Arama sonuçlarınız

1. Ghost20

Motorum 2-3 aydır yatıyor ve marş basmıyor

Merhaba, motorun yağ değişimini 6 ay önce yapmıştım ve 2-3 aydır da motoru kullanmıyorum. Marşa basınca ses geliyor fakat çalışmıyordu, aküsünü sarja taktım ama yine de çalışmıyor. Farlar yanıyor, marşa basarken ses geliyor çalışıcak gibi oluyor fakat çalışmıyor. Sorun bujiden kaynaklı olabilir...
  2. Ghost20

Yatan Motoru Satmak

Sym Fiddle 3 125cc motorum 6-7 aydır yatıyor, pcxi aldığımdan beri sürmüyorum. Yağmurlu havada bir kere kayıp düşmüştüm, bir kerede yolda bırakmıştı sigortası patladı diye. Şuan biraz kötü durumda, ön grenajında ve yan grenajlarında çizikler ve boya hasarları mevcut. Ben bu motoru uğraşmadan...
  3. Ghost20

Esnaf Kurye Olmak

Merhaba, hali hazırda bir işim var fakat bu aralar biraz serbest takılmak için esnaf kurye olmayı düşünüyorum. Şuan 40-50 k arası gelirim var, kuryeliği rahatlıktan dolayı yapmak istiyorum ve ek olarak evde farklı işler ile uğraşacağım. Eskiye göre şimdi kurye olmak biraz daha zahmetli p1...
  4. Ghost20

Gezi - Rota Önerisi

Merhaba, bu hafta boyunca boşum ve motorumla gezmek istiyorum. Istanbulda yaşıyorum ve çok uzak olmayan(100-200km) doğası güzel olan, kafa dinlemelik yerlere gitmek istiyorum(yemek yemek içinde olabilir :D) Aklımda henüz bir fikir yok önerilerinizi bekliyorum. Ayrıca boş vakti olan ve gelmek...
  5. Ghost20

Bazen yapabileceğin bir şey olmaz

Merhaba arkadaşlar, dün saat 12 sularında işten çıktım ve eve gidiyordum. Otobandayım sol şeritten orta şeride geçicem sonra da sağa geçicem. Sol şeritte hızım 80-85 falandı, orta şeritte servis aracı vardı ve onun arkasında da bir araba vardı. Bende hafif yavaşladım servisle aramız açıldı daha...
  6. Ghost20

Kışın motor kullanmak - üşümemek - aksesuarlar

Herkese merhaba, Yaklaşık 2 haftadır işe git gel yapıyorum pcx ile fakat bu hafta havalar iyice soğudu ve rüzgar 20-40 km arasında. Köprüden geçiyorum rüzgar ve soğuk çok zorluyor bu aralar. 15-15 toplamda 30km yolum var 20-30 dakika arasında gidiş, gelişte bir o kadar sürüyor. Anlayacağınız...
  7. Ghost20

PCX titreme?

Merhaba, Motorum daha 200km'de. Aldığımdan beri düşük hızlara düşünce 15km-20km titreme yapıyor fakat bu bir sorun mu yoksa motorlarda normal mi bilmiyorum :D örnek veriyorum 40 km'den 15-20 arasına düştüm titreme yapıyor daha sonrasında iyice yavaşlayınca titreme gidiyor. Genelde yokuş aşağı...
  8. Ghost20

Motosiklet Yıkamak - Öneriler

Merhaba, elbette bir çok video ve konu başlığı var bu konu hakkında fakat yine de bu konuyu açmak istedim. Asıl bu konuyu açmamın sebebi, dayımın üst kattaki dairesini boyayıp motoruma da yeni bir renk katması :D Benim ikinci motor balkonun altında duruyor sadece disk kilidi var motorda. Dayım...
  9. Ghost20

Motor Sürmeye Alışmak - Eğitim Almak

Selam herkese, güvenli sürüş eğitimi alan var mı aramızda? Motosiklet sürmede yeniyim daha düzgün km bile yapmadım. Scooterım var her gün 20-30 km turluyorum sürüş eğitiminin olduğu caddede kendimi eğitmek adına. Pcx zaten rödajda lastikler ve frenler daha oturmadı şuan 50kmde. Bu yüzden tın tın...
  10. Ghost20

N250 vs Pcx - Hangi motor mantıklı?

Merhaba tekrardan, ekipman önerisinden sonra motor içinde konu açmak istedim. Bende ikinci el Sym Fiddle 3 125 var. Motorla daha 200km bile yapmamışımdır acemiliğimi atmak için aldığım bir motor. Bisikletten kalma bir tecrübem olduğu için denge ve hız konusunda çok sorun çekmedim. Ehliyetimi...
  11. Ghost20

Ekipman Önerisi 20.000 - 25.000 TL Fiyat Aralığında

Herkese merhaba, İkinci el 125cc bir scooter alarak aranıza katılmış bulunmaktayım. Motoru alalı 3-4 ay oldu fakat ehliyetim ve yeterli zamanım olmadığı için çok süremedim. Daha sonra zaman bulduğum bir gün hava yağmurluydu ve yağmurlu havada motora alışmaya çalışmak için sürmek istedim ne de...

Yeni mesajlar