Aç kal, budala kal...

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Steve Jobs'un anlatımıyla muhteşem hayat hikayesi;

[YT]soO0YXhvVGk[/YT]

En beğendiğim sözü;
Noktaları ileriye bakarak birleştiremezsiniz, onları sadece geriye baktığınızda birleştirebilirsiniz...:cat:

Muhteşem bir hikaye! Bayıldım!:cat:

Fakat etiketlerine de bayıldım :queen:

Son düzenleme:
harbiden süper yhaa böle şeyleri hiç izlemezdim ama aye koyduysa vardır bi bildiği dedim izledim iyikide izlemişim adam kendinin kaderini deil dünyanın kaderini bile deiştirmiş:cat: yani bunun türkçesi.

Herşeyde bi hayır vardır:cat:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Muhteşem bir hikaye! Bayıldım!:cat:

Fakat etiketlerine de bayıldım :queen:

Gözümsün:p

harbiden süper yhaa böle şeyleri hiç izlemezdim ama aye koyduysa vardır bi bildiği dedim izledim iyikide izlemişim adam kendinin kaderini deil dünyanın kaderini bile deiştirmiş:cat: yani bunun türkçesi.

Herşeyde bi hayır vardır:cat:

Bu anlamda çıkıyor sonuçta:cat:

aye formdasın bu aksam yıne guzel paylasım elınesaglık

Teşekkürler:cherry:

Evet bu videoyu bir süre önce izlemiştim, hatta arkadaşlarla bi kritik yapıp değerlendirmiştik. Ben biraz duygusal baktım olaya, adamın konuşmaları gözümde büyüdükçe büyüdü, gerçekten çok mantıklı ve doğruydu, kursağıma kursağıma oturdu her kelime. Sonuçta yönlendirdiği konular, yaşadıkları gerçekten çarpıcıydı.

Ancak bir arkadaşım kendisine göre biraz daha realist baktı ve

"Abicim adamın hayatı boyunca hep şansı dönmüş paraya para demiyor olay bu değil mi şimdi, onun için kolay yani söylersin, rahatsızlık geçirirsin imtihan olur senin için, sonuçta gelir düzeyin ortadadır, gider yatarsın Amerikan hastanesine öleceğin varsa da öldürmezler.
Everestte ücra bir mağarada hayatını yaşasın o zaman abicim, eğitsin nefsini bedenini, aç kalsın, parayı bırakıp inzivaya çekildi diye de budala desinler. budur. O zaman bende eğileyim karşısında aynı kelimeler ok gibi vursun böğrüme böğrüme ??

rene: ee öö şimdi o değil olay biraz incelersen..

Arkadaş: ya bırak tamam. Hadi DVD aldım onu izleyelim.

rene: oko.

Adamın hayat hıkayesı cok ders cıkarıcı :) Her kotu seyın altında ıyı bır seyler vardır sozunu dogruluyor.

Ticarette ilerlemek isteyen arkadaşların özellikle izlemesi gereken bir video.Paylaşım için sağol...

:mrgreen:anneme anlattım yalancı o adam sen boşver onu diyo:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar