- Konu Yazar
Herkese merhaba, Yaklaşık 2 haftadır işe git gel yapıyorum pcx ile fakat bu hafta havalar iyice soğudu ve rüzgar 20-40 km arasında. Köprüden geçiyorum rüzgar ve soğuk çok zorluyor bu aralar. 15-15 toplamda 30km yolum var 20-30 dakika arasında gidiş, gelişte bir o kadar sürüyor. Anlayacağınız 20-30 dakika soğuğa ve rüzgara maruz kalıyorum. Revit 2 eclipse montunu sipariş verdim ve bugün denedim. En alta compression spor tshirti onun üstüne revit montumu onun üstünede normal kışlık montumu giydim. En üste giydiğim mont baya sıcak tutuyor ve ne kolum ne göğüsüm üst bölgemden hiç bir yer soğuk almadı (ayrıca motorumda rüzgarlık yok) Üst bölgem üşümedi eyvallah fakat bacaklar pert. 2 tane eşofman giyiyorum biri kalın biri normal fakat hala deli gibi bacaklarım ve ayağım üşüyor. Decathlondan termal içlik alacağım hem üst hem alt hemde çorap. İçlik ve yazlık motosiklet pantolonu giysem günü kurtarır mı sizce? ya da içlik-pantolon-yağmurluk? veya bugün bir kuryede gördüğüm diz örtüsü? ben termal içlik ve yağmurluk taraftarıyım fakat tecrübeli arkadaşlar yazarsa sevinirim. Bu hafta istanbul aşırı rüzgarlı ve soğuk. Ayrıca eldivenim yok çıplak eldivenle sürüş yapıyorum ellerimde çok üşüyor, yazlık eldiven olarak knox orsa or3 mk3 alacağım. Kışlık giysilerle çok rahat edemedim bu yüzden yazlık alıyorum hareketimi kısıtlayacak ekipmanlar beni rahatsız ediyor. Bu yazlık eldivenin içine içlik bir eldiven ya da dışına bir eldiven giysek idare eder mi? En kötü elcik koruma alınabilir sanırım. Soğuk benim için çok sorun değil üşürüm fakat ileride sağlığıma etkisi olmasını istemiyorum özellikle dizlerimin
Önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler.