Arama sonuçlarınız

1. mete_han

Düşük Maliyetli Basit Moto Garaj Yapımı

Dün bir vesileyle Honda servisime uğradım...bir detay dikkatimi çekti... servise gelen motoların bulunduğu demir kasalardan harika bir moto garaj iskeleti olur...bu detayı sizlerle paylaşmak istedim...benim aklıma geldi ama işçilik konusunda desteğe iihtiyacım olacak... ahım şahım bir şey...
  2. mete_han

AKBANK'ın Son Vurgunu her çekimde 5 tl

Beyler tesadüfen hesap ekstremi inceledim...birde ne göreyim... Akbank yeni uygulamaya geçmiş...her çekimde 5 tl ve çekilen meblağın %3 ünü geçiriyormuş...nasıl vurgun... bu bankacılık tarihinde galiba bir ilk... yani %3 olayını biliyor anlıyorduk...hatta çekim başına 1 lira 2 lirayıda...
  3. mete_han

İDDAA Yorumlar Garanti Maç ve Kuponlarınız

Arkadaşlar bu aralar iddaaya sarmış durumdayım...dönemsel olacağını pek sanmıyorum...can sıkıntısı diyelim...çünkü aşırı derecede bağımlılık yapmadı sadece takip ve küçük kuponlar yapıyorum...2 liralık kuponlar...fantastik beraberlik üzerine kurulu veya en az 10 maçlık sürpriz arayışlarının...
  4. mete_han

Üzerimde ki Mahalle Baskısı...

Beyler son 2 yıldır 15 bin liranın üzerinde olan borçlarım şu aralar ilk defa 3 bin liranın altına indi...huzur bu olsa gerek...yaza doğru bir şey kalmaz sıfırlarım...hatta abartıp kredi kartlarını da iptal ettirip 2000 yılından önce o kartsız mutlu günlerime geri dönebilirim...nası bi kafa...
  5. mete_han

Uzun Yol Bağımlılığım...

Evet arkadaşlar yıllardır bu böyle...küçük yaşlardan süregelen memleket köye gittiğimde otobüslerle 2-3 aylığına tatillerde giderken bile böyleydi...otobüsün camından gözümü hiç kırpmadan izlediğim yollar evler...:P o evlerin içinde yaşayan insanların küçük dünyalarını düşünmek...metropolde...
  6. mete_han

Fransada ki Ermeni Oylamasıyla Alakamız Nedir...

Bildiğiniz üzere Fransa parlementosunda bugün bir oylama yapılacak...soykırımı zaten 2001 yılında tanımış...yani birçok ülke soykırımı tanımış... Bu oylama diyor ki soykırımı inkar edene para ve hapis cezası öngörüyor...ulen nası iş anlamadım...yani dıdının dıdısı... olayın içeriği hakkında...
  7. mete_han

Balık Üzerine Mutfak Kültürüme Katkıda Bulununuz...

Değerli arkadaşlar yemekte balık pek doymasamda çok keyifli birşey...Dardanelle:P başlayan ağız tadım yavaş yavaş gelişmeye başladı... Sonrası şoför ve korumalığını yaptığım bir önceki patronumla birlikte balık yemeye başladık...klas restoranlarda balık yemeyi sevdiği için banada farklı bir...
  8. mete_han

Emaneten İdareten Kiralık Motor Arıyorum..

Beyler yeni bir motor alana kadar işten eve evden işe gitmelik...iş ev ev iş 10 km den ayda ortalama 250-300 km yapacağım düşük cc kiralık motosiklet arıyorum...amaç evime (Seyrantepe) çok yakın ama bir o kadar ters olan işime Ayazağa Kumburgaz yolu üzerinde Show TV ) gidip...
  9. mete_han

Galaxy Tab Konuşma Yapılan Model Hangisi

Değerli arkadaşlar bizim firmanın proje müdürünün elinde bir galaxy tab gördüm...ne telefon ebadında ne de o büyük olan boyda...bu avuc içine azcık sığmayan orta boy olan kasa... neyse çok beğendim... sizden ricam acaba bu kasa hangisi... sahibinden.coma girdim ama o kadar çok çeşit vardı...
  10. mete_han

Benim pcx bel ağrısı yaptı sıkıntı var

Beyler ulen benim namıssız skuter biraz bel ağrısı yaptı...50 km üstü sürüşlerde biraz ağrı veriyor...geçicimi bilemedim...6 yıldır skutıra binmiyordum ...oturuş pozisyonu ve sallantılarla biraz işkenceye dönüşmeye başladı...ilk aldığımda ne olduğunu anlamadım ama ilk uzun rüsüşten sonra nöbete...
  11. mete_han

Sahibinden.com Rehabilitasyon Merkezi :)

Kafan mı bozuk...gir ilanlara bak...:P sitenin reklama ihtiyacı yok rakibide olmayınca TR de tek olmanın ayrıcalığını yaşıyor... bu site beni fena halde rahatlatıyor...:P Motosiklet ilanlarına bakınca...birşey almasamda ihtiyac olmasa da ilanlara bakmak keyif veriyor...en çok da cbf 600...
  12. mete_han

Soğuğa Dirençli Olmam Motordan mı Kilodan mı

Evet arkadaşlar hafta sonu geyiğimiz bu...:P Motorcu olduğum içinmidir bilemiyorum üşüme gibi bir durumum söz konusu değil...hatta kazakla gömlekle çoğu zaman bu soğuklarda bile hasta olmadan dolanabiliyorum... malumunuz yaz mevsiminde sandaletle motorla geziyorum...kışın keza yağmur yoksa...
  13. mete_han

PCX Ön Camıma Fantastik Görsel Foto Önerileriniz

Beyler şimdi başkalarında görürdüm heves ederdim...biraz apaçi işi gibi gelebilir size ama inan içimde ukde kaldı...:P MT üyemiz CRAZYBOYONE nikli Selçuk kardeşim artık dijital reklam işlerinde uzmanlaştıktan sonra kendi dükkanını açtı ve sağolsun bana uygun bir fiyata ön camıma kendi...
  14. mete_han

Fakir ve sarı çizmeli pandanız PCX e terfi etti

Hani fakir ve sarı çizmeli diye hor gördüğünüz bir cbf 150 ci banstarınız vardı...:P Hani cbf 150 ile birlikte kendiside fosil olacaktı...hani çürüyecekti...:P hani 100 bini görmeden cbfsini satmazdı... hani kaderi cbf 150 idi...:queen: ve o kardeşiniz kendisini aştı paraya kıydı ve D&B Honda...
  15. mete_han

O Kadar Salağım ki...

Konu dışında motosiklet harici bir konu gördüğümde tepki verecek kadar salağım...:P konu dışının özünü farkedemeyecek kadar ahmağım...:P ve hatta o kadar aptalım ki üyeliğimi de bu nedenle sildirmeyi düşünebilecek kadar sınırları zorlayabilirim...:cherry: konu dışı işte dangalak...:king:
  16. mete_han

Kediye Kurduğum Hain Pusu (VİDEO)

Beyler geçen aracın içinde beklemedeyken bir kedi çıktı ön kaputa...beni farketmedi...neyse bende can sıkıntısına videoya alayım dedim ve hayvanceğizi bayağı bir zıplattım...Allah beni sonunda zıplatmaz inşallah...:queen: bu eski video aslında bildiğiniz üzere kedicikleri üzmemeye kendime söz...
  17. mete_han

Seleyi tırmıklayan kediyi tekmeledim pişmanım

Hayvanların dili yok...çoğuda masum hayvanlar...hepsiyle aram çok iyidir...ama bu lanet kedileri nedense hiç sevemedim...rahmetli babaannemin köyde ki lakabıda "Kedi Esme" imiş...(adı Esma) namı değer ebem (babaanneme ebe deriz biz memleket de ) kedilere illet olurmuş ve tavuklarımı kovalayıp...
  18. mete_han

Tecrübe ve Biraz Şansla Mucize Kurtuluş

Bugüne kadar gördüğüm en sert kaza ...önce motoru yatırdı kendini attı sonra 2.arabadan da kılpayı kurtuldu... ben mucize kurtuluş diyorum... http://www.liveleak.com/view?i=fad_1316665951 .....
  19. mete_han

Cruıser Kullandım Obsesif Kompulsif Bozukluk Yaşıyorum

Arkadaşlar bir arkadaşımın makinasını ricasıyla emaneten servise bakıma götürdüm...Makina 750 cc Honda Shadow...:) Sadece motosikletten değil hayattan soğudum yav...:) bunalıma girdim anlık anksiyete sorunları yaşıyorum...:P makinasını emaneten Taksimden aldığım arkadaşımın bana kastı olduğunu...
  20. mete_han

FınalCut Dostumun Yeni Shadowu (Video)

Eski kıdemli çapırcılardan :P kadim dostum Fınalcut Ünal biraderimin yani makinası kendisine hayırlı uğurlu olmasını temenni ederim... nazar etme ne olur çalış seninde olur...:queen: Ünalın makinası benim makinam da sayılır...:king: kendisini bu tarz motor sevdasından vazgeçirmeye...

Yeni mesajlar