MT nin Yardımsever ADAM ları...

.

Birkaç arkadaşımın isimlerini burada zikretmek istiyorum...ne zaman görsem birilerinin yardımına koşuyorlar...teknik bilgilerini paylaşmaktan sıkılmıyorlar...benim gibi tembel değiller...:p

onlar MT nin iyilik melekleri..bildiğini kuldan saklamıyorlar...yav kim uğraşcak ki deyip konudan sıvışmıyorlar...yazacak birşeyleri ve teknik tecrübeleri olan dürüst adamlar...ben birkaçının adını yazayım katkıda bulunmak isteyenler de olabilir...

mesela SerkanADH ...Serkan Gürcan...(Gaziosmanpaşa.İST)

Piyanist İrfan...İrfan Karaman (Karamürsel.İZMİT)

Sameagir...Samet Ağır (Pendik. İST)

cbf 150 topiğinde çok başını ağrıttığımız artık pek göremediğim Aydoğanx...(Angara)

yine cbf 150 topiğinden ethemm76 (Karamürsel. İZMİT)

her marka model konularında ana sayfada olmayan başlıklarda nice kahramanlar mevcut adlarını bilmediğimiz sadece niklerini gördüğümüz...

mesela acayüp..Eyüp Karakaya..İstanbuldan MT ye katılır konuya yazmaz gider özelden direkt konuya dalar telefonunu verir motorun yanına gider problemi anında çözer..kaçınız bilirsiniz mesela bunu...babasının hayrına yapar birde bunu..mannyaakk...:queen:

Kamera arkası hep ilgimi çekmiştir, birde lüks mekanların mutfakları,
gerçekler hep orada saklıdır.

gönül insanlarına selam olsun...

biz yardım ettikte ne oldu? Adam bize kıçını döndü :pr: adamın biri.

titancı kalmadı. Ben bile sattım. Kapım herkese açıktır ama. Bodruma yolu düşen değerli arkadaşlarımı beklerim.

motor sevdasi böyle bisey sorulan sorunun cevabini bilince duramiyosunuz illa yardim edip o motorcunun gazlamasina devam etmesini sagliosunuz bayiliyorum bu kardeslige (kendimden bahsetmiyorum )

yahu Panda kime ne etmişiz,kimin motoruna bişey yapmışız da yazmışsın listeye...

utandırmayın len adamı...:joker::joker:

elimden gelen bişeyi esirgememek,yardımcı olabileceğim konularda bişeyler yapabilmek hobim oldu artık..ve sonunda hiç tanımasamda karşımdakinin yüzündeki mutlu ifade herşeye değer...

ha bu arada sameagir de kim olaki loo???:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Onlardan Allah c.c razı olsun benimde dikkatimi çok çekti bu güzel insanlar.

hani hani ben...sametin isminin zikredildiği bir yerde neden benim adım geçmiyor..:pr:

GARAJ tayfası tek tek nick yazmıyacam hepsi ayrı ayrı aşırı yardım severdir
hiç bir şekilde yardım isteyeni geri çevirdiklerini görmedim
Gt650 topiğinde Sessiz sakin kardeşim Kadir var mesela nasıl bir yardım aşkıdır sayfalarca anlatır da anlatır motorun problemini nasıl çözeceğinizi
hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum
üzerimde emekleri büyük
Panda can abim benim ebatı kocaman yüreği bütün evrenden büyük abime de ayrıca teşekkür ederim
çoğuyla onun sayesinde tanıştım

Bu başlık altında hiçbir zaman yardımlarını esirgememiş olan sevgili OLD (Mustafa) ağabeyimide anmak,Allahtan rahmet dilemek isterim Nur içinde yatsın.

Kesinlikle yazdığınız kişileri kutluyorum , en mantıklı cevap veren ve bir okadarda yardımsever kişiliğe sahipler yazılanlardan ve yapılanlardan bunu anlayabiliriz zaten ... Yanlız bence 15-20 kişi daha var listeye girmesi gereken .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar