Arama sonuçlarınız

1. aYe

Acil Ducati Desmosedici RR arıyorum.

Kazasız, en fazla 5000km de, acil, ikinci el(veya sıfır) Ducati Desmosedici RR arıyorum. En fazla 70000euro verebilirim, lütfen sadece ciddi satıcılar kontak kursun.
  2. aYe

Yarış pistlerinin kenarlarındaki lastik bariyerler nasıl yapılır?

İşte böyle yapılır; PAGhRN8oKvA :queen::queen::queen:
  3. aYe

TaylorMade 08 CBR1000RR egzost

Yeni çirkin çocuk 08 CBR1000RR için pek çok marka birbirine benzer performans egzostları çıkardılar ve açıkcası hiç birini tam olarak sevemedim. Nette gezinirken böyle bir marka ve böyle bir çalışma gözüme çarptı. Mükemmel diyemem ama mevcut egzostlar içersinde tip olarak en makulu gibi...
  4. aYe

Motosikletten sonra araba kullanmak...

Motor kullanıyorsanız ve birazcıkta rahatsızsanız, araba kullanmayın. En azından böyle kullanmayın.:P p7j8cdbde4g
  5. aYe

Arap düğün konvoyu

Ziyade kawa şükraaan yallah ninjaaa yallahhhh:queen: OKue6f7rrI4
  6. aYe

O geçen de neydi öyle?

Bakalım benzer sahneleri caddelerde görebilecekmiyiz.:P f7tB_WjCiEo
  7. aYe

Honda Türkiye 2008 Fireblade'i web sitesinde yayınladı

Sadece 2008 kasa CBR1000RR Fireblade'i duyurmamışlar, aynı zamanda giriş sayfasında Kenan SOFUOĞLU'nun SS motorlar hakkında konuştuğu video'ya da yer vermişler. http://www.honda.com.tr/motosiklet/
  8. aYe

Online servis menüsü

Bombardier, Honda, Kawasaki, Polaris, Suziki, Yamaha'nın hemen hemen tüm modellerinin detaylarını, parça numaralarını bulabileceğiniz bir adres. Remote desktop şeklinde bağlantı kurup faydalanabileceğiniz güzel bir link. http://www.servicehonda.com/TSWeb/default.htm
  9. aYe

On numara drift

İzleyince hasta oldum, hatta acaip heves ettim de bunun kursu yoktur demi.:pr: gELHaZIDJqM
  10. aYe

Hasan (eski Kaya34 yeni Bam Bam) 'ın yeni R6'sı hayırlı olsun.

Hasan bu sezon yarışmaya R6 ile devam etmeye karar verdi. Dün akşam yeni R6'si ile mini buluşmamıza geldi ama hava o kadar soğuktu ki, malesef titremekten fırsat bulup fotoğraf çekemedim. Hasan yeni motorunun fotoğraflarını kendin eklersin artık. Bir de sanırım Olcan'ın makineyle çekilmiş bir...
  11. aYe

Aç kal, budala kal...

Steve Jobs'un anlatımıyla muhteşem hayat hikayesi; soO0YXhvVGk En beğendiğim sözü; Noktaları ileriye bakarak birleştiremezsiniz, onları sadece geriye baktığınızda birleştirebilirsiniz...:cat:
  12. aYe

Sizce hangi sele daha uyumlu?

Benim motosikletin rengi resimdekinin aynısı, sizce buna hangi sele seti daha uyumlu olur:silent: Olası 9 seçenek var, bunlardan 5 tanesi suni deri, 4 tanesi karbondan yapılmış suni deri. Karbon olanlar biraz daha parlak, normal suni deri olanlar daha mat. Seçenekler; Vinyl 1 Vinyl 2...
  13. aYe

2006 model CBR125R aranıyor.

Emin Arıkoğlu arkadaşımız için 2006 model CBR125R arıyoruz. Motorun ciddi bir kazası olmayacak, ufak tefek yana yatmalar sorun değil. Km'si 15.000 civarlarını geçmemiş olmalıdır. Bakımlarının yetkili serviste ve zamanında yapılmış olması, herhangi bir arızasının olmaması gerekecektir...
  14. aYe

Korunmak için sadece kask yeterli mi?

Önce şunu bir izleyelim... Koruma olarak sadece kask takan bir sürücünün kaza şekli ve kaza sonrası görüntüleri; hQkFJ1ODukQ Hatta kask'a rağmen yüzünde de ciddi yaralanmalar var. Pek çoğumuz bende dahil sadece kask, eldiven ve ortalama korumalı bir mont'la kullanıyoruz, hatta itiraf etmeliyim...
  15. aYe

Mete_han'ın çok gizli stunt çalışmaları.

Metehan'ın bir foyası daha ortaya çıktı; Xy5ZSvZdyl8
  16. aYe

Doğum günün kutlu olsun Bambu canlısı

Hadi doğum günün kutlu olsun madem:P Nice senelere motorcu maymuş:P
  17. aYe

Bugün doğum günü olanlar!!!

siyahinci3307, vito6829, cansu07, sred (98), Tuncer Usta (71), muddigger (55), Cacciatore (40), LİNUX52 (38), SAVASXXL (38), flymd (35), BABAZUL (35), ozturk182 (34), suruççiçegi, abraxas (33), umaxmac (32), recaitezcan (31), Ataman (30), kasvet (30), efeyener (30), hdozgur (30), leonine (29)...
  18. aYe

Suzuki GSXR pist performansı

Mükkemmel bir atlayış:P LShY-dIns8g
  19. aYe

Grup sürüşünde kaza

Aslında buna grup düşüşü demek lazım; hmObuSH402U
  20. aYe

Geçmiş olsun Boy(mehmet)

Arkadaşlar Boy yani Mehmet arkadaşımız, bir kaç gün önce başarılı bir ameliyat geçirmiştir. Yağ bezesi kisti artık adı neyse(3-4 ay önce bende 1 tane aldırtmıştım ama adını halen tam olarak öğrenemedim) mehmet arkadaşımızın vucudunda biraz fazlaca oluşmuş, başarılı bir operasyonla bir kısmını...

Yeni mesajlar