Arama sonuçlarınız

1. mete_han

Ucuz ama Etkili bir Erkek Parfüm önerisi

Arkadaşlar tek kullandıgım ürün deo roll-on koltukaltı için..genelde parfüm kullanmam..ama heves ettik işte..cahilizde..etkili 50 lirayı geçmeyecek kendim için dikkat çekecek deodorant veya parfüm önerirmisiniz..mesela Brut nasıl sizce..birde nerddo alam..Gratis..Tekin Acar vs falan oralardamı...
  2. mete_han

İzmirden Çalıntı Motora Trafik Cezası Geldi

Evet Argadşalar yanlış duymadınız buda olurmu demeyin oluyor...MT nin kıdemli üyelerinden Cenk Şenverin Babasına ait olan 1997 Model MZ çalındı ve çalan kişi plakayı sökme zahmetinde bile bulunmamış...bir tarfik uygulamasına giriyor...oradan kaçarak uzaklaşıyor...plaka açık ve net..Polisin...
  3. mete_han

Satılık MT-07 Orjinal Egsozu :)

Daha MT-07 ler gelmeden Nisan başında teslim edilmeden önce elime egsoz geçecek...:P Bir dostum MT-07 siparişini geçti ve hemen egsozunu akrapowich veya yoshımura ile değiştirip motorunu öyle teslim alacak...orjinalide bana verecek..bende okutayım diyorum artık eninde sonunda bi müşteri çıkar...
  4. mete_han

Kredi Kartı Dolandırıcılığı (WOW Onlıne Oyun)

. Sizlerle birşey paylaşıcam arkadaşlar uyanık olun diye...İşyerime gelen belediyenin taşeron çalışanı şoför bi abimiz var...çöp toplamaya gelen kamyonun şoförü...uzun zamandır tanışırız...bu abimiz bi dolandırıcılığa kurban gidiyor...biraz cahil... Kredi kartına 1700 liralık borcu...
  5. mete_han

Kışın Jelli Akü TEK ÇÖZÜM MÜ

. Abicim nedir bu skutırcının Akü çilesi...geçen ay kar yağdığında 2 gün motor açık alanda kaldığı için T-Max 500 ü olan bi arkadaşım perişan oldu...servis geldi bilmem ne uğraş dur..akü alındı şarj edildi geri geldi olay oldu yani...bu havada benimde akü hafiften pırtladı...3. 4.denemede aldı...
  6. mete_han

Ses Nedeniyle Kappa Çantayı Sabitlemek...

. Arkadaşlar merhabayın...şimdi benim Kappa 35 lik çantadan tıkırtılar geliyor...tab ve bağlantı yerleri sağlam ama aşırı yük nedeniyle çantanın tab ile olan bağlantı yerinde demir oynuyor...çantanın altında plastik içindeki demir tıkırtı yapıyor... çantayı hiç çıkarmadığım varsayılırsa...ki...
  7. mete_han

Motosiklet Satışları Düştü (MOTED)

. MOTED Başkanı Başarı Erbaş, “2011 yılı Şubat ayında motor hacmi 250 cc’ye kadar olan motosikletlerde ÖTV oranı yüzde 22’den yüzde 8’e indirilmiş bu da satışların 135 binden 199 bine çıkmasını sağlamıştı. Fakat ÖTV indiriminin devamı gelmediği için 2012’de pazar küçüldü” dedi 2011 yılında...
  8. mete_han

50 Tane MT-09 Satmak mı 5000 Tane 250 cc Satmak mı

. Sizlere şunu sormak isterim...Yamahanın Türkiye Yetkilisi olsanız stratejiniz ne olurdu... MT-09 dan 50 tane satıp (atıyorum) motor başına 3 kuruş mı kazanmak isterdiniz... yoksa adam gibi japon veya farklı ülke üretimin bir 250 cc den 5000 tane satıp motor başına 1 kuruş mu kazanmak...
  9. mete_han

CBF 150 Dişli Güncesi (Memleket Meselesi)

. Evet argadaşlar bizim memleket meselesi gibi tek derdimiz hangi dişliyle hayatlarımıza devam edeceğimiz... 2007 den 2011 e kadar eski kasa cbf de orjinal 42 dişli kullandım...uzun yolda ferah ferah köklüyordum sıkıntı yoktu ama şehiriçinde kalkış hoplama zıplama biraz seri olması...
  10. mete_han

Bilincsiz Sürücüler İçin Video Hazırlayalım

. MT den Halil Macar kardeşimiz bu kaza bela işlerine kafa yormuş...izleyelim...
  11. mete_han

Motosiklet Sevdalısı 2 Kardeş..(Video)

. Gerçekten komik video...abisinin arkasına binmek isteyen azimli bir çocuğun komik halleri...:P http://alkislarlayasiyorum.com/icerik/156001/iki-motosiklet-sevdalisi-kardes .
  12. mete_han

2013-2014 Kreasyon Yepisyeni Sarı Cızmalarım :)

. Sonra diyonuz ki vay efendim neden sarı cızma geydin..vay amele vay keko...e kardeşim gittik Bauhausa bunlar vardı ...60 ganyato vermek istemedim daha kaliteli olanına...buna bayıldık 15 liretto...siyah yok gri yok kayferengi yok...aha bu var..ben napam şimdi..sürekli giydiğimde Koçtaşda...
  13. mete_han

2012 Bajaj Pulsar 200NS Vs KTM 200 Duke Karşılaştırma

. Doğmamış çocuğa don biçiyoruz belki ama şu karılaştırmayı izlemenizi tavsiye ederim... Bajaj 200 NS motoru bu video da daha net tanıyabiliriz...fiyat yüksek olmazsa ben bu makinayı gözü kapalı tercih edeceğimi sanıyorum...hayırlısı neyse o olsun...MT yi bu marka ve model konusuna odaklamaya...
  14. mete_han

Toplu Sürüşlerde Canavarlaşma İçgüdüsü

. New Yorkda yaşanan olaydan sonra başka bir video da grup sürüşlerinde sürü psikoljisiyle insanların sağlıklı karar verme yetilerinin bloke olduğunu ve saldırganlaştığını görüyoruz...bu detayı tabi ki bir psikolog açıklayabilir belki ama çoğunluk olunduğunda ve sayısal üstünlük toplum...
  15. mete_han

Bajaj Motor İnşallah Kaliteli Motordur

. Aynen başlıkta da görüldüğü gibi umduğumuz olsun Bajaj Markasının ürünleri kaliteli çıksın ve memleketimizdeki bu Çakal Çayna piyasasını tokatlasın...:P Çayna derken hem diğer markaların hemde ybr ve cbfnin tekeli kırılsın istiyorum...japon logosu altında çayna üretimle piyasayı ele geçiren...
  16. mete_han

Yüksek CC Makinadan Tırsma Sendromu

. Beyler yüksek cc makinaları olan (maddi durumu ne olursa olsun) tuzu gerçekten kurular hariç belli bir işi gücü sabit geliri olan arkadaşlar bu stresle nasıl yaşıyorlar anlamıyorum... üç kuruşluk ınazuma aldım yeterli stresi yaşadım...malumunuz güvenlikciyim...gelirimiz ortalamanın...
  17. mete_han

Yakın Doğu Üniversitesi Ducatili Tanıtım Filmi

. Şimdi Cnn Turk de gördüm gayet hoş olmuş... Hanım kızımız Name Ekin galiba... yalnız şu var videodaki motor sesi cgl125 olabilir ...:P bir işide düzgün yapıverin be çekimler şık olmuş ama ses uyduruk...
  18. mete_han

MT nin Yardımsever ADAM ları...

. Birkaç arkadaşımın isimlerini burada zikretmek istiyorum...ne zaman görsem birilerinin yardımına koşuyorlar...teknik bilgilerini paylaşmaktan sıkılmıyorlar...benim gibi tembel değiller...:P onlar MT nin iyilik melekleri..bildiğini kuldan saklamıyorlar...yav kim uğraşcak ki deyip konudan...
  19. mete_han

Motosiklet Sürüş Eğitimi Olmazsa Olmaz mı

. Şu sürüş eğitimlerine katılanların tecrübelerini eğitimden önceki ve sonraki sürüş stillerinin değişip değişmediğini ve gerekliiği hakkında bir kaç mesaj yazmalarını rica ederim.. ne oluyor da oluyor...yani kontra tekniği dışında trafiğe kapalı alanda ne öğretiliyor... sosyete...
  20. mete_han

Allah Rızası için bi Yağ Filtresi (SYM Wolf 250)

. Kocaelinden Koray nikli arkadaşımız Sym Wolf 250 sine yağ filtresi bulamamaktadır...İstanbuldaki SYM bayileride bakıma gelirseniz takarız parçayı tek olarak satmayız demişler...adam bayram da gezemedi..biraz da kıl ve titiz...makinası yatacak..sevabına bu parçayı bulur iseniz kendisine...