra sabit 6-7 bin devirde giderken motor teklemeye başlıyor. Her viteste aynı durum söz konusu. Ani gaz açışlarda...
  12. 2move

würth zincir yağı, toptan fiyatına veriyorum

Selam , Amacım ticaret değil. 2 senedir motoruma kullandığım würth zincir yağının faydalarını anlatarak bitmez. Piyasada 40 lira olduğu için toptan koli ile aldım adeti 29 liraya geliyor. Zincirde en ufak pislik toplamıyor ve kesinlikle janta sıçrama yapmıyor. Muhteşem bir birleşimi var. Uzun...
  13. 2move

Yeni model motor alıncada derdin bitmiyor!!! aksesuarlar ateş pahası..

Arkadaşlar çoğumuz bilir , yaşlı motor alırken korkarsın, arıza çıkarırmı çıkarmaz mı? Yedek parça bulurmusun, bulamazmısın? Yeni motorunda derdi bitmiyor!! Aksesuarlar ateş pahası! 2011 Kawa ER6N .. Ucuz bulma şansın yok. Herşey tek elde! Koruma demiri : Orjinal kawasaki 500 tl ( koruma...
  14. 2move

Toptan fiyatına wurth yağ almak isteyen 12 kişi aranıyor?

Arkadaşlar wurth zincir yağı kullandım ve çok memnun kaldım ama fiyatı biraz pahalı. piyasada 42 tl ye kadar bulabiliyorsunuz. Wurt genel müdürlükle toptan alım için konuştum 12 adet koli alımında adeti 30 liraya geliyor. İsteyen varsa 12 kişi beraber alabiliriz...
  15. 2move

artık km sahtekarlığı tarih olacak

çoğumuz bilir ki HASAR yazıp 5664 e mesaj attığımızda aracın hasar raporu gelir, artık hasar raporuna ek olarak 2008 yılından itibaren aracın her muayene istasyonundaki km kaydıda mesaja ek olarak gönderilmektedir. Örnek : 2009/ 13 kasım tarihinde km: 20000km. 2010 kasım 13 25000km Muayenesiz...
  16. 2move

SW-Motech koruma demiri Kawasaki ER6n

arkadaşlar Türkiyede bu demiri nereden bulurum? Kullanan varmıdır? Veya bildiğiniz alternatifler varmıdır? http://www.twistedthrottle.com/trade/productview/5018/ http://www.twistedthrottle.com/article/articleview/447/1/18/
  17. 2move

Kawa ER6n 2011 için koruma demiri, arka çanta aparatı, ön cam lazım..

Arkadaşlar ucuza nerde bulabilirim bilen varmı? e-ticaret sitelerine göz gezdirdim, koruma demiri veya takoz lazım, arka çanta aparatı, ön cam, taktırıcam 2011 ER6N için..
  18. 2move

Son günlerde banka kredisi kullanan,deneyimli varmı?

arkadaşlar, 8000tl ve 15bin tl civarı kredi kullanıcam, bankaların internetteki faiz oranları ve reklamları hikaye, son günlerde kredi kullanan arkadaşlar varsa fikir verirse sevinirim.
  19. 2move

Scooter oturuş pozisyonu bel ağrısı yapmaya başladı

Arkadaşlar 6 yıla yakın motora biniyorum, Kawa ER6n, 600RR bundan önceki motorlarımdı. 2 hafta önce Kymco 250 aldım, oturuş pozisyonundan dolayı 600RRda hiç çekmediğim bel ağrısını 2 haftada çekmeye başladım. Scooter oturuş pozisyonunda yoldaki titreşimi ve darbeyi tüm yükünü kuyruk sokumu ve...
  20. 2move

Performans egzozu araç muayeneden geçmez mi?600RR

Yarın kısmet olursa motoru muayeneye sokucam, 1 ay once arabamı goturdum oradaki görevliye motor hkkında bilgi almak istedim. sordugum ılk soru buydu ve kesınlıkle ses yuksekse geçmez dedi. hatta zx6 lı bir arkadaşda orjinal egzosu takıp gelmişti. tecrübeli olanlar varsa bilgi alabilirmiyim?