Arama sonuçlarınız

1. mete_han

Alarmın Faydasına İnanmayanlardanmısınız

. Alarmların gereksiz olduğuna inanıyorum...bu husus da düşüncelerinizi öğrenmek isterim...bence güvenlik önlemlerindeki en etkisiz eleman...caydırıcılığı tartışılır...neden bu kanıya vardım... geçenlerde Safirin otoparkında bir orta sınıf motor gördüm ve alarmı pil bittiği için artık ( ya da...
  2. mete_han

Otobüsten İnen Vatandaşa Ufaktan Çarptım

. Dün akşam işten çıktım saat 18 civarı Kağıthaneden Cendere üzerinden Ayazağa tarafına doğru ilerlerken malum trafik sıkışıklığını atlatabilmek için seri ama dikkatli bir şekilde aralardan derelerden gidiyordum...kapı açılmalarına karşı yüksek bir paranoya içindeyim bu arada...ve...
  3. mete_han

R25 Fiyat Konusunda Net Bilgiyi Yazıyorum

. Değerli argadaşlar...şimdi öğrendiğim bilgiyi aktarıyorum...bilgi Yamahaya çok yakın bir kaynağımdan...İlgili kişi dedi ki... "Sevgili Mete Han...motor 13.500 lira...doğru...ama tanıtım fiyatı dedik buna...Fiyatın artacağını da açıkladık... Fuara kadar olan sınırlı adedi bu fiyattan...
  4. mete_han

Lastik Hava Düzenleyici Aparat Düşüncem

. Zaman zaman aklımda canlandırdığım bazı projeler mevcut..bunlar asla hayata geçmez üretilmeyecek biliyorum...ama yinede bir yerlere yazmak arşivlemek ve tarihe kaydetmek gerek diye düşünüyorum... Biz motorcuların ana dertlerinden biri lastik havalarıyla alakalı...hayati bir konu...
  5. mete_han

Kymconun Uğur Mondıale Geçmesi Hakkındaki Görüşleriniz

. Bildiğiniz üzere Kymco TR el değiştirdi...Silkardan Uğur Mondıale geçti..bu sizce bir avantajmıdır...yoksa dezavantajmıdır... benim kanaatim eski distribütör bu konularda çok isteksizdi...Silkar biliyorsunuz çok yönlü bir holding...asıl işi madencilik...motosiklet departmanı Topkapıdaki...
  6. mete_han

Evimin Girişine Zemin Tavsiyesi...

. Argadaşlar evimin girişinin durumu bu..yazın yaptırmayı düşünüyorum...hangi zemin malzemesini kullanalım..uygun fiyatlı..nedir tavsiyeniz..kaça malolur..zemin konularında bilgi sahibi arkadaşlardan maliyet işçilik vs varsa ustaları bi fiyat rica ederim.. Yılmaz Özaktan aslında size şunu...
  7. mete_han

R25 mi CBR 250 mi Ninja 250 SL mi

. bu yaz açılacak ana konu başlığı bu...bizim menşurr ybrmi cbf mi tvs mi geyiği gibi... galiba bu sene bıkacağız bu modellerin muhabbettinden...:queen: cbr250 ciler kızmasın ama artık bu saatten sonra önce R25 zirveye oturur... sonra da fiyat avantajından Nınja 250 sl borusu öter..R25...
  8. mete_han

2007 Suzukı Kırmızı GSR 600 14 AD 264 ÇALINDI

. Arkadaşlar çalıntı motor var..arkadaşımızın makinası Ikram Saka ..numarası 0 542 232 38 82...2007 Suzuki GSR600, kırmızı. Belirgin özellikleri; arka stop sol bakaliti kırık. Ön lastik Dunlop, arka lastik Michellin. 21 Ocak 2015 tarihinde Bahçelievler Çalışlar caddesi, Ihlamur sokakta anahtar...
  9. mete_han

CRAZYBOYONE Selçuk 1 Şubatta Evleniyor

. MT nin gediklilerinden beyefendiliğini asla kaybetmemiş doğuştan centilmen dünya tatlısı kardeşim komşum Selçuk evleniyor...nikah ve düğünümüz Sanayi Mahallesi (4.Levent) Bilek Hotelde 1 Şubat da yapılacaktır... http://www.motosiklet.net/forum/members/crayzboyone-31270.html kendisine...
  10. mete_han

Fuar Ocak Ayı Olsun ki Kar Motosikletlerimiz İşe Yarasın

. Abicim kar motosikleti aldık...garaj da yatar...:P bildiğiniz üzere fuar şubat sonu mart başı...ama fuara ulaşım siz fakirlerin sorunu...:P 20 bin ayro verip pamuklara sardığım kar motorumu denemek nasip olmadı...:queen: Ocak ayına alınırsa ki bunu can-ı gönülden isterim:cherry...
  11. mete_han

Perpa da Motoru Kaybettim 1 Saat Aradım

. Evet yeni bir ekşınla karşı karşıya kaldım...1 günlüğüne Perpadaki bir bankanın nöbetini tuttum...sabah o kadar stresle işe yetiştim ki ilk defa gittiğim bir şubeydi...motoru bir yere koydum ama yanlış bloktaymış biraz koşturmak zorunda kaldım yaya olarak ...şube açıldığı an itibariyle 9 da...
  12. mete_han

Efsane Eldivenim Scoyco...

. eldiven alışkanlığım pek yoktu...bilinçsizlik diyelim...kışın ise bildiğiniz kar eldiveni takardım pazar malı...o da en baba kış aylarında...sonucta yazın sandalet ve bermuda şortla motora binen biriyim yani daha fazla bir bilinç beklemek hata olur :P :P ilk olarak 2009 yılında bu...
  13. mete_han

Bu kazada kusurlu sizce kim

. Şu video da gördüğünüz kaza da sizce kusurlu kim... http://www.liveleak.com/view?i=cb3_1416667470
  14. mete_han

(Inazuma-Z250SL) Tek Silindir 160 Çift Silindir 150 Hız

. Sayın Arkadaşlar kıdemli motorcuyum belki ama mekanik anlamda öyle bir üstadlığımız yok...mekanikden pek anlamam..sizlere danışmak istediğim şey şu... bildiğiniz üzere Suzukı Inazuma 183 kilo...teknik detaylar burada... 4 ZAMANLI,2 SİLİNDİR MAKSİMUM GÜÇ :24 PS MAKSİMUM TORK:22NM/6500...
  15. mete_han

Ghostrider kadar popüler HİBASTARD65 ve Sevgilisi

. Almanyalı bu genç motor videolarıyla günlük gezilerinden parça parça kesitleriyle nam salmış hem yutubda hem ülkesinde hemde Avrupada çok sevilen bir adam...yolda tanımayan yok..biraz muzip bir arkadaş.. Sevgilisiyle yaşadıkları özellikle çok komik...kız acemi motorcu ve durup durup buna...
  16. mete_han

İtalyan diye Kaktırılmaya Çalışılan Çinli DERBI ETX 150

. Evet Arkadaşlar piyasaya İtalyan diye yutturulmaya çalışılan ya da algı olarak markanın çatısı altında orjinal İtalyanmış sanılan bu 2 model ETX 150 ve STX 150 orjinal çaynadır bunun sizlerce bilinmesi için bu konuyu açıyorum... http://www.fercomotor.com.tr/etx benim 8 yıldır...
  17. mete_han

250 CC Naked Segmenti Neden Gözardı Ediliyor

. Şimdi 2005 den beri piyasaya bakarsak..bu 250 naked modeller markalar tarafından neden hep baltalanıyor umursanmıyor bileniniz varmı...yoksa bu benim paranoyam mı... HONDA cbf 250...2006 dan sonra Honda artık asla cbf 250 naked getirmedi...hatta o güzelim cbf500 bile tarih oldu artık o...
  18. mete_han

Çalıntı Motorların Bulunma İhtimali Bence %1

. Kanaatime göre emniyetin bu aylaklığı..lakayıtlığı..laubaliliği..aymazlığı..işgüzarlığı olduğu sürece motosikletlerin bulunma olsalığı sıfır yakın...bunu bir polis çocuğu olarak rahatlıkla yazıyorum..bizim peder 95 de emekli olmuş adam o yüzden teşkilatı az çok tanıyorum... bir kere şevk...
  19. mete_han

Hava Karardımı İstanbul Trafiği Nokta Nokta Çocuklarına Emanet

. 23.30 itibariyle Tarabyadan babamı aldım yolda olağanca sakinliğimle normal şekilde Leventden Tarabyaya ulaştım...araba ile bir süre bekledim bu Tarabya yokuşunda Hacıosman taraflarında oyalandım sonra dönüş yolu dahil olmak üzere boş vakit oldu bir yarım saat...araclar vızır vızır ama...
  20. mete_han

Üyelimin Askıya Alınmasını Talep Ediyorum...

Üyeliğimin askıya alınmasını talep ediyorum...ama eski konularımdan da arkadaşlar yararlansın lazım olur falan tümden silinmesin yani...eğer geri dönüş söz konusu olursa seneye falan dönerim belki bilemiyorum...sadece kimseye kırgınlığım yoktur bu bilinsin yeter...ben üzmüşümdür kırmışımdır hep...