Arama sonuçlarınız

1. K

GT 250R Akü Değişimi ?

Merhaba arkadaşlar , Kıştan beridir motorumu kullanmıyorum , garaja koyarken aküsü bitmişti zaten , kışı da bahane ederek çıkarmadım. Benim motora hangi akü uygun olur , fiyat/perf olarak , tip olarak vs ? 12 V kaç AH olmalı ? Bir de İst Avp da en uygun nerden alırım ? Kendim takabilir miyim...
  2. K

Akü sorunu (Şarj olmuyor)

Merhaba, Motorum Hyosung GT250 R . 2 gün önce motorum çalışmadı , akü sorunu olduğu belliydi , gittim bi şarj alet alıp , bütün gün şarj ettim ve fulledim . Gece arakdaşıma gittim , sabah yine çalışmadı :) Vurdurarak çalıştırıp az önce evime geldim , garaja soktum . Denemek için kapatıp açtım ...
  3. K

GT250 R ım için lastik nereden alayım?

Merhaba , 2010 model GT250R için 110/70 ve 150/70 lastik alayım diyorum , şu an orjinalleri var üzerinde ve güvenmiyorum . Michelin Pilot Activ 'de karar kıldım , doğru bir tercih midir sizce ? Şehir içi kullanıyorum genelde , yağmurda pek çıkmıyorum. 270+340 TL gibi birşey liste fiyatları...
  4. K

Hyosung GT250R 04.10.2011 Tarihinde çalındı (Bahçelievler)

Selam arkadaşlar, Hyosung GT250R (siyah-gri) 4 Ekim 2011 saat 13:30-16:20 aralarında kapımızın önünden çalındı , iş için dışarıdaydım evimde değildim . Nasıl oldu hiçbir fikrim yok . Gündüz gözüyle bile takır takır çalıyorlar demek ki. Bir şekilde çalıştırıp mı götürüyorlar , yoksa kamyona...