Allah Rızası için bi Yağ Filtresi (SYM Wolf 250)

.

Kocaelinden Koray nikli arkadaşımız Sym Wolf 250 sine yağ filtresi bulamamaktadır...İstanbuldaki SYM bayileride bakıma gelirseniz takarız parçayı tek olarak satmayız demişler...adam bayram da gezemedi..biraz da kıl ve titiz...makinası yatacak..sevabına bu parçayı bulur iseniz kendisine ulaitırmanızı rica ederiz...

hayati bir mevzu...:p

garipler feyste yalvara yakar sarf malzemesi arıyor...kıyamam...:cherry:

..

gelin birlik olalım...hani nerde motocu kardeşliği dayanışma..Koray insan değil mi...:p SYM si var diye bu zulüme mi layık...
:thumright

işin ilginc yanı ise diğer SYM Wolfcü arkadaş 3 tane stok yapmış..başına ne geleceğini bildiğinden...:queen:

al birini vur ötekine yani....sarf malzeme yokluğu benim bildiğim ECEVİT zamanında vardı...o zamanlar karneyle satılırdı yağ ve hava filtresi..ne günlerdi be..:queen:

yarın öğlene dogru bana ulaşırsan bir sorarım ;)
buyuk ihtimal ediniriz ama sorun değil...

Serkancım aslında biz çay süzgecinden ayarladık bişiler...tülbent sardık süzgece oldu gibi...:queen:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
İyide bu adamlar neden servise gitmez ?..
Daha garanti kapsamında...
Bak serviste varmış..
Yağ değişimi için gel takalım demişler...

Adamlar haklı...
Dışarı kız vermeyiz hesabı mal vermiyor... :queen:

sanayide yokmudur bu yağ filtrelerinden. araba parçası satan yerlerdede bazen bulunabiliyor. eski filtreyi yanında götürüp bir sorsun derim. hem daha ucuza mal edecektir.

Wolfların filtreleri çok mu farklı ki ? Mutlaka bir arabanın filtresi uyuyordur.İlla orijinal takmak zorunda değiller ki...

Arkadaş ne saçma iş yaa. Ben işçilik parası vermek zorunda mıyım ?
Elimden gelmiyorsa giderim servise.
Ama yapabiliyorsam neden kendim değiştirmeyip bi ton para vereyim boş yere. Saçma...

Ben bu davaya uyuz oldum.Çarşamba günü boşum.2 farklı ustam var ikisinede soracağım.Hatta İzmir sym servisine gideceğim.Ne saçma iş...

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
filtresi satmamak ne demek ya? daha neler duyacağım böyle bir hakları yok ki .oduncular kömürcüler manavlar inşaatçılar motosiklet distribütörü olursa normaldir..
bu arada

iyide bu yağ filtresi kaç km de değişiyor?

her yağ değişmde değiştirmenin faydası var ama bu aralık nedir?

yağ filtreli 250cc bir motosikletin en az 4bin km olmalı daha azı masraf aga..

beo da 6000 binde bir yağ, yağ filtresi

yağ 30tl motul

filtre 15tl aprilia

kıyamet gibi..

şimdi tamam çok güzel temiz titiz olmak fakat
kağıt süzgeç olmadıktan sonra.(çünkü yağ eskimeye başlayınca kalılaşır bu yüzden kağıttan geçmesi zor olur gerektiği gibi yağlayamaz ve motor gerektiğinden çok ısınır)
tel süzgeçler öyle hemen kötü olmaz.birde motorun içine bilerek ve isteyerek toz toprak demir tozu ne bileyim kum neyn bişe atmadıktan sonra :) en az 5 10 bin km arasında değişim olmalı.şimdi tamda emin değilim ama tel süzgeçti sym...
zaten tel süzgeç baktın pis olmuş az 2 dk benzinin içine sıfır gibi çıkar :)

Alakasız bir konu sym de parça yok değil ,arkadaş kendi almak istediğinden problem çıkıyor.git servise değiş yağını tak filitreni devam.

Alakasız bir konu sym de parça yok değil ,arkadaş kendi almak istediğinden problem çıkıyor.git servise değiş yağını tak filitreni devam.

şu an körfez bölgesinde yağ filtresi yokmuş..İstanbulda varmış...adam İstanbula neden gitsin...15 tane fazla stok yapamaz mı bu adamlar...

Adamlar honda gibi en azından 1 ay motoru serviste rehin tutmuyolar :queen: getirirseniz takarız demişler :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar