Arama sonuçlarınız

1. Ghost20

Eldiven sorunsalı

benim motor yeni daha 1000km bakımını bile yaptırmadı. Elcik koruma veya elcik ısıtma kısaca aksesuar takmak istiyorsam bayiden mi yardım alıyorum? biz sipariş verip onlar mı takıyor yoksa onların malzemesi ile mi oluyor? ön cam veya koruma demiri vs tarzı şeyleri bayi kendisi takıyor ama ben...
  2. Ghost20

Eldiven sorunsalı

https://www.decathlon.com.tr/p/yetiskin-su-gecirmez-sicak-tutan-kayak-eldiveni-inci-grisi-siyah-100/_/R-p-332657?mc=8654717&c=SİYAH korumalı eldivenin üstüne böyle bir eldiven kullanan oldu mu? bu eldivenler mantıklı duruyor ama kullanımı zorlaştırır gibi. Gerçi bir videoda eldiven yağmurluğu...
  3. Ghost20

Kışın motor kullanmak - üşümemek - aksesuarlar

haklısın abi kışlık eldiven almak lazım fakat bu hareket kısıtlaması beni düşündürüyor biraz. Ayrıca içlik üstüne korumalı pantolon veya mont giyiyorsak eldiven içinde aynısı olabilir mi düşüncesi var kafamda bugün öğreneceğiz :D ayrıca eldiven alırken bedeni nasıl olmalı ki? korumaklar zaten...
  4. Ghost20

hocam ben dediğiniz eldiveni denedim dün rahat edemedim. Fotoğrafda ince duruyor tam iç eldiven gibi fakat öyle değildi o yüzden bu eldiveni aldım https://www.decathlon.com.tr/p/outdoor-trekking-polar-ic-eldiveni-siyah-mt100/_/R-p-335229?mc=8655817&c=SİYAH Bu eldiven de fotoğrafda büyük...
  5. Ghost20

Soğuk havada motor sürme

eyvallah abi teşekkür ederim, bugün eldiven almaya gidiceğim. Bende asfaltı öpmüş biri olarak daha önce önemini anladım fakat akıllanmadık ekipmansız sürdük yine :D Allaha şükür düşmedik bugün de almaya giderken düşmezsek sorun yok.
  6. Ghost20

Soğuk havada motor sürme

valla bende şimdi işten geldin decathlondan iç eldiven aldım elim çıplak olucağına bir eldiven giyeyim bari dedim az çok korudu yine soğuk aldı elim ama çıplak olduğu kadar değil :D onun dışında herhangi bir sorun yaşamadım bende gelirken. Rüzgara alıştım, köprüyü geçerken biraz triceps...
  7. Ghost20

valla benim yolum otobanda, eğer merkezden gidersem otobana çıkana kadar deli gibi trafik videodakinden daha beter :D otobüsler minibüsler falan görmen lazım. Neyse ki bizim burada dere var aşağıdan kayıp otobana çıkıyorum 0 trafik :D köprüde genelde trafik oluyor köprü girişinde, köprüye gelene...
  8. Ghost20

Soğuk havada motor sürme

tehlikeli biliyorum ama zamanım yoktu o yüzden yaptık böyle bir şey :D diğer günler otobüs ile gitmeyi düşünüyorum gerçi bellide olmaz üşenip motorla gidebilirim yine :D
  9. Ghost20

Soğuk havada motor sürme

benim iş 15 km köprüden geçiyorum bugün hava -4 dereceydi ilk başta otobüsle vs gideyim dedim fakat 1.30 saat sürüyor ve zamanımda yoktu. Motorla gideyim dedim orta sehpaya almaya çalışırken ayakkabım kaydı ve motoru devirdim diğer motorumun üstüne :D bir şey olmadı motora fakat bi götüm attı...
  10. Ghost20

Giysi alırken dikkat nelere dikkat etmeliyiz?

ben hafif konu ile alakalı bir şey sormak istiyorum. Revit 2 eclipse modelini aldım fakat korumalar sanki tam oturmuyor gibi? örnek veriyorum dirsek koruması omuza uzanan ya da arka kola uzanan bölgede daha kısa gibi. Koruma bileğime uzanan kısımda daha fazla. Bu normal mi bu montta veya...
  11. Ghost20

Sharp test güvenli mi? LS2 Challenger F vs Scorpion 491

ben kaskımı deneyip almama rağmen sıkmıştı. Denerken örnek veriyorum small beden aldım zor girmişti kafama m aldım oturdu kafama fakat 15-20 dakika kaskla durmadım oturdu diyip satın aldım. Keşke bekleseydim kask kafamda çünkü 15-20 dakika sonra alnımdan ve kafamın arkasından çok fena ağrı...
  12. Ghost20

pantolon olarak ne var hocam? bende decathlon'dan içlik eldiven üstüne yazlık eldiven düşünüyorum. Elcik ısıtma olmadan kullandınız mı? ne kadar idare ediyor? Yazlık pantolon siparişi verdim içlikle deneyeceğim yarın eğer olmaz ise kışlık pantolon alacağım. Yazlık mont üstüne normal günlük...
  13. Ghost20

Sharp test güvenli mi? LS2 Challenger F vs Scorpion 491

hocam bende hjc c10 var 4000 küsüre almıştım, sessiz, hava akışı iyi bir kask. 22.06 serfitikası da kaskımı bir yere vurmadım o yüzden sağlamlık açısından bir şey diyemeyeceğim fakat hem hjc hemde 22.06 serfitikasına güvenip aldım, şuan için memnunum.
  14. Ghost20

Herkese merhaba, Yaklaşık 2 haftadır işe git gel yapıyorum pcx ile fakat bu hafta havalar iyice soğudu ve rüzgar 20-40 km arasında. Köprüden geçiyorum rüzgar ve soğuk çok zorluyor bu aralar. 15-15 toplamda 30km yolum var 20-30 dakika arasında gidiş, gelişte bir o kadar sürüyor. Anlayacağınız...
  15. Ghost20

The Biker Jeans vs Riderdenim

hangi pantolon modelini aldınız hocam?
  16. Ghost20

The Biker Jeans vs Riderdenim

hocam bence riske girme, deneyip al. Ben dün denedim şahsen çok tutarlı değil normal giydiklerinle bence. Gerçi ben bol pantolon giyiyorum bu pantolonlar biraz daha dar kot pantolon. Deneme şansın varsa dene üşenmeyip :D ayrıca bende bir şey sormak istiyorum konudaki arkadaşlara. Cold killer...
  17. Ghost20

Yunus polislik mantıklı mı?

21 yaşındayım, bende bu yoldan geçtim bu yüzden cevaplamak istedim. Orta okulda ve lisede yaz tatilinde 2-3 aylığına işe gidiyordum evde boş durmayayım diye. Derslerim iyiydi fakat liseye geçince sarsılmıştım, dersler zor gelmeye başlamıştı, iş ise 12 saatti ve hiç zaman kalmıyordu. Ayakta...
  18. Ghost20

Yazın Ekipman Altına Giymelik İçlik

Kışın yazlık pantolon ve ceket giyip altına içlik giysek idare eder mi sizce? 30 dakika işe gidip geliyorum onun dışında soğuk havada sürmem diye düşünüyorum. Ayrıca kışlık eldivenler çok rahat ettirmiyor, yazlık eldiveni kışın nasıl kullanabiliriz idareten, öneriniz var mı?
  19. Ghost20

gaz kesince gelen titreşim, sürtme hissi

hocam benim pcxte 300kmde motor freninde benimde titriyor. Gaz vermeyince titreme oluyor fakat böyle 3-4 saniye sonra geçiyor. Ortalama 20-30 kmlerde oluyor daha sonrasında 0 titreme. Anormal bir durum mu normal bir durum mu anlamadım. Ayrıca belli bi hızda gidince yeteri kadar gaz vermezsem...
  20. Ghost20

PCX titreme?

Merhaba, Motorum daha 200km'de. Aldığımdan beri düşük hızlara düşünce 15km-20km titreme yapıyor fakat bu bir sorun mu yoksa motorlarda normal mi bilmiyorum :D örnek veriyorum 40 km'den 15-20 arasına düştüm titreme yapıyor daha sonrasında iyice yavaşlayınca titreme gidiyor. Genelde yokuş aşağı...

Yeni mesajlar