Efsane Eldivenim Scoyco...

.

eldiven alışkanlığım pek yoktu...bilinçsizlik diyelim...kışın ise bildiğiniz kar eldiveni takardım pazar malı...o da en baba kış aylarında...sonucta yazın sandalet ve bermuda şortla motora binen biriyim yani daha fazla bir bilinç beklemek hata olur :p

:p ilk olarak 2009 yılında bu modeli aldığım da 40 liraydı..Feyizoğlundan Adem Abi bunu tavsiye etti ve uzun sürecte kullanacağıma dair garanti bile verdi...ben tabi he he dedim içimden esnaf adam kendi malını övecek tabi dedim ...sonucta yazlık eldiven...kışın kullanıp yazın kenarda durur dedim...

taaa ki 5.5 yıldır bir kaç sökülmesi olan bu eldivenlerimi kaybedene kadar kıymetini bile bilmiyordum...:p ama sağlamlığı konusunda beni inanılmaz derecede şaşırttı...ve o kadar eldivene alıştım ki yazın bile kullanmaya başladım artık eldivensiz pek kullanmıyorum gibi...birde cbfde elcik var tabi yağmur ve sıcağa karşı genelde pek yıpranmıyor olabilir...ama bu süre içinde yaz kış kullandığım bir eldivenin biraz deforme olması ele takılan yerdeki çekilen nokta hariç neredeyse sökük bile olmaması beni şaşırttı...bahse konu sökük ele takarken çekilen ilk bölgede olması ve bu 3 yıl sonra oldu hemen diktirdim o küçük söküğü oraya asılınca normal bu durum...

ulan ne malı bu scoyco ki bu kadar sağlam olsun...bir daınese bile belli bir sürec sonunda yırtılırken sert kısımlardan dökülmeye başlarken bu derece yazlık bir eldivenin gavur malı gibi kullanılıp sağlam kalmasına inanamıyorum...şiddetle tavsiye ederim..yazlık belki ama ben kışlık eldivene de sahibim...hareket kabiliyetini azalttığı için yazlık tercih ediyorum...herkese tavsiye ederim..

bu eldiven heryerde satılmakta...feyizoğlu..n11..yıldızticaret..hepsiburada vesaire...yani reklam olarak algılanmasın...ama bir eldiven alacaksınız ilk tercihiniz bu marka olmalıdır...bende yeni bir tane alıcam çünkü öyle bir boşluk hissediyorum ki sabahları işe giderken dokuma eldivenle idare ediyorum üşeniyorumda almaya :p ha scoyconun baba bir reklamı sayılabilir...

http://www.scoyco.com/en/index.html#.VIxQX8lGTng

Scoyco bir çin markası ama bu kaliteyi beklemiyordum..ben bizzat şahidim...güvenle kullanabilirsiniz..

HELD montlarıda efsaneydi zamanında sonradan öğrendiğime göre Pakistan imalatıymış...sonra desenleri çok ayağa düştü diye HELD kullanmıyorum...yazında mont kullanma alışkanlığım yok ...bu korumalar hususunda biraz gevşeklik var bende..Allah sonumuzu hayır etsin artık..şu bana bişey olmaz kafasındayım...

Son düzenleme:
Bende Scoyco eldiven kullanıyorum aldığıma çok pişmanım. İşaret parmağımın yan tarafı deforme oldu bile 4 ayda. Yağmurda ellerim masmavi oluyor içinde. 15 dakkadan fazla kullanımda ellerimde baskıda iz çıkarıyor ve bir süre sonra kan akışını engelliyor çünku içindeki parçaları dikerken işçiliği çok kalitesiz reflektif kısımların arkadaki dikiş tarafı ve sert parçalar elimin üstüne değiyor. Eldiveni biraz büyük almak gerekiyor rahatsızlık vermemsi için o zamanda kazada hemen çıkıcaktır elden pek mantığı kalmıyor.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
link

deri,yazlık,sade üçlüsünü arayanlar içinse bu eldiveni kesinlikle tavsiye ediyorum. 20 bin km dir ellerimde yağmur çamur kış her türlü kullanıyorum hiç birşey olmadı namussuza. sadece derisinin rengi attı biraz yağmur yemekten :)

Bu eldiveni 1 kere bile giymeyen motorcu azdır herhalde :)
İllaki scoyco eldiven geçmişimiz vardır.
Benimde ilk eldivenlerim bizzat o resimdekilerdi.
Sonra daha kalın yazlık eldiven aldım. Scoyco lar güven vermemeye başlamıştı ince oluşundan dolayı.

pekii yeni konu açmayalım şimdi :) su geçirmez bir eldiven önerisi olan varmı :)

Bendede var bu ben de hiç tavsiye etmıyorum,he işe yarıyormu yarıyor,mesala montu üzerine kapadınmı bileğinden içeri hava girmiyo okadar :mrgreen::pr:

http://www.aliexpress.com/premium/rs-taichi.html?ltype=wholesale&SearchText=rs+taichi&isPremium=y&d=y&origin=y&initiative_id=AS_20141214062642&isViewCP=y&catId=0

RS TAICHI tavsiye ederim fiyat kalite oranı iyidir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:28 ----------

Bu arada dükkanlara para vermeyin.Aliexpress'de Scoyco'da var onlarda ordan alıp size satıyorlar :D Mal orjinal bir mal değil zaten ikincil şahıslara para kaptırmayın.

metehan temiz bir er 5 denk getir . tam zamani . boswer 250 lik dusunmeyi :))

açtığım konuyu unutmuşum pardon..Feyizoğlundan bulamadım ama iş çıkışı üşenmedim Kardeşler Yamaha Ramiye gittim oradan 55 gaymeye aldım...ama şimdide havalar iyileşsin öyle giyeyim diye biraz şabanlık yapıyorum...:queen:

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:53 ----------

metehan temiz bir er 5 denk getir . tam zamani . boswer 250 lik dusunmeyi :))

Agam ben gıralım ya cebefemle...bu zamanda borç gıredi falan Allah korusun...

F54

bu eldivenler çin de 6 usd :p
sana vurmuşlar kazığı :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar